Roli

EUROSONG 2008

199 poruka u ovoj temi

Nisam bas pratila prvo veče ali mi se čini da komentator nije isti. Ili možda grešim?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Velika Britanija svake godine zauzme poslednje mesto, zato što nema dijasporu, najavili su da ako ove godine ponovo loše prodju, da definitivno više neće da učestvuju.

Kakve komplekse imaju ljudi.... Uvek je neko drugi njima kriv. Nije dijaspora kriva vec njihove debilne pesme i jos gora koreografija. I jedva cekam da odu da oslobode mesto nekima koji se iole malo trude da naprave pesmu! Najbolje bi bilo da odu sa ove planete, ali na zalost...

Ja nisam gledao ovo drugo polufinale. Sta kazu kriticari za veceras :) ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja ponovo onako-jedući kokice i pričajući sa društvom o svemu i svačemu... tako da, kad ono na kraju čitaju ko ide dalje, u najvećem broju slučajeva nema šanse da se setimo o kome se radi...

Žao mi je što Mađarica nije prošla, drago mi je za Portugaliju. Hrvatska mi je bila jeziva, kao iz Linčovih filmova... Sve u svemu manje napadno od prve večeri. Hala je bila popunjenija.

A ako niste znali, običaj je u Srba da se daruje jabuka - promaklo mi je u kojoj to situaciji, molim upućene da me prosvetle.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

MENI JE NESTO BAS ZAO STO MAKEDONCI NISU PROSLI....

I DALJE NAVIJAM ZA RUMUNIJU :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni se dopada Portugalija, drago mi je sto je prosla.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nama svaka čast na organizaciji a posebno na kvalitetu BINE, efekata, kamere i sve je odlično.

Jovana i Željko su takođe dobri, lepo govore strane jezike, ok ponašanje, opušteno...

Sa druge strane, pesme su uglavnom OČAJNE, tako da kada gledam Evroviziju često menjam kanal na neki drugi, dosadne su pesme.

Prve večeri mi se svidela pesma Bosne i Hercegovine, a druge Bugarske. Naravno, navijam za našu pesmu, jeste da liči na prethodne naše pesme, ali je lepa.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Eh kao ove polufinalne veceri su napravljene da se razbiju bolokovi? Moz's misliti... Ako ste primijetili sve skandinavske zemlje su prosle, ali sve do jedne...

Toliko o tome. Prosli su i u prvoj polufinalnoj veceri i u drugoj, izgleda su samo razbili tzv."balkanski blok".

Mada to nije tako, ali eto...sta cemo...

Bilo je sinoc puno dobrih pjesmi, stvarno sam se iznenadila.

Mene licno Makedonija nije nesto odusevila, bezveze.

Hrvati su se stvarno potrudili. Svaka im cast, najbolji mi je bio 75 cents - Laca ili kako ga vec zovu.

Raspametio se jadni cicica na bini. Ma bili su mi slatki...

:P

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Citala sam na vise mesta da nas Grci pljuju samo tako, kazu ljudi koji zive u Grckoj da nijednu lepu rec nisu rekli za nasu organizaciju, sve porede sa svojom Atinom. Ismevaju nase organizatore, voditelje, scenu....

A sta sve mi trpimo da bi se docepali Grcke....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nisam bas pratila prvo veče ali mi se čini da komentator nije isti. Ili možda grešim?

Pojma nemam koji su komentatori, malo su mi smešni, ne znam zašto nema one ženske osobe (da li se zove Duška), koja je na ranijim Eurosongovima bila komentator?

Smešno mi je bilo ka da je komentator rekao kada su pročitali da je Albanija prošla u finale "Svi se raduju osim nekih" :bez-zuba:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Citala sam na vise mesta da nas Grci pljuju samo tako, kazu ljudi koji zive u Grckoj da nijednu lepu rec nisu rekli za nasu organizaciju, sve porede sa svojom Atinom. Ismevaju nase organizatore, voditelje, scenu....

A sta sve mi trpimo da bi se docepali Grcke....

Da li je moguće?! Ne sećam se Grčke bine, verovatno je bila dobra, ali meni se sviđa i ova naša, verovatno nemam ukusa... :ljutko: Inovacije neki taško primaju...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Na mene ni jedna pesma sinoc, nije ostavila neki poseban utisak. Citala sam neki casopis i bacala povremeno pogled, ali ni jedna mi nije privukla paznju da je odgledam celu. U prvoj veceri su mi neke pesme bar bile zanimljive ili totalno bezveze, a sad su mi nekako sve bile slicne, utapale se, ni jedna mi se ne izdvaja. Naravno, sem Ukrajinke koja ce jos malo da iskace iz frizidera, koliko je pustaju. Mada bi mi bilo draze da pobedi ona, nego Rus.

Jovana je bar imala bolji friz, mora da su citali forum :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jovana je bar imala bolji friz, mora da su citali forum :D

Jovanin izgled sinoc je PRILICNO bolji od prve veceri. Mozda si u pravu!

Meni je nekako zao sto Makedonci nisu prosli! Bili su bolji od nekih koje cemo gledati u finalu!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kakve komplekse imaju ljudi.... Uvek je neko drugi njima kriv. Nije dijaspora kriva vec njihove debilne pesme i jos gora koreografija. I jedva cekam da odu da oslobode mesto nekima koji se iole malo trude da naprave pesmu! Najbolje bi bilo da odu sa ove planete, ali na zalost...

Ja nisam gledao ovo drugo polufinale. Sta kazu kriticari za veceras :) ?

Pa to je zato što su oni posebna sorta kao i Nemci, Španci i Francuzi pa ne moraju da učestvuju u polufinalu. Mislim da i to ima veze što su ove zemlje uvek negde na dnu liste.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Na mene ni jedna pesma sinoc, nije ostavila neki poseban utisak. U prvoj veceri su mi neke pesme bar bile zanimljive ili totalno bezveze, a sad su mi nekako sve bile slicne, utapale se, ni jedna mi se ne izdvaja. Jovana je bar imala bolji friz, mora da su citali forum :D

I ja mislim da je prve veceri bilo interesantnijih pesama, sinoc su sve bile na isti kalup la,la,la i nista posebno. Mene su Turci iznenadili, prvo su mi bili bezveze, a posle su mi se cak i dopali, turska verzija roka...

A takodje mislim da su citali forume, svi su kukali vratite nam Mladena i ispeglajte Jovani kosu.... Na kraju su to zaista i uradili... :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moram priznati da mi je laknulo kad sam videla da je ispravila kosu.Mnogo joj bolje stoji,iako je za moje pojmove ona nekako "konjasta" i izveštačena, ali dobro, video se napredak i imam utisak da se stvarno trudila.Pa i haljine su bile bolje...Iskreno, ne sećam se da sam tako pomno pratila voditeljske parove Eurosong- ova, proteklih godina, ali ovo je sad kod nas pa otud i tolika zapažanja i kritike.Skoro da me grize savest što sam je onako oplela za prvo polufinalno veče.

Sinoć mi je sve delovalo mnogo bolje, uigranije, ušminkanije...Arena je bila ispunjenija, pa smo mogli da vidimo i kadrove iz publike, što je , čini mi se, izbegavano prošlog puta.

Dopalo mi se i ono sa jabukama.Nikola,koliko ja znam, jabuka se daruje detetu, da bude zdravo i rumeno.

I pesme su mi bile efektnije.Švedska mi je ok i onaj dečko, nisam sigurna iz koje zemlje, reče komentator da je policajac,valjda je imao tregere i kačket.

Komentator je dobio pojačanje.Nisam sigurna ko je u pitanju,ali se lepo snalazio.Ni meni nije jasno gde je Duška, uvek je ona komentarisala Eurosong.

Stvarno, kao da su čitali forum...:)

Izmenjeno (belluttak)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26955
    Ukupno tema
    904439
    Ukupno poruka