Guest

Voz "Beograd - Bar - Beograd". Iskustva, predlozi...

1 poruka u ovoj temi

Kako nisam našao odgovarajuću temu da se nadovežem, otvorio sam (n)ovu, pa ako slična postoji, neka moderator slobodno premesti.

Interesuje me ima li ovogodišnjih iskustava putovanja vozom iz Beograda za Bar i povratak? Eventualno od prošle godine!? Mislim na stvari kao što su polazak iz Topčidera (glavna stanica je ugašena), koliko se putuje, zastoji, kad se uzimaju karte i rezervacije i sl. Ja sam išao par puta, ali ne u zadnjih 15 godina, pa se valjda nešto promenilo od tad :D Sećam se da je tad higijena bila očajna.

Da li je bolje putovati Železnicama Crne Gore, saobraćaju li oni uopšte u Srbiji, može li se to izabrati (putovao sam njihovim vozovima pre koju godinu, ima odličnih, novih vozova, ali mislim da su bili lokalni)? A pre jedno tri godine, upoznao sam neku porodicu na plaži, rekoše da su od Beograda do Sutomora putovali 19 sati!

Putuju mi supruga i dete, druga polovina avgusta, do Sutomora, možda i ja budem išao, to još ne znam. Putovanje autobusom bi mi delovalo dosta naporno za dete, ali i nas, mada tu možda preterujem... :neznam:

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


  • Posetili nedavno   0 članova

    Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

  • Naša statistika

    26982
    Ukupno tema
    905059
    Ukupno poruka