Roli

EUROSONG 2008

199 poruka u ovoj temi

Opet nisam u toku. Jel to ona što liči na Donatelu Versaće?

Nije, to je Svedjanka. Ovo je brdo riba koje djuskaju. :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

ah,da ceska!!kako da zaboravim to otelotvorenje dobre muzike,haha..pa dobro,muskarci su muskarci..pesmice tipa britney spears bas i nisu za ovde..mozda za malo mladje..slatke devojke,sta reci..nisu prosle!!valjda muskarci `diljem`evrope ne dele ukus nasih muskaraca,haha..tj,valjda je ovo takmicenje muzike?navodno...i ovde ulazi komercijala tako da...o ukusima ne vredi raspravljati..

grci i njihova pesmiculjka..grkinja,u stvari amerikanka.pa je i pesma takva..sta reci?vazno da ulazi u usi i da se talasa..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Upravno gledah na TV-u stanje po kladionicama....

1.Rusija

2.Armenia

3.Srbija

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako u revijalnom delu bude nastupala Marija Serifovic-po zasluzi!Goran Bregovic-zato sto je...Goran Bregovic(premda ako su vec hteli narodnjake,bolje da su pozvali Cecu,ipak je lepsa!) i sad se ja pitam,gde ce se tu naci mesta za prezentaciju jedne nove Tosetove pesme na engleskom,njegove duetske pesme sa Esmom Redzepovom,Anjom Rupel i Antonijom Solom...Sve se plasim da su ovi po novinama prenagljivali sa najavama da ce to sve biti na Evroviziji... :tuzni:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prema poslednjim informacijama Marija otvara veče, Bregović ( kao da nemamo nikog drugog ) u revijalnom delu a Divac najavljuje početak glasanja.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uh ala se ova tema zahuktala, trebalo mi je 5 minuta da pročitam propušteno.

Moj utisak je da su sve one kako neko reče sitnice (koje život znače) nestale. Frizura mnogo bolja, delovali su opuštenije, komentatori na nivou, arena prepuna, mada pesme lošije definitivno. Iako sam prve večeri pogodila 9 zemalja koje idu dalje, a samo 1 promašila, ove večeri sam 5 zemalja izbacila, a prošle su dalje. Npr. Albanija, Hrvatska, Gruzija i Portugal po mom mišljenju nisu za prolaz, ali dobro glasovi su glasovi. :D

Dok su naši forsirali reklame, prebacivala sam na HRT2 i gledala kako su Bane i ... (drugi voditeljski par) pevali nekoliko pobedničkih pesama sa evrovizije i baš su bili slatki i blesavi. Čak se i njihov voditelj Josif Šarić iznenadio kada je čuo da su ujkice prošle dalje, crko čovek od smeha.

Meni je Bugarska bila ok, u disko-vrisko fazonu, nije bio loš ni Danac (sa tregerima), Ukrajinka, Turska, mada mi je solidna bila i Kipranka.

Naravno da onim sistemom glasanja neće sprečiti blokovsko glasanje, ali to je samo pravilo. Naravno da je dva uvek dva.

Čini mi se da je bolje da si delili šljive, pa kada dodju kući da peku rakiju. :D

Ali meni je i dalje favorit Izrael i Jermenija (ajde, ajde).

A sutra ću proveriti kako sve to izgleda ispred Narodne skupštine. :srce:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja se sećam pre par nedelja skandala u najavi, tipa, Marija Šerifović NEĆE da otvori finalno veče, prvi put u istoriji, bla, bla... Da bi posle izašla vest da HOĆE, nekim spektakularnim nastupom sa (valjda) 300 izvodjača iza sebe. U medjuvremenu su se i BQ požalile da vreme ide a niko ih ne zove da daju bilo kakav doprinos manifestaciji...

Tako da - "Molitva" valjda na početku. Valjda je to režijski opravdano: ovacije Arene na početku, Ž&J odmahuju glavama levo-desno, bez teksta i u neverici, nesposobni da umire publiku i nastave sa programom... Marija raširenih ruku, zadihana i znojava, u najnovijim belim patikama... 3 minuta za svu tu "spontanost", tako ja to cenim...

A učešće Bregovića... Nije on kriv, krivi su oni koji su ga zvali.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Npr. Albanija, Hrvatska, Gruzija i Portugal po mom mišljenju nisu za prolaz, ali dobro glasovi su glasovi. :D

Meni je Bugarska bila ok, u disko-vrisko fazonu, nije bio loš ni Danac (sa tregerima), Ukrajinka, Turska, mada mi je solidna bila i Kipranka.

Slazem se ....... :P

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Мене је поред све те гунгуле заправо одушевила гламурозност сцене, оно лудило са осветљењем је равно савршеном, мислим да смо превазишли себе, да не претерам...али била сам одушевљена...

Читам у данашњем Блицу 'избор за нај-цицу еуросонга 2008.' за мој укус су мало дегуте, док певају пробајте да их не гледате...е то је прави утисак песме и гласа...

:P

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Celokupna scena tj bina i osvetljenje su stvarno - vrh! ;)

Upravo mi je prijatelj dao jednu kartu za sutrašnje finale :blink: :blink: Sever, crveni sektor do bine , pa pobogu ta karta košta 5,000 dinara?! Šta da radim sa njom sad?! :ranjenik:

Izmenjeno (sonja_bg)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Celokupna scena tj bina i osvetljenje su stvarno - vrh! ;)

Upravo mi je prijatelj dao jednu kartu za sutrašnje finale :blink::blink: Sever, crveni sektor do bine , pa pobogu ta karta košta 5,000 dinara?! Šta da radim sa njom sad?! :ranjenik:

Ako ne znas, verujem da ce te spopasti brdo forumasa sada koji bi znali sta ce...

Inace je definitivno najavljeno da Marija (u novim belim patikama :) ) otvara finalno vece. Ne znam da li je kadar na tv-u bio sa neke probe ili ne ali ona je u muskom odelu a neko drugi u beloj vencanici.... WTF?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Komšija dragi , pa šta i oni da rade sa JEDNOM kartom?? Sigurno je ne bih prodavala za 5,000 nego jeftinije ali to je jedna karta !

Uvek mogu da probam.

Znači Marija će nam biti u njenom punom sjaju :) Sve će nas zabljesnuti :bez-zuba:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Komšija dragi , pa šta i oni da rade sa JEDNOM kartom??

Komsinice draga :D ,

pa zar ja da ti otvaram oci....

Nije ti on dao JEDNU KARTU bez razloga.... :stidljivko:

Sigurno da moze da se proda, mozda cak i za vise od 5000.

Izmenjeno (brzi)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Izasao tekst danas u Dnevnom Avazu (BiH) o zabavi u Breginoj vili za ucesnike Eurosnoga i novinare. I bio naravno i Laka

Evo dio teksta:

"Bregović je goste prvo počastio skoro dvosatnim, sjajnim koncertom sa svojim Orkestrom za svadbe i sahrane, što su zabilježile i TV kamere, a kadrovi će biti uvršteni na novi DVD ovog muzičara. Gosti su koncert pratili iz Bregovićevog vrta, a oni koji su bili u ateljeu, sjedili su na podu i to na podmetačima na kojima je pisalo Bijelo dugme.

Po okončanju koncerta, Bregu su okupirali gosti, a on se ubrzo pridružio našoj delegaciji.

- Isti moj daidža Fikret - rekao je Laka nakon što se upoznao s Bregom, koji je na to odgovorio osmijehom."

Koja legenda...

:D:D :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sigurno da moze da se proda, mozda cak i za vise od 5000.

:D Šta mi onda predlažeš da napišem u uvodu, pre nego što kažem da je u pitanju jedna. :D Pri tom, ako sutra prodje sve kako treba sa one tri koje su mi "ukrali" tj uturili se za mesto viška , možda ostane još jedna a možda ne.

Xaxa, pa kakav "oglas" ja da dam? Imam jednu kartu a možda dobijete i još jednu? Saznaćete sutra najkasnije do 18h?! :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26955
    Ukupno tema
    904478
    Ukupno poruka