dolores

Vodici - Egipat

24 poruke u ovoj temi

Poštovani forumaši bivši u budući putnici,

Podelicu ovde par korisnih saveta o našim vodičima koji rade u Hurgadi. Letovao sam tamo par godina i stvarno nisam imao zamerke na njihov rad. Sve dok me ove godine nije prevarila izvesna Tatjana Aldic koja radi sa putnicima koji putuju preko dve najpoznatije agencije u Srbiji. Da nevolja bude veca sa istom sam izgradio prijateljski odnos ne znajući o kakvoj se osobi radi. Ove godine se samoinicijativno ponudila sa aražmanima za to letovalište po dosta nižoj ceni na šta smo ja i jos par osoba pristali. Novac smo joj poslali odmah kada je trazila i iznose koje je ona odredila. Deo novca je uzela i njena saučesnica iz agencije R Tur u Beogradu. Termini putovanja su bili mesecima ugovoreni unapred, sem obecanja da "milion posto" putujemo nikakav dokument nismo dobili. Spakovali smo se krenuli na aerodrom Nikola tesla gde saznajemo da nemamo karte za let do Hurgade. Pritom smo non stop bili na vezi sa Tatjanom Aldić. Jednom od prevarenih putnika je tada pozlilo pa je bio medicinski zbrinut. Nažalost na najbizarniji način nas je prevarila i pokrala vodič Tatjana Aldic , protiv iste je podneto preko 10 krivicnih prijava a o gore pomenutom incidentu postoji i bezbroj svedoka kao i sva dokumentacija. Tako da ako imate posla sa ovom osobom vodite racuna zbog prevara kojima je sklona. Sto se tice izleta najbolje je da idete sa lokalnim agencijama i izbegnete novcanu manipulaciju od iste.  

Izmenjeno (Fozgen)
Tehničke greške
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ja nisam hteo ništa da komentarišem, jer stvarno...

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Poštovani forumaši bivši u budući putnici,

Podelicu ovde par korisnih saveta o našim vodičima koji rade u Hurgadi. 

Koliko sam video, preko te gospodje i dalje dolaze ljudi u hotel. juce je bas dosla grupa od cetvoro iz srbije. Znam da je bio haos pre nedelju ili dve, sa nekim ljudima iz srbije kojima je bio placen boravak samo par dana, a ne ceo aranzman.

da li je i kako resena situacija ne znam, ali zena definitivno paralelno dovodi goste preko neke svoje kombinacije iz egipta.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja bih vam preporučila bivšeg vodiča propalog SAB Travela i Farosa. Egipćanin je i perfektno govori srpski. Zove se Mohamed Hatem i sad ima svoju agenciju sa mnogo povoljnijim cenama izleta. Pouzdan je i korektan. Možete ga naći na Fb. Imam i njegov mob. Planiram izlete preko njegove agencije.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Deana* Mohamed Hatem je NUR TRAVEL?

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tako je. Ako ti treba njegov broj, poslaću ti. Na Vajberu je.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Deana* Mohamed Hatem je NUR TRAVEL?

Sve o Nur travel ima na facebooku... Mohamed je zaista perfektan. Po meni najbolji egipatski vodič, a posebno za srpski jezik kako govori svaka čast. Tako da svi ostali egipćani koji glume naše vodiče padaju u vodu. To je naravno moje mišljenje, posle 13 godina letovanja u Egiptu. (Dobar je bio i Mustafa al ... ne radi)

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26908
    Ukupno tema
    902603
    Ukupno poruka