Djokaputnik

MOJA VELIKA MRSNA TURSKA TURA

165 poruka u ovoj temi

Hvala Djole ......i ja sa mojom "hanumom" obilazim Turkiye ali busevima i avionom koliko se može evo već 11_a godina će biti. Sa zadovoljstvo čitam tvoje putešestvije i uvek se pronadjem negde. Jeste da naša hrana sa ove strane Dunava je nešto drugo ali i njihova me impresionira, uvek volimo nešto novo isprobati i naravno videti. Samo napred, I mi jedva čekamo ali septembar jer je to vreme za nas prečane, penzionere iz doba druga Joške.  :D:D:D

Izmenjeno (drug_član)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

drug_član

Lako je moguće da i ja ove godine prvi put na putovanje krenem bez Renoa, pošto ćemo od maja do oktobra najverovatnije biti sprečeni. Najverovatnije će mart biti vreme za put pa razmišljam o Španiji, ako Korona dozvoli ili eventualno o Egiptu. Kako sada stvari stoje ovo drugo mi izgleda najrealnije. Znači... avioni, kamioni, vozovi, busevi i kamile. Mada... ko kaže da ne mož da iskrsne nešto treće.

4

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

:cestitam::aplauz: Djoko ne pamtim kada sam na  ovom Forumu pročitala ovako životne a lirične opise predela i bez fotografija mogu jasno sve da vidim...izvini što se ubacujem preko reda dok još pišeš, ali eto, morala sam.  

3

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

 Da si čekala da ja završim, zaboravila bi šta si htela da kažeš. Doduše ja sam obećao da ću do leta završiti, ali sobzirom da mi je za prva četiri dana prošlogodišnjeg letovanja trebalo mesec i po dana pisanja, a letovanje je trajalo 17 dana, il ću probiti termin il ću morati da ubacim u drugu. Šta ćeš, pritisle godine, sve češće uhvatim sebe kako lupam glavom o tastaturu ko onaj Bosanac o zidove ćelije i vičem: Seti se!!! Seti se!!! Valjda do leta neću pozaboravljati avanture od prošle godine.

P:S: Hvala na lepom komentaru. Jebeš ga, mada pišem zbog ličnog zadovoljstva, pohvale uvek prijaju. 

4

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

@Djokaputnik, sve se uzdržavam, što kaže @Teogonija, da ne prekidam kontinuitet Vaših putešestvija...  Ali, jače od mene,...

Zaista, Vaš putopis je fantastična kombinacija slikovitih opisa, korisnih i zanimljivih informacija ukomponovanih Vašim prepoznatljivim i duhovitim stilom i naravno, sjajnim fotografijama.  Napisah da ga pratimo poput neke serije, pa da dodam, koju sa velikom radošću isčekujemo i uz  kaficu on je sastavni deo vikend jutarnjeg rituala... Priznajem, pročitam ja njega i "kradom"  kada ga objavite, ali ritual sa mužem se ne propušta. 

Samo Vi natenane nastavite da uživate i da ponovo mislima i prisećanjima putujete Vašom prošlogodišnjom avanturom!!!

Još jedanput, svaka čast i hvala puno na predivnim trenucima i uživanju koje nam pružate :klap::cestitam::hello:

Naravno, hvala i svim drugim nesebičnim, vrednim, odanim i talentovanim članovima čiji su me putopisi ispunjavali, podučavali, inspirisali... Često ih ponovo pročitam da malo proputujem i maštam do sledećeg putovanja, u nadam se, mnogo boljoj i opuštenijoj situaciji i uslovima!  Popušta valjda ova pošast i destunacije se polako otvaraju :yesss: 

3

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


  • Posetili nedavno   0 članova

    Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

  • Naša statistika

    26982
    Ukupno tema
    905037
    Ukupno poruka