meda

Kolima iz Srbije za Tursku

3084 poruke u ovoj temi

Pronasao sam cenu putarina novim autoputem od Istanbula do Izmira za 2021, kao i cenu mostova.

15th of July Martyrs' Bridge - 13.25 TL

Fatih Sultan Mehmet Bridge - 13.25 TL

Osmangazi Bridge - 147.50 TL

Yavuz Sultan Selim Bridge - 27.50 TL

Eurasia Tunnel - Cars / Light - Trucks 46 TL

http://www.balikesirim.net/m/ekonomi/balikesir-istanbul-arasi-otoyol-ucreti-ne-kadar-h10569.html

Ako sam dobro protumacio tabelu sa gornjeg linka, od  Osmangazi mosta do Burse cena je 195.5 TL, odnosno od Burze to Izmira jos 171.5 TL, sto ukupno iznosi 367 TL (sa Osmangazi mostom).

Ono sto nisam pronasao a zanima me, je cena od Bugarske granice do Osmangazi mosta, obilaznicom oko Istanbula, preko Sultan Selim mosta. Moze li mi neko iskusniji pomoci da izracunam cenu za tu rutu?

GebzeOrhangaziIzmit2021Turk.pdf

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

@mikka Hvala nakorisnim info.

Imam jedno pitanje za sve clanove. 

Poceo sam sa planiranjem svoje rute puta pa me zanima da li je neko isao putem od Bodruma do Istanbula ali preko Pamukalle-a, Kutahje pa pored Burse. 

Odgovarala bi mi ta ruta ukoliko je put dobar, tj dvije trake u jednom smeru. 

Da li je neko isao ovim putem?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Od Bodruma do Pamukala ti je super put. E sad šta ćeš posle za Kutahju to samo ti znaš. Ja bih ti preporučio da ideš preko Balikešira jer ćeš uštedeti bar 2 sata. Ali ako baš imaš posla ka Kutahji, znam da se tu put radio. Do sada su ga verovatno završili i trebalo bi da bude dobar. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Društvo,

Treba mi informacija, koliko iznose putarine za auto put kroz Bugarsku i Tursku do Istanbula?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Elre za Tursku je Latif postavio putarine samo dva posta gore. A kroz Bugarsku se kupuje vinjeta. Imaš od 7 dana ona ti je 15 leva, za mesec dana ti je 30 leva i vikend vinjeta je 10 leva, pa biraj koju hoćeš

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Od Bodruma do Pamukala ti je super put. E sad šta ćeš posle za Kutahju to samo ti znaš. Ja bih ti preporučio da ideš preko Balikešira jer ćeš uštedeti bar 2 sata. Ali ako baš imaš posla ka Kutahji, znam da se tu put radio. Do sada su ga verovatno završili i trebalo bi da bude dobar. 

@Mladen82

Evo o cemu se radi,

Bicemo smesteni u Bodrumu desetak dana, pa sam prvo mislio da jednog dana prosetamo da obidjemo Pamukale. Onda sam dosao na ideju jer sam vidio da u oba smera imam nesto preko 500km da mozda poslednjeg dana krenemo ranije zda obidjemo Pamukalle i onda produzimo za IStanbul jer tamo svakako idemo na nekoliko dana.

Ovo sve zbog toga sto gledam da se sto manje vozim autom jer putujemo sa dvoje dece. 

Mozda je pravo pitanje bilo kuda dalje od Denizlija da bi se stiglo sto brze do Istanbula? A Kutahja mi je samo bila na ruti pa bi tu da prosao...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Latif i ja sam isto kao ti poslednji dan krenuo ranije da bih obišao Pamukale. Ali odatle smo išli na Alašehir, Akhisar, Balikešir, Bursa, Yalova pa trajektom do Yenikapi. Mislim da ti je bolje tim putem da ideš nego da se vraćaš na Kutahju

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Mladen82 Da li mozda imas tacnu lokaciju pristaniste odakle krece fery iz Jalove jer sam prije nekoliko godina htio da idem odatle do Yenikapi ali sam pogresio pristaniste i zakasnio na ukrcavanje i tada su mi rekli da na svaka 2h ide fery, onda mi je bilo dugo da cekam pa sam ipak isao preko Osman gazi mosta. 

Koje godine si ti isao tuda, secas li se koja je bila cena ferija?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ljudi situacija u Turskoj se komplikuje. Nešto mi ne miriše na dobro. Nadam se da će do kraja juna nešto da se promeni na bolje. Sreća je pa imam besplatno otkazivanje. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Mladen82

Juce sam se cuo sa nekim studentima u Istanbulu. Trenutno je situacija takva da jedne mere vaze za turiste a druge za njihovo stanovnistvo. 

Trenutno je tako da se turisti mogu kretati gde zele, s tim sto ne rade restorani vec se moze uzeti hrana za poneti.

Oni su poostrili mere jer je trenutno mesec posta pa je narod skloniji obilazenju i druzenju kao i zajednickim molitvama pa poksavaju da to sprece.

Mislim da ce od 18 maja da popuste sa merama je ce to biti posle bajrama ali videcemo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Daj bože. Sve nešto strepim da neću imati gde pare da potrošim. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Naše je da se nadamo situacija ne izgleda najbolje al do juna sve se može promijeniti nadam se na bolje.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo malo zvaničnih informacija:

На основу одлуке владе Р.Турске, од понедељка 15. марта 2021. године сви страни држављани морају у року 72 часа пре доласка у Турску попунити онлајн формулар који се налази на https://register.health.gov.tr/ којим ће им се доделити такозвани ХЕС КОД. Формулар је доступан на енглеском језику.

ХЕС КОД је представља електронски вид праћења здравственог стања свих путника, и такође је неопходан за улазак у све тржне центре, ресторане, кафиће и друге државне установе. Попуњени формулар обавезни су да прикажу сви путници у штампаној или електронској форми на улазу у државу и при укрцавању у ваздухоплов. Све авио компаније захтеваће попуњени формулар, и путници који га не буду поседовали неће бити примљени на лет.

Мера поседовања негативног ПЦР теста урађеног у последњих 72 сата остаје на снази до даљњег.

Потврда о вакцинацији било којом вакцином неће бити прихваћена уместо негативног ПЦР теста.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26885
    Ukupno tema
    902097
    Ukupno poruka