sandraivlada

Lassi

164 poruke u ovoj temi

Pojavila se... bas taj mesec kada si pisao ovo. 

Presrecan sam sa njom. Planiramo Tasos za ovo leto :srce:

bas mi je drago....lepo se provedite

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pozdrav dragi forumasi! Do sada sam na ovoj temi procitala mnogo korisnih informacija :novine:, a bas zbog odlicnih opisa sam i odabrala Lasi kao bazu za letovanje ove godine :hvala: Trenutno se dvoumim samo oko smestaja. U terminu koji nam odgovara ostale su slobodne samo dve vile - Dionisos i Gradakia. Na osnovu informacija sa foruma, deluje da je Dionisos bolji izbor...

Molim one koji su odsedali u vili Dionisos za jos neke detalje: da li ste bili zadovoljni higijenom i pritiskom vode,  da li je mozda  nocu bucno od puta ili nekog kafica u blizini, da li je moguce sedenje na terasi na spratu (posto na slikama deluje da te terase nemaju nikakvu nadstresnicu)? Kao glavne mane vile navodi se nedostatak ormana i interneta, sto mi nije toliki problem. Jedino sto mi je bitno je da bude cisto i nocu mirno da moze da se spava. :sleep: :naspavanje:    :thankyou2:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mirno je sigurno.To nije.prometns ulica.Bilo je cisto.I najvaznija stvar je da je veoma blizu plaze.Terase su lepe i velike. Ormar nema samo sipka za kacenje.Internet je bio dobar prosle godine.Kuhinja i soba odvojene..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mirno je sigurno.To nije.prometns ulica.Bilo je cisto.I najvaznija stvar je da je veoma blizu plaze.Terase su lepe i velike. Ormar nema samo sipka za kacenje.Internet je bio dobar prosle godine.Kuhinja i soba odvojene..

Hvala na opisu, puno mi znace informacije iz prve ruke :hvala:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja koliko vidjeh ovdje citajuci, ovdje ne postoji neko setaliste? 

Gdje su te taverne, da li se tu moze setati? 

Zanima me konkretno navece, gdje u setnju? 

Kakav je taj put do Argostoli, da li se ide navece u setnju , da li ima trotoar, staza ili sta vec?

I na kraju, ima li giros ili nema :D 

I ako ima, kakav je?

Ne mogu zamisliti da sam u Grckoj a da nemam giros u blizini :) 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za giros nisam od pomoci, nisam ljubitelj, ali ima setaliste duz cele glavne ulice/magistrale, sa sve trotoarom, negde od silaska prema Makris pa sve do Argostolija.

Nije uz more, u tome je caka.

I ja sam prema svemu sto sam o Lasiju procitala, pogresno zakljucila da uopste nema trotoare, nego da ima samo tu glavnu ulicu i da se ide putem kojim idu i vozila.

Uopste nije tako.

Trotoari s obe strane, a restorani i ono malo marketica su isto duz te glavne ulice. Hrana je odlicna skoro u svakom od restorana (probali smo 5-6), u nekim od restorana ili kafica bude i zive muzike, nekih od dana u nedelji.

Mi smo valjda retke zverke kojima je Argostoli bio potpuno bzvz, a Lasi nam je bio fini i uzivale smo u boravku tamo.

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Niste retke zverke..I meni je Lassi lepsi od Argostolija...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za giros nisam od pomoci, nisam ljubitelj, ali ima setaliste duz cele glavne ulice/magistrale, sa sve trotoarom, negde od silaska prema Makris pa sve do Argostolija.

Nije uz more, u tome je caka.

I ja sam prema svemu sto sam o Lasiju procitala, pogresno zakljucila da uopste nema trotoare, nego da ima samo tu glavnu ulicu i da se ide putem kojim idu i vozila.

Uopste nije tako.

Trotoari s obe strane, a restorani i ono malo marketica su isto duz te glavne ulice. Hrana je odlicna skoro u svakom od restorana (probali smo 5-6), u nekim od restorana ili kafica bude i zive muzike, nekih od dana u nedelji.

Mi smo valjda retke zverke kojima je Argostoli bio potpuno bzvz, a Lasi nam je bio fini i uzivale smo u boravku tamo.

Supet, hvala puno :)

Znaci mi ta informacija, jer sam stvarno stekla utisak da se setati nema bas gdje :)

A jel imaju neki restorani uz obalu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nema uz obalu.. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I na kraju, ima li giros ili nema :D 

I ako ima, kakav je?

Ne mogu zamisliti da sam u Grckoj a da nemam giros u blizini :) 

Ako ga neko u međuvremenu nije otvorio - girosa se u Lasiju nećeš najesti.

Bilo ga je samo u Argostoliju. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koja je najbliza sljunkovita plaza...Tipa Mirtos...Okolina Lasija

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koja je najbliza sljunkovita plaza...Tipa Mirtos...Okolina Lasija

Baš da je tip plaže kao Mirtos (da je tako velikaI nema na strani ostrva gde je Lassi, taj tip plaža poput Mirtosa je na zapadnom delu ostrva, Ima nekih minijaturnih šljunkovitih plaža u blizini Lasija, mislim da je Krokodil plaža šljinkovita, ali pored Makris Gialosa u Lassiju ni jedna druga plaža nema konkurenciju. 

Izmenjeno (nina_bgd)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moze neko da ostavi predloge dobrih taverni/restorana u Lasiju,da su prilagodjeni i deci (mislim na hranu,pizza,cevapi,itd...) 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo preporuke za neke od restorana u Lassiju, sa teme “Taverne na Kefaloniji”.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka