Roli

EUROSONG 2008

199 poruka u ovoj temi

a da,jeste li culi da je u polufinalu prosla bila makedonija,a svedska nije,al posto ziri ima pravo da ako smatra da je neka pesma kvalitetnija izbaci jednu.i tako udje svedska umesto makedonije!!!

Na žalost! Imali čak 10 poena više od Švedske,ali džaba im!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

E da i ja napokon kažem koju o Evrosongu 2008!

Sve u svemu zadovoljan sam! Scena fenomenalna,kao i ti efekti na njoj,vatromet na kraju po BG takođe fenomenalan!

Konkretno me je razočarao spot o sportistima, i jako mi je bilo smešno kada je ona pobednica iz 52-ge pomislila da je u Bugarskoj! :) Ali dobro! I da odličan je kadar bio kada je izašao Divac na scenu,a ovo dvoje pored njega kao pevci mali! :)

Ja sam mahom slušao već pesme pre samog takmičenja i favoriti su mi bili Ukrajina(uhuhuh...), Rusija i Grčka.... Sve u svemu skoro i pogodih! Meni su pesmice ok! Evrovizija i jeste neki festival lakih nota,tako da i toliko očekujem od istih!

E da i da pohvalim nastup Šerifovićke... Svaka čast!

Stalno sam imao trip da će se nestati struja ili tako nešto,ali stvarno su se organizatori potrudili da sve funkvioniše perfektno!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Stalno sam imao trip da će se nestati struja ili tako nešto,ali stvarno su se organizatori potrudili da sve funkvioniše perfektno!

Roli i ja sam bila u istom tripu, ali srecom nas su na novom beogradu par puta po ceo dan ostavljali bez struje da bi sve na eurosongu funkcionisalo kako treba :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Na žalost! Imali čak 10 poena više od Švedske,ali džaba im!

Strasno. Da nisu i pobednika izabrali tako?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam mislio kad je izasla albanka da ce poceti da zvizde.....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Roli i ja sam bila u istom tripu, ali srecom nas su na novom beogradu par puta po ceo dan ostavljali bez struje da bi sve na eurosongu funkcionisalo kako treba :)

Pa morao je neko da podnese žrtvu! :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

a sto bi uopste nestajalo struje?nismo mi debili pa da ne znamo da organizujemo nesto..imali smo struje i za vreme bombardovanja..nisam ni sumnjala da ce sve biti ok,jer mi smo tu da se pokazemo pred strancima i za to je neko debelo placen..a opet,kad prodje sva halabuka prema sopstvenim gradjanima mogu opet da se ponasaju po starom.tj,da nas zezaju kako ko stigne.uvlakace smo mi..tuzno al je tako.cak su i momci sa majicama` kosovo je srbija`,morali da ih skinu..valjda da ne pokvare duh evrope i opsti utisak..

tako da ja nikad nisam ni sumnjala u nasu sposobnost.kad se MORA-mi smo glavni!..vrlo je prihvacen opsti utisak da se sad svi kao divimo sto je bilo sve extra..a zasto se to ne bi podrazumevalo?od naroda koji je dao jednog teslu..ubili su nas u pojam da smo,kao,nesposobni..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jeste bilo lepo organizovano i naravno da mi to umemo, samo kad se lepo složimo u cilju uspeha.

By the way, nisam neki ljubitelj evrosonga, pa ne otpratim baš u potpunosti događaj, ali mislim da sam sad videla barem 70% izvođača i ovaj put Danac mi je bio najsimpatičniji (i pesma i oni tregerčići i kapica :) )

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

..a zasto se to ne bi podrazumevalo?od naroda koji je dao jednog teslu..ubili su nas u pojam da smo,kao,nesposobni..

Ne bih da kvarim zabavu, ali bacivši pogled na našu bližu i dalju prošlost, mislim da smo prilično neuspešan narod...

A Tesla je jedan.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

neuspesni smo u mozgu..a ne u dr.stvarima..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne, stvarno... kao narod.

Valjda ti Turci.

Mada, kad vidiš koje su katedrale neki drugi gradili u XI i XII veku, zapitaš se da li je baš to viševekovno ropstvo opravdanje i obrazloženje...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

pa dobro nikola,majku mu,iz kog su veka nasi manastiri Studenica,Manasija,Hilandar,Gracanica itd?znas li da kad su neki od njih gradjeni Italijani nisu to imali,nego su slali majstore da vide sta to mi radimo?dobro,nama su gradili vizantijski majstori zbog tadasnjih veza sa njima,al to znaci da smo imali umnih ljudi u to doba..pa cela Venecija ti je oblozena,crkva Sv.Marka sa ukradenim zlatom i ostalim vrednostima kad su krstasi usli i uzeli Carigrad..kamen na kamenu od tog blaga nije ostao..a bio je najbogatiji grad na svetu u ono doba..sve italijani pokupise..imaju oni svoju istoriju..i neka.al imam i ja svoju..

a znam da si kivan...i ja sam..al necu,ne dam,zbog dobrih ljudi medju nama..a ima nas..nismo se svi izgubili i nestali..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa dobro. Ja sam, onako površno razmišljajući, imao u vidu VELIČINU. A pod utiskom skorašnjeg puta po Toskani.

Siena je gradić pored koga možeš komotno da prodješ i ne primetiš ga, a ima katedralu da padneš u nesvest. Firenca isto. O Sv. Marku, Sv. Petru da ne govorimo. Jeste meni toplije bilo kad u Manasiji i Ravanici (i toliko sam od manastira video), ali šta misliš kako se oseča Italijan kad stane pred neku gradjevinu koju su radili njegovi (daleki!) preci. Nije sve ni u parama, da kažeš kako se finansira katolička crkva (što se i naša nije organizovala tako?!), recimo BOJE, pa neki velikaš, bogataš da je bio mecena i sponzor nekom slikaru, pa da i mi imamo nešto osim Belog andjela... Botičeli, Leonardo... tempere na drvetu, i stvore nešto ispred čega ti posle 600 godina visi vilica...

Opet, ja to sve onako laički, stvarno bih voleo da smo drugačiji...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

zato sto leonardo,boticeli,mikelandjelo stvara u doba renesanse,a mi smo u to doba bili pod turcima.eto zasto.450godina,ej!!!sta da stvorimo?sta se stvaralo-rusili drugi..a sad rusimo i sami,niko nam ne treba.u to doba je evropa procvetala,zato se i zove renesansa.nije imao ko da ih gazi.a pare se lepo skupljale po kolonijama.gde sve spanci ,italijani,englezi nisu dosli,ej!tad je bila cast biti mecena umetniku.i italijani su majstori umetnici,i danas,za dizajn,stil..katolicka crkva je jedan pojam,u duhu pravoslavlja nije da oproste kupuje novcem,niti da daje blagoslove krstasima kad idu da porobljavaju druge narode i pokrstavaju i kradu sta sve stignu,sto radi katolicka crkva odvajkada.svako moze da predje u drugu veru ko ne oseca svoju.i mozes da se divis gradjevini,koloseumu npr.al tu je elita rimska sedela dok su siromasi bili hrana lavovima,a oni pleskali..

tako da nije sve crno-belo..znam da je sve to lepo,i ja bih da vidim...al kad si malo vise upucen u istoriju(ipak je to meni struka)i kad imas neke godine(jedina dobra stvar,haha)prestanu da te impresioniraju stvari jer naucis da ih gledas sa prave strane..

a sada...sad smo pali na najnize grane..kako narod moze nisko da padne..nego,dal moze da ustane,pitam se..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Postoje istorije, i istorije... A lepota je lepota!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26955
    Ukupno tema
    904413
    Ukupno poruka