Teogonija

Crna Gora zimi

9 poruka u ovoj temi

Prelepo:D

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Nisam nikada bila zimi u Cg jer nemam toliko vremena, posto volim da Bozic slavimo kod mojih, ali vidim da je bas lepo! Zainteresovala si me za Bar! Ovog proleca smo obilazili Boku i Budvu, ali za sledeci put planiram i Ulcinj i verovatno Bar. Hvala :)

Razmisljam i o Skadarskom jezeru, Rijeci Crnojevica, ali mislim da ovde nema takva tema:sad:

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Teogonijaotkrij mi sa kojim bogovima si sklopila dil...svaka tvoja fotografija na svim temama može da bude umetnička slika...svetlost, ta čudesna svetlost na njima nije nikako data običnim smrtnicima...opisi uz njih su čitalačka poslastica...moj savet ako to već nemaš objedini negde sve tvoje što si slikala i pisala na forumu...molim te, sačuvaj i zaštiti...kada kao sada naletim na nešto tvoje poludim od sreće, gledam, čitam, uživam...maštam, u toj mašti otputujem...nestvarno lepo...što bi rekao Radović "ko ume da voli, ne bi trebalo ništa drugo da radi" tako i ti treba samo ovo da radiš: putuješ, slikaš , pišeš i uživaš!!!

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

...ti treba samo ovo da radiš: putuješ, slikaš , pišeš i uživaš!!!

Slažem se u potpunosti :D...eeeee ala  bi to bio život 

Hvala na predivnim rečima. Tvoj  dobar savet da sve sačuvam  su mi  davali i drugi (ukućani me  opominju s vremena na vreme) a ja lenjaaaa pa nikako to i da uradim. Moraću.

:thankyou2:

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27008
    Ukupno tema
    905816
    Ukupno poruka