jelenap.

Na kraj sveta... Pelion - putopis

17 poruka u ovoj temi

Pravo da ti kažem, napisala sam tekst još pre desetak dana i onda je usledio onaj period teranja same sebe da odaberem fotografije, spojim, smanjim i konačno okačim putopis. :)

Na Mortitsi sam mogla ostati ceo dan, taman bih imala vremena da odem i do Komos pešaka preko brda, ali smo već podosta ostali na Potistici i trebalo je ručati. Zato smo ispravili grešku na Ammitsi, kada smo odmah otišli na tu plažu, ne gubeći vreme na Mourtias.

Nisam znala da ste bili u Lefokastru. :) Mislim da je i on dobra opcija za smeštaj, pored Afisosa. Sigurno vam je bilo super tu, jer je, rekla bih, kuća na samoj obali. Meni je mesto bilo simpatično, mirno, baš onako za pravi odmor.

Ne znam šta bih ti rekla za ponovni odlazak na Pelion... :) Ja ne verujem da ću treći put ponoviti ovu destinaciju. Ima mnogo više drugih ostrva koja su mi ostavila lepši utisak i koja bih, ako bi se kockice poklopile, ponovila. Recimo Kitiru, Milos, Folegandros, Amorgos, Skopelos, pa i Kefaloniju. Mislim da si u pravu za taj wow efekat. Ja sam ga očekivala sada, ali je sve nekako bilo drugačije i uporno sam čekala da se desi, posebno kada sam obišla već viđeno pre sedam godina, ali se u stvarnosti desilo samo upoređivanje, ne i oduševljenje. :)

I da, hvala ti na lepim komentarima. :)

Podeli na drugim sajtovima

Jako lep putopis. Nista manje nismo ni ocekivali. Uvek su ti slike odlicne, a sada si prevazisla samu sebe. Bas me interesuje cime slikas, koji aparat i oprema?

Podeli na drugim sajtovima

Hvala na predivnom putopisu, za nas koji tek idemo na Pelion ovakav tekst mnogo znaci. Slike su čarobne .

Podeli na drugim sajtovima

@jelenap., vrlo lepo i nekako posebno i drugačije!

Beše mu kad smo i mi tako "bazali" okolo i bućnuli se u svaku plažicu pored koje smo prošli. Sad samo "penzionerski".

E, baš zato sam uživala u ovom tvom putopisu.

:srce: za novog šeširić-forumaša:srce:

Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015