Milos76

Potvrda o produženju roka trajanja saobraćajne dozvole

28 poruka u ovoj temi

Čuvena dvojezična potvrda,bilo bi dobro da oni koji su sa istom putovali,jave kako su prošli,da li je neko pravio probleme na granici ili eventualno u toku vožnje u nekoj stranoj zemlji..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ja sam juče podigao novu saobraćajnu koja važi do 2020. godine. Sve se završi za jedan dan. Predaju se dve uplatnice i saobraćajna, sutra već podižete novu. Cena oko 1300 din.

Tako da ko neće da ide sa potvrdom, stvarno nikakav problem da se dobije nova saobraćajna. Samo ste kraći za 1300 din.

Na šalteru je radnik čoveku ispred mene govorio da ako ide u inostranstvo da je bolje da izvadi novu dozvolu.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U zemlje clanice EU se ne moze, to je fakat.A posto cemo mi na zimu verovatno hteti u soping ili u banju u Madjarsku (msm hocemo uvek, samo da bude para i zdravlja), i mi smo pocetkom juna izvadili saobracajnu do 2020, samo smo mi cekali 2-3 dana i kostalo nas je 1500 din.

A druga stvar, ovo ce preko zime da se "zaboravi", pa ce krajem proleca tema opet biti aktuelna i opet ce biti frka u smislu da ce i ove drzave sto sad prihvataju ( na kraju krajeva ko zna sta im je receno) da se iscudjavaju i zakeraju, kao pa prosle godine smo vam dozvolili, sta sad opet, pa ne moze stalno da nesto izvodite, bla-bla .Pogotovo ako Grcka dobije po nosu od EU, jer oni sad zapravo prave prekrsaj.

Ma kome to treba...:angry2:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U moronskoj državi poput naše (mada sam sve više siguran da ovakve nema nigde više u svetu) prave problem vozačima zbog latiničnih slova sa "kvačicama", a mnogi su iz gradova koji ta slova imaju i u nazivu grada odnosno u prva dva slova s početka registracije ?! Tako na primer ako je neko iz recimo Ćuprije početna slova su ĆU i šta onda smeta da krajnja dva imaju te famozne "kvačice", jel neko od nadležnih uopšte razmišljao o tome ?! :shokiran:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam juče podigao novu saobraćajnu koja važi do 2020. godine. Sve se završi za jedan dan. Predaju se dve uplatnice i saobraćajna, sutra već podižete novu. Cena oko 1300 din.

Tako da ko neće da ide sa potvrdom, stvarno nikakav problem da se dobije nova saobraćajna. Samo ste kraći za 1300 din.

Na šalteru je radnik čoveku ispred mene govorio da ako ide u inostranstvo da je bolje da izvadi novu dozvolu.

1300,nije više? 

Onda ću da izvadim, jbg, nemam nerava da razmišljam.. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Forumasi su pisali, tama- Kolima u Grcku da su bez problema putovali u Grcku sa  Potvrdom o produzenja roka trajanja saobracajne dozvole. Iscitaj ako ti nije problem pisanje na pomenutoj temi i misljenja-iskustva drugih clanova vezano za potvrdu.

Svakako bih se licno pre  odlucila  za opciju Privremene dozvole koju ti izdaju na licni zahtev+  1300 dinara za takse i putovanje bez stresa. 

Izmenjeno (Jola68)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

1300,nije više? 

Onda ću da izvadim, jbg, nemam nerava da razmišljam.. 

Dve uplatnice po šesto i nešto, tako da oko 1300 din. U Beogradu u Ljermontovoj. Sutradan bila gotova.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nije valjda da samo u Ljermontovoj može? 

Jola, znam, pisao sam i tamo, ali smatram da je bolje imati izdvojenu temu s obzirom koliko je aktuelna..

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jola, ovo nije kao na temi Kolima u Grcku, pitanje iz prvog posta glasi

u nekoj stranoj zemlji..

Zato sam i napisala, u EU nikako, no ne znam kako su ipak sa Grckom sredili za 2018. Ali ko garantuje da ce moci i 2019? A mozda Milos planira sem Grcke jos negde da ide, pa bolje da ne krece sa potvrdom.

Htela sam i ja upravo na temi Kolima u Grcku da napisem da smo mi izvadili novu saobracajnu na dve godine ali sam odustala videvsi da vec mesec dana niko te potvrde spomenuo nije.

Najsigurnije je izvaditi novu saobracajnu. Koliko sam se nervirala, sad sam bar mirna.Jedino ne volim kad neko drugi raspolaze sadrzajem u mom (praznom) novcaniku ko da je njegov.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U pravu si,mada sam ja prvenstveno mislio na morske destinacije (Grčka ,a i Makedonija kao usputna država ,Bugarska,itd..),ali da ne bih bio sebičan ostavio sam "strane zemlje",da bi tema bila univerzalnija.

I baš sam hteo da čujem utiske ljudi koji su sa potvrdom išli,jasno mi je da može nova da se izvadi..

Izmenjeno (Milos76)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Potvrda ne važi nigde u svetu jer nije međunarodna putna isprava. Samo debili u Srbistanu misle da će papirom da prevare svet. Sa tim papirom nemožete ni u wc jer je krut a napolju može svaki policajac da vas hapsi i kažnjava kako je već propis u toj zemlji. To što neko telefonom javio nekom za tu artiju ne obavezuje nikog da priznaje kao validni dokument. Negde prolazi al evo tom hartijom idite u Švajcarsku il Nemačku?  Ja probo i sva sreća da je saobraćajna važila u tom momentu još tri dana.

A ovde policajac oće da mi skida tablice jer auto ima FABRIČKI zatamnjena stakla. Naglašavam FABRIČKI. Smilovao se kad skapiro da znam pravilnik i da staklo nema foliju pa nema šta da skinem. Predložio mu da porazbijam stakla al da mi prvo potpiše njegov zapisnik da me isključuje iz saobraćaja zbog tehničke neispravnosti. 

Pravilnik za motorna vozila tačka 72 je za stakla a 15 po kojoj niko nesme da vam pipne tablicu a kamoli skine ako je auto registrovan. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Forumasi, da li je neko, ko ima onu potvrdu o produzetku saobracajne dozvole, prelazio Madjarsku granicu i da li je bilo problema?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bilo problema al bez posledica sem izgubljenog vremena. Dublje u Mađarskoj prave problem zbog mita. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Izgleda da ću prvi ja da podelim utiske, idem sa potvrdom..Zvao sam i upravu granične policije,rekli su mi da bez problema krenem na put..Odštampaću i zvanične dopise grčke i makedonske policije o prihvatanju iste,pa neka proba neko da me vrati :nuncake:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26962
    Ukupno tema
    904661
    Ukupno poruka