Surjan

Nerja- vasa iskustva

2 poruke u ovoj temi

Ove godine sam sa suprugom jedva postigao kompromis sto se tice destinacije za letovanje. Moja zelja je bila da ponovimo put od pre dve godine do Portugala - Algarve ali su hladan okean pre svega i daljina puta ( jer putujemo autom a nemam previse dana na raspolaganju ) bile najvece prepreke. Pretrazujuci obalu Spanije, nesto malo blize, naisao sam u blizini Malage na Nerju. Ima li ko iskustva sa ovim mestom. Kakva je temperatura mora,kakve su plaze, samo mesto. Da li je u avgustu prevelika guzva itd. Svako iskustvo ce mi dobro doci.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pre dve godine u julu sam bio u Andaluziji, obišao i kupao sam se u većini poznatih mesta na Costi de Sol (Malaga, Benalmadena,Toremolinos, Fuengirola...) jedan dan sam proveo u Nerji. Po meni definitivno najlepse mesto za letovanje u ovom delu Španije, vrlo lep gradić, miran, puno turista najviše iz Skandinavije. Plaže su po meni najlepše od svih na kojima sam boravio na Costi de Sol, najpoznatija plaža je Buriana. Voda je sasvim ok za kupanje, najtoplija od svih mesta u okolini Malage je u Nerji. Oko 25 stepeni je bilo u julu, to je odlicno za Costu de Sol jer je tamo generalno hladnija voda nego u istočnom mediteranu, Balearima ili Costa Blanci. 

Imas na forumu u temi Andaluzija/Granada-Sevilja-Kordoba - putopis/ nekoliko mojih poruka vezanih za to moje putovanje, ima jedan deo o Nerji sa nekoliko slika plaža i grada. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka