Roli

EUROSONG 2008

199 poruka u ovoj temi

Komentator je dobio pojačanje.Nisam sigurna ko je u pitanju,ali se lepo snalazio.Ni meni nije jasno gde je Duška, uvek je ona komentarisala Eurosong.

Stvarno, kao da su čitali forum... :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Komentator je dobio pojacanje u vidu Mladena Popovica koji je godinama prenosio Evrosong, mnogo pre Duske Vucinic.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

apsolutno ne znam kako hrvati prodjose sa onom glupom pesmicom,lepo sam se ismejala ko nikad..albanka fenomenalno peva i pesma je vrh.ostalo ocekivano..ukrajinka prosecna pesma,al dobro golotinja,skakanje ostalo-za siroke narodne mase..svedska ulazi u usi..cak su i turci zanimljivi.al moj favorit je jermenija..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jao jeste, u pravu si.Sad se setih da sam još prošle godine čitala da je Duška uključena u organizaciju.

Znači, Mladen Popović.Nisam znala ime, ali taj glas nam je svima poznat.

Izmenjeno (belluttak)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Citala sam na vise mesta da nas Grci pljuju samo tako, kazu ljudi koji zive u Grckoj da nijednu lepu rec nisu rekli za nasu organizaciju, sve porede sa svojom Atinom. Ismevaju nase organizatore, voditelje, scenu....

A sta sve mi trpimo da bi se docepali Grcke....

Ne verujem! Pa nesto mi krivo,sto bas oni... :tuzni:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

apsolutno ne znam kako hrvati prodjose sa onom glupom pesmicom,lepo sam se ismejala ko nikad..albanka fenomenalno peva i pesma je vrh.ostalo ocekivano..ukrajinka prosecna pesma,al dobro golotinja,skakanje ostalo-za siroke narodne mase..svedska ulazi u usi..cak su i turci zanimljivi.al moj favorit je jermenija..

Albanka je extra otpjevala pjesmu, stvarno fenomenalno. Ne razumijem nista ali emocije su bitne.

Meni se jako svidjelo kako pjeva, a samo joj je 16 godina, nevjerovatno...

A komentari na Cesku???

Kod mene na poslu muskarci ne prestaju da o njima pricaju.

Cak ih se ni Ukrajina ni Armenija nisu tako dojmile kao Ceska.

Mislim... a sta da se ocekuje... skoro pa gole...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa to je zato što su oni posebna sorta kao i Nemci, Španci i Francuzi pa ne moraju da učestvuju u polufinalu. Mislim da i to ima veze što su ove zemlje uvek negde na dnu liste.

Od pomenutih ja sam samo Engleze cuo da se vec godinama zale zbog svog loseg plasmana. Ne mogu da tvrdim, ali cini mi se da prosle dodine nisu imali ni dvocifren broj bodova, a prethodne su bili predposlednju. Pa nek izvine "gospoda" ali "istocno evropski lobi" kako nazivaju nas i ruski region, moze da podeli maksimalan broj bodova svojim "favoritima" ali ako vasa pesma ne dobije ni jedan bod od 95% zemalja onda je jedini krivac vasa losa pesma. Medjutim oni su ponosni i uvek najbolji samo su eto zrtve....

A mi iz istocne evrope smo seljaci koji nemamo smisla da primetimo njihovu umetnicku dusu i lepotu pilota i stjuardesa koje masu rukama i pevaju "We are flying..." :bolje-da-cutim:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni proslo vece nije ostavilo bas nikakav utisak,ni pozitivan,ni negativan...Da l sam ja bila previse umorna ili su sve pesme bile prilicno slicne,ne znam...

Sad se spremam za finale...I to najvise zbog obecanog dela ove manifestacije posvecenog Tosetu Proeskom... :srce: Ako to zaista bude bilo,onda ce ova Evrovizija za mene ipak biti poseban dogadjaj...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I to najvise zbog obecanog dela ove manifestacije posvecenog Tosetu Proeskom... :srce: Ako to zaista bude bilo,onda ce ova Evrovizija za mene ipak biti poseban dogadjaj...

Nisam cuo za to.... SUPER! Zaista lep gest. Taj decko je svima nama u srcima bez obzira da li smo slusali tu vrstu muzike ili ne...

Bas bi bilo lepo, mada ce se mozda Britanci pobuniti, ali ....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nama svaka čast na organizaciji a posebno na kvalitetu BINE, efekata, kamere i

Meni se malo zavrti u glavi i pripadne muka od jednog pokreta kamere, možda ste primetili...Jedan vrtoglavi zoom-in na binu i izvođače, onda sekund-dve crnila, i na kraju statičan krupan kadar...

A što se pesama tiče. I ja se zapitam kakve li su bile ostale ako su ovo najbolje.

Pojma nemam koji su komentatori, malo su mi smešni, ne znam zašto nema one ženske osobe (da li se zove Duška), koja je na ranijim Eurosongovima bila komentator?

Smešno mi je bilo ka da je komentator rekao kada su pročitali da je Albanija prošla u finale "Svi se raduju osim nekih"

Duška je nezaobilazna kao komentator o "običnim" Evrovizijama. Pošto je ovo sada NAŠA, ona tu ima neku još jaču funkciju, a sledeće će opet ona. Tako to ide kod nas.

A komentari pri otvranju koverata... nisam mogao da ne primetim upadljivo odsustvo Željkovog ponavljanja "What a beautifull country..." kada su čitane neke...

Izmenjeno (Nikola S.)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nikola,koliko ja znam, jabuka se daruje detetu, da bude zdravo i rumeno.

Aaa... Sećam se, iz "Petrijinog venca"... A i meni su pred odlazak u vojsku (onu pravu, nekad) dali jabuku, neka fora da mora da bude poklonjeno, iako je sa pijace :D

Ali mi i dalje nije jasno odkud jabuke u Areni sinoć?? I zašto? Mogli su JAGODE ili TREŠNJE da stave, proleće je, ne jesen...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

al moj favorit je jermenija..

Jel to ono "Kele, kele!" I meni se to dopada.

I Rumuni.

I Madjarica koja nije prošla...

Onaj sa tregerima mi je ličio na ROBIJA VILIJAMSA, a jednog crnog smo u društvu trenutno prozvali BOŠKIĆ ("Ćao, ovo je CITY") Ima nešto njegovo u faci, a sve plesačice su bile više od njega...

A komentari na Cesku???

Kod mene na poslu muskarci ne prestaju da o njima pricaju.

Opet nisam u toku. Jel to ona što liči na Donatelu Versaće?

Znači, Mladen Popović.Nisam znala ime, ali taj glas nam je svima poznat.

Ma poznata ti je i faca, siguran sam. Plavkast, ćelavkast, faca kao troll doll, mindjušica... karirane pantalone, tregeri. Živopisan.

Izmenjeno (Nikola S.)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni se malo zavrti u glavi i pripadne muka od jednog pokreta kamere, možda ste primetili...Jedan vrtoglavi zoom-in na binu i izvođače, onda sekund-dve crnila, i na kraju statičan krupan kadar...

A što se pesama tiče. I ja se zapitam kakve li su bile ostale ako su ovo najbolje.

Duška je nezaobilazna kao komentator o "običnim" Evrovizijama. Pošto je ovo sada NAŠA, ona tu ima neku još jaču funkciju, a sledeće će opet ona. Tako to ide kod nas.

A komentari pri otvranju koverata... nisam mogao da ne primetim upadljivo odsustvo Željkovog ponavljanja "What a beautifull country..." kada su čitane neke...

Ma da, Željko i Jovana su daleko do idealnih, to svi znano :bez-zuba: , ali očekivala sam mnogo gore pa sam se prijatno iznenadila, vidi se da su nešto vežbali.

To sa kamerom, ja volim što brže i luđe.... :bez-zuba: to bolje....

Kao što rekoh, kako sam očekivala, mnogo je boje ispalo što se tiče naše organizacije, što naravno ne važi za pesme, one su tradicionalno bezveze....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nego, hoce li se pojaviti konacno Marija Serifovic ? Verovatno su je ostavili za finale

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nego, hoce li se pojaviti konacno Marija Serifovic ? Verovatno su je ostavili za finale

Kao pojeviće se u nekom revijalnom delu, ne znam kad je to. Tada će , kao da svira i Goran Brgović izvinjavam se onima koji ga vole ali ja mogu samo da kežem <_< . Naravno svoje pesme sa trubačima, morali smo da ubacimo trubače u sve tri večer.... baš.... :ljutko:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906127
    Ukupno poruka