samo_putujem

lezaljke i beach bar VS peskir, suncobran i pesak

33 poruke u ovoj temi

Pa treba svaki dan da plaća ležaljke, mnogo je to para za celu sezonu...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Kod nas kako kad. Recimo da smo najcesce placali. Suncobran uvek imamo jer smo cesto na divljim plazama. Ove godine planiramo da kupimo neki bolji suncobran i da ne placamo lezaljke. Ne daje mi se po 15 i 20 e za komplet lezaljki na plazi. S obzirom da najcesce idemo na dve plaze u toku dana, jednu pre podne, drugu posle podne, nema sanse da placam vise lezaljke nego smestaj. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jedna plaza dnevno nije mnogo para, popijem dva pica za nekih desetek evra i manje...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jedna plaza dnevno nije mnogo para, popijem dva pica za nekih desetek evra i manje...

Da ako si sam...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Niam sam... Dva pica, set dobijes...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kod nas kako kad. Recimo da smo najcesce placali. Suncobran uvek imamo jer smo cesto na divljim plazama. Ove godine planiramo da kupimo neki bolji suncobran i da ne placamo lezaljke. Ne daje mi se po 15 i 20 e za komplet lezaljki na plazi. S obzirom da najcesce idemo na dve plaze u toku dana, jednu pre podne, drugu posle podne, nema sanse da placam vise lezaljke nego smestaj. 

Vec kad se narucuje druga tura pica ili ako ste sa decom lezaljke mogu biti ozbiljan trosak na letovanju 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vec kad se narucuje druga tura pica ili ako ste sa decom lezaljke mogu biti ozbiljan trosak na letovanju 

...озбиљно, непотребан трошак:)

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni na moru nista nije nepotreban trosak :D, ali nas dvoje smo sami, da smo sa decom i da menjamo cesto plaze u toku dana, verovatno bih razmislila. Ipak je mnogo lakse ciatati na barskoj lezaljci, nego na svojoj. Pekire nikada nisam koristila, to mi je bas neudobno!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sigurno da su ležaljke udobnija stvar, i rado biram opuštanje u baru, ali kada nije gužva.

Volim mir i opuštanje. Ne volim da sam negde gde su ljudi načičkani, i konstantno je neki razgovor u toku.

VOlim da čitam, razgovaram, prepustim se suncu i sagovorniku s kojim letujem, i zaista mi smetaju i buka ljudi glasna muzika.

Sad, bilo je letovanja u junu, pa je mir, muzika kul, i odvučeš ležaljku podalje, sve baš lepo.

Ovako, ok mi je i peškir, naravno, kada je u pitanju pesak, i prilika za neku koliku-toliku privatnost.

ma samo da je sunca i mora. :)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

А вала мени је сигурно да ми је и песак без пешкира удобнија ствар од комада пластике(+комад сунђера)...

Поента је да је удобност субјективна ствар па самим тим ни не може да буде 'сигурна'...:)

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ove godine peškiri i suncobran - naš izbor.

I toliko nam je bilo lepo. Šljunak sitan, a mesto iza ležaljki na kojima su ležali mahom Skandinavci. Tihi oni, tihi mi - svi zadubljeni u knjige, i ne jako glasne razgovore.

Gotovo penzionerski, sigurno da bi neko rekao. I bio bi u pravu.
Ali bio je to odmor po mom ukusu.

Poslednjeg dana, tj.prepodneva na plaži, kada smo pošli na ručak i spremanje za put, ostavili smo na plaži naš suncobran. Da stoji, postavljen, ali spuštenih krila.
Da usreći druge ljude. :)

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I mi ostavimo suncobran svake godine, bas tako :) 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni je to baš simpatično.
I nekako, romantično.

Bez vucaranja suncobrana tamo-amo. Samo bezvezno pravljenje nereda.
Po kući, dvorištu.

I bez nuđenja suncobrana ovima ili onima.

Nek s njim bude šta bude - sloboda za suncobrane. :)

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Divno si to napisala, poslednja recenica :)!

Mi smo suncobran godinama nosili do mora, u kolima, pa onda nazad u ostavu ( van stana je i ok velicine) Onda sam pocela da idem skoro svake godine i sa drugaricama na more, tamo smo i iznajmljivale, ali i kupovale suncobran i bilo nam je bezveze da ga vucemo u bus, jer smo tako putovale, pa smo ga ostavljale na plazi. Posle je ta praksa zazivela i kod mene i muza:), zasto da ne usrecimo nekog? Jos kod kuce spremim poruku koju zakacimo za njega, da mogu da ga uzmu :suncase:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni je najbolje kad stavim svoj suncobran.Na lezaljkama od barova mogu samo ako su u prvom redu ili sa strane prve da mogu da se suncam,ako su u sredini ne.A u vreme kad ja izadjem na plazu nikad nisu slobodne :D

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906105
    Ukupno poruka