sandraivlada

Lassi

164 poruke u ovoj temi

@sandraivlada  radujem se detaljnom izvestaju u slici i reci (posebno u slici) sa Kefalonije. Uzivajte u predivnoj Kefaloniji! 

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Naša kuća Venia se vidi na dve  slike...a na nekim drugim slikama - nama omiljeni Platis....sad ću da kukam što ove godine ne idemo na Kefaloniju opet...Što je čovek proklet...

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@rakel, ja cu da kukam sto cak i ne idem u Gr, ali 'ajde, ima i severna Italija lepote ( u gradovima ;-) ) Mozda odem do Soluna posle, samo da me zelja mine za Grckom :D

@sandraivlada, ako budes isla u Argostoli, mozes li da pogledas koliko cesto ide brodic do Lixouurija?

Da li se na plazi Medit.hotela placa ulaz ili lezaljke samo? Nije neka plaza, mada mozda niej losa za kombinaciju sa jos nekom prvog dana.

Lepa je kod W.R.hotela, kako se dolazi do nje?

Zao mi je sto za sada ne funksionise plan A, nadam se da cete sto pre upoznati nekog ko se dovolno raspitivao i poneo medjunarodnu :-)

Platis mi je najlepsa od svih koje su tu oko Lasija.

Izmenjeno (Tirkizna)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Plaža kod M.hotela baš i nije neka, bolje Makris...

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa da, nije neka, bolje Makris i Platis u kombinaciji, mada je Platis meni lepa i za 5-6 dana ;-)! Koje si ti jos obilazila u okolini?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

sandraivlada,

ako nije tajna i ako ovde može da se piše preko koje agencije ste došle, koji smeštaj i koliko dugo ste putovale, pretpostavljam busom?

Kakvo je stanje sa trajektima?

Divne su fVam otografije...kada ste pisali o Milini, to je bilo toliko lepo da me velikim delom opredelio Vaš putopis tada...skoro se plašim da se sada opasno ne ''navučem'' na Kefaloniju koju do sada još nisam videla a imam veliku želju. Lep provod u svakom slučaju i radujem se što ću u pauzama od posla moci da uzivam u Vašim utiscima i fotografijama sad tokom juna

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sto se tice Lasija, mi smo bili u avgustu i kupali smo se u maloj uvali kod Venie (samo mi i ponekad komsije iz smestaja), par puta smo isli na Makris, a najvise vremena smo proveli na Platisu,. Divan pesak ( inace ga ne volim), divna voda i LEZALJKE NISU BILE POREDJANE, sto me posebno radovalo, nego, ko je hteo, mogao je da ih uzme sa jedne gomile, besplatno. Kod hotela M. nam se nije svidjalo. Ostale uvale u okolini ( npr. Gradakia) bile su u opsadnom stanju od lezaljki, tako da se tu nismo zadrzavali. 

Kad budem ponovo isla na Kefu, napravicu kombinaciju Lasi-Agia Efimia. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka