Roli

EUROSONG 2008

199 poruka u ovoj temi

Ma nisam ja vas grdio sto nalazite (dosta) dlaka u jajetu, nego su pale samo kritike a ni jedna pohvala.

Slazem se ja sa vama. Nego necu da mi osecaj koji imam kvare te sitnice. Osecam se kao veliki domacin trenutno kome je kuca puna veselih gostiju. I bas me briga za Jelenu tj. Jovanu i Lanenog. (onog spikera necu ni spominjati) Za finale ce Arena biti prepuna, Trg ce biti pun ako postave video-bim, a nakon toga slika o Srbiji bar malo vedrija. I prija mi promena da umesto tema o Kosovu, izborima i sl. gledam nesto drugo i to veselo.

Slazem se sa tobom. Zelim samo pozitivno ovo da posmatram, nezelim da mi sitnice poput Jovanine kose ili haljine pokvare opsti utisak. Uostalom ovo je izbor za najbolju pesmu Evrovizije a ne za najbolju frizuru ili haljinu :D .

Ali moram priznati da je spiker bio jako los, ali ajde njega cujemo samo mi u Srbiji pa se neopterecujem toliko. Navikli smo na to. Sto i dalje neznaci da je to uredu, ali bar svet to necuje.

Izmenjeno (mikap)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Uostalom ovo je izbor za najbolju pesmu Evrovizije a ne za najbolju frizuru ili haljinu.

Ovo odavno nije izbor za najbolju pesmu. Počev od nacionalnih takmičenja pa do ovog glavnog. I pri tome ne mislim na šljokice, vatre i led, nego na sistem glasanja-Rusija Ukrajini, Ukrajina Belorusiji, svi ex-YU Srbiji...

Ima li nekog kome nije jasno ko će da bude pobednik??

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Verovatno Ukrajina Shady lady...

P.S. Mada sam ja za Izrael :plesko:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ovo odavno nije izbor za najbolju pesmu. Počev od nacionalnih takmičenja pa do ovog glavnog. I pri tome ne mislim na šljokice, vatre i led, nego na sistem glasanja-Rusija Ukrajini, Ukrajina Belorusiji, svi ex-YU Srbiji...

Ima li nekog kome nije jasno ko će da bude pobednik??

To se slazem, sistem glasanja pogotovo bivsih sovjetskih republika je vise nego ocigledan. Ponekad me cudi kako neko uopste uspe da pobedi a da ne pripada tim republikama. A to naravno vazi i za sve ex-YU republike, isti sistem glasanja. Stvarno mi je takvo glasanje truba.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja nesto mislim da ove godine pobedjuje Rusija...Nisu oni bezveze doveli i najpoznatijeg i najpopularnijeg klizaca koga imaju ...Skroz mi je stao mozak,pa ne mogu da se setim kako se zove,ali da decko kliza za medalju i to zlatnu...Kliza...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja nesto mislim da ove godine pobedjuje Rusija...Nisu oni bezveze doveli i najpoznatijeg i najpopularnijeg klizaca koga imaju ...Skroz mi je stao mozak,pa ne mogu da se setim kako se zove,ali da decko kliza za medalju i to zlatnu...Kliza...

da..on je svjetski prvak u klizanju..al nikako ime da mi na um padne..slazem se za ruse mada ima jos par zanimljivih zemalja..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

da..on je svjetski prvak u klizanju..al nikako ime da mi na um padne..slazem se za ruse mada ima jos par zanimljivih zemalja..

Ja mislim da je nesto Jevgenij Plusenko,Pluscenko ili nesto sl.Njemu svaka cast,fenomenalan je,ali mi se ruska pesma ne svidja-mislim da deo glasova nabiraju i na njemu...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja mislim da je nesto Jevgenij Plusenko,Pluscenko ili nesto sl.Njemu svaka cast,fenomenalan je,ali mi se ruska pesma ne svidja-mislim da deo glasova nabiraju i na njemu...

Da on se zove Jevgenij Pluchenko. Jedan od genija umjetnickog klizanja... fenomenalan.

Gledala sam ga prije par mjeseci u Sarajevu... bozanstveno. I usput receno njegov sam veliki fan. Kad sam ga ugledala na bini...

Mislim pjesmica mi je onako, ali i ako pobijede (a kazu da su sve prilike da hoce) bilo bi mi drago samo zbog njega.

A nas Laka je KING... Vjerujte da otkacanije osobe niste u svom zivotu vidjeli. I svaka mu rijec zlata vrijedi, samo ga treba slusati i desifrovati.

Zna on sta prica.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moram da se vratim na Jovaninu frizuru jer je cak i komentar na tu temu bio u danasnjim novinama...

Voditeljka Jovana Jankovic ovog puta (veceras) imace ravnu kosu (tek da znate da joj neuporedivo bolje stoji od lokni koje je "prosetala" tokom prvog polufinala).

Moji favoriti su Rumunija i Jermenija ja za njih navijam :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E? Šta kažu?

Ja sam se setio da ne samo da je to model "Tanja Bošković", nego da je u kombinaciji sa haljinom ista Tanja u filmu "Majstori, majstori" (osnovna škola, spolja idealno, unutra raspad... Bogdan Diklić u ulozi idiota, ona u ulozi fufice... naravno)

Ja bih stvarno voleo da pobedi recimo RUMUNIJA. U svakom slučaju ništa sa ledovima, vatrama, rolerima i sl.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ma bilo bi super da pobedi Rumunija!Ali s obzirom na broj susednih drzava sa kojima su nekad bili u zajednici i broj gastarbajtera,sanse su im mnogo male...Nazalost!

Zato su sanse Rusije...Pa,jos sa gore pomenuti genijem na ledu...Uhuhu mnogo dobre!

A Jovanina frizura mi je jos uvek prva asocijacija na prvo polufinalno vece!

Jedva cekam drugo...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ma bilo bi super da pobedi Rumunija!Ali s obzirom na broj susednih drzava sa kojima su nekad bili u zajednici i broj gastarbajtera,sanse su im mnogo male...Nazalost!

Zato su sanse Rusije...Pa,jos sa gore pomenuti genijem na ledu...Uhuhu mnogo dobre!

A Jovanina frizura mi je jos uvek prva asocijacija na prvo polufinalno vece!

Jedva cekam drugo...

Ovo su sanse za pobedu na Eurovziji.

Eurovision Song Contest 2008 Outright Betting

Russia 11 - 4

Turkey 28 - 1

Switzerland 100 - 1

Ukraine 11 - 2

France 40 - 1

Iceland 100 - 1

Greece 6 - 1

Bulgaria 40 - 1

Denmark 150 - 1

Serbia 6 - 1

Romania 40 - 1

Croatia 150 - 1

Sweden 9 - 1

Finland 40 - 1

Hungary 250 - 1

Bosnia Herzegovina 12 - 1

Portugal 40 - 1

Belarus 250 - 1

Armenia 12 - 1

Israel 66 - 1

FYR Macedonia 250 - 1

Azerbaijan 14 - 1

Latvia 66 - 1

Albania 250 - 1

Poland 18 - 1

Georgia 100 - 1

Lithuania 250 - 1

Norway 20 - 1

Germany 100 - 1

Czech Republic 250 - 1

Spain 25 - 1

UK 100 - 1

Cyprus 300 - 1

Malta 25 - 1

Krivo mi je jedino sto Makedonija ima tako malo sanse a pesma je odlican, manje vise mislim da je sve ostalo realno, ko zna mozda i sledece godine bude opet Eurovizija ovde :)

Ovo su linkovi ka mojim favoritima : Rusija - http://www.youtube.com/watch?v=qora7yq7ttE

i po meni Makedonija, ali mislim da nema sanse, ali meni se svidja

- http://www.youtube.com/watch?v=LaAw4UtP4Y0

Napomena, poslusajte makedoniju i na Albanskom, meni zvuci mnogo lepse, mada ni jednu jedinu rec ne razumem, nekako je pevljivija - http://www.youtube.com/watch?v=mtZE2ISyy0E

Pa da vas vidim koji su vasi favoriti :)

Izmenjeno (jabadabadu)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Videla sam scenu sa probe, i da Jovanina frizura će najzad na nešto ličiti. Mnogo bolje joj tako stoji, definitivno. :P

Malopre sam gledala predstavnika Francuske, i baš bezveze što peva na engleskom. :bez-zuba:

A sada su uveli da svako može da glasa 20 puta sa jednog broja, kako da bi se sprečilo blokovsko glasanje. Pošto Velika Britanija svake godine zauzme poslednje mesto, zato što nema dijasporu, najavili su da ako ove godine ponovo loše prodju, da definitivno više neće da učestvuju.

Mislim da najviše šanse ima Rus, Grkinja, Jermenija, Ukrajina, a ja ipak i dalje podržavam Izrael (nema šanse da pobedi) i :D Jermenku.

A sada odoh da pratim... :bez-zuba:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A sada su uveli da svako može da glasa 20 puta sa jednog broja, kako da bi se sprečilo blokovsko glasanje.

A kako će TO da spreči blokovsko glasanje?!

Dvaput ništa je ništa, računica je jasna...

A Englezi da pokriju ružne face ružnim ušima jer je ono njihovo od prošle godine bila još veća skaradija od ovog irskog papagaja sada...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A kako će TO da spreči blokovsko glasanje?!

Dvaput ništa je ništa, računica je jasna...

A Englezi da pokriju ružne face ružnim ušima jer je ono njihovo od prošle godine bila još veća skaradija od ovog irskog papagaja sada...

Joj kad se setim onih njihovih stjuardesa zaostalih u vremenu...!!!Skroz si u pravu...

Evo pocinje,isti nam je komentator,sa istom zivahnoscu u glasu...Odoh malo da gledam!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26920
    Ukupno tema
    902775
    Ukupno poruka