Kemal

Capo Vaticano

3 poruke u ovoj temi

Dobar dan! U junu idem u Capo Vaticano u hotel Park sa suprugom. Ova regija nam je totalno nepoznata, ali smo se ipak odlucili da je posetimo. Da li je neko bio, kakvi su utisci i da li ste zadovoljni uslugom, smestajem i celokupnim letovanjem! Hvala!

Izmenjeno (Kemal)
Greske u kucanju
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

ima li iko da je bio u Capo Vaticano :) Interesuje me , jer planiram otici ove godine u julu..kakve su plaže...ima li gužve :)da li je skupo, pišite

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Eeee capo vaticano. To je nesto najbolje. Bio samu Hotelu Villaggio Baia D'Ercole pre korone. Smestaj bio u bungalovu sa kompletnom kuhinjom i ogromnom terasom. Dakle klima je cudna danju sunce uvece oluja. A more toplo ali puno raznoraznih karakondzula, meduza. Zato je bazen bio savrsen. Hrana u hotelu je neverovatna. Sve se sprema na licu mesta. Ustvari tamo se ide zbog Trope-e. E tamo je neverovatno. Kako je na slikama e uzivo je 100% lepse. Na plazu ispod grada nije bilo meduza. Italijani su bas gostoljubivi i ne vidi se da je to "siromasni" jug. Davno bese ali i tada je kafana i kafici bili jeftiniji nego bgd. Ima streat food na svakom cosku jedan je prodavao arancine a ti izaberes sta ces unutra i onda tek pece. Bili i frito skampi i lignje pa udri. Pizzerije ne rade do uvece jer ih mrzi da pale peći tj mnogo vruce preko dana. Jedno od najboljih leta beše. Kako ideš tj kako si organizovao put?

 

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


  • Posetili nedavno   0 članova

    Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

  • Naša statistika

    26982
    Ukupno tema
    905040
    Ukupno poruka