sandraivlada

Lassi

164 poruke u ovoj temi

Enailon Suites tako se zove onaj lepi kompleks...Vlasnik kompleksa je i vlasnik trajekta...Hotel Mediteraneo je kupio Grk nakon sto je dobio premiju na Kazinu u Americi..Ne znam kad je to bilo, a ja sam to slusala pre cetiri godine kad sam bila u Lassiju..Tad sam cula i kako je prebogata Ruskinja izgubila jako skup prsten u Lassiju...Posto je bila za njega emotivno vezana nagrada je bila ogromna...Ceo Lassi je danima trazio prsten..Da li su ga nasli nisam saznala do dana danasnjeg...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Sada bas htedoh reci, jeste li ranije napravile dogovor za ovo putovanje ili je slucajno ;-)

Divno, dve forumasice koje odlicno i konstruktivno pisu :klap::klap::srce: !!!

Icethunder i sandraivlada, hvala na info.!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako planirate da rentirate auto izvadite MEDJUNARODNU VOZACKU DOZVOLU. Nasa agencija radi sa CBR agencijom..Valjda sam dobro napisala..Ja sam pre cetiri godine isto nevezano za agenciju rentirala kod njih auto na pet dana..Tada je  nas vozac kod Melisani jezera na parkingu   dobrano ocesao auto uz banderu kada se isparkiravao.U agenciji nam nista nisu rekli, nisu cak ni gorivo proveravali...Ostali su mi u pamcenju kao izuzetno korektni.

Nisam se udubljivala u cene, ali orjentaciono i neprecizno mislim da je ponuda dva dana plus jedan gratis oko 140 evra..Nisam sigurna u ovo ali tako nekako...

Izmenjeno (sandraivlada)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@sandraivlada, da li ste se vozile po Melisani jezeru i kako je to organizovano kada se dodje bez grupe? Ova tabla sto reklamira muziku, da li vazi samo za goste hotela?

Gradakia je prva plaza koju sam primetila na Google E.kada sam gledala Lasi, mnogo mi se svidja :-) Da li je ona lepa stena sa otvorom blizu obale ili mora dalje da se pliva do je?

Bas mi je lepa slika sa mackom ;-)!! I sve sa cvecem :-) Na kojoj slici je Krokodil ;-)?

Ima li neki bar na plazi da radi i uvece?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka