alfaholic

Gužve na granicama...

2 poruke u ovoj temi

Pozdrav svima,

Prošle godine smo letovali mimo nekih ustaljenih normi pa smo išli 16. jula, što je za našu porodicu malo kasno, obično su nam putovanja do prvog jula, više je razloga, a gužva na putu i u letovalištima je jedan od njih. Na granicama sa Bugarskom i Turskom je bilo po 3 do 4 sata čekanja, verujem za one koji putuju u ovo doba godine redovno to je normalna pojava, no meni je to bilo prilično frustrirajuće jer smo proveli u mestu skoro 8 sati koje smo mogli potrošiti kvalitetno u putu. 

Ove godine je plan da idemo prvog jula, pa se želimo spremiti na eventualna čekanja na granici, ali jasno nam je da ne možemo nikad sa sigurnošću znati šta nas čeka. Plan je da za razliku od prošle godine ne delimo put na pola, već da odvezemo to odjednom pa se nekako nameće činjenica da za 20 sati puta treba da krenemo ujutro oko 8 ili 9 kako bi sutra u to neko vreme stigli u hotel. To znači da smo na Bugarskoj granici oko podne, a na Turskoj oko 3 i po sata kasnije.

Kakvi su vaši predlozi i sugestije? Zna li se kada gužve na granicama počinju i kada Turci kreću iz zapadne i severne Evrope kući na odmor? Može li se ikako isplanirati da se manje čeka ili je to ipak u domenu sreće i sticaja okolnosti?

1.jpg

2.jpg

Izmenjeno (alfaholic)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Vec postoji tema...

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


 • Posetili nedavno   0 članova

  Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

 • Naša statistika

  26884
  Ukupno tema
  902086
  Ukupno poruka