takilaki

USKRS, PRVI MAJ

166 poruka u ovoj temi

Zlatibor je postao bezobrazno preskup. Neće skoro da me vidi.

A gužve nepodnošljive, grand i pink svuda unaokolo.

Govorim o "centru", samo tamo sam bio. Ko ima neki smeštaj dalje od toga (ili voli gore opisano) - biće mu lepo.

Ja sam više puta bio u Crnoj Gori na 4 dana (bus, auto) i prijalo mi je.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ako vec neko planira Crnu Goru na cetri dana pre bih izabrala Kotor ili Herceg Novi :cool: A

sto se Zlatibora tice oko prvog maja guzva je sigurno nenormalna, da je skupo jeste cak i preskupo ali ko je pametan moze da nadje smestaj mnogo dalje od centra gde je sve mirnije i naravno cistije i imate mnogo vise mogucnosti za setnju po cistom vazduhu. Zato

treba razmotriti sve mogucnosti i rezervisati na vreme :) da posle ne bude kasno!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da, to sam i ja cula za Zlatibor. kazu da je i u Budvi isto tako, ali mislim da se to odnosi samo na sezonu, dok je ovako skroz druga prica. (bila sam u Hn-u oko Nove god. i bilo je super, nema ni traga od one uobicajene guzve i vasara).

Cene uopste nisu visoke, a more je ipak more... :D

Nikola, jel znas mozda koja je cena avio karte do Tivta? Do sada sam uvek isla busomi nije mi nikakav problem, ali sada imam samo 3-4 slobodna dana, pa ne mogu nista pametnije da iskombinujem.

tnx

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

S ozirom na vreme, cito sumnjam da bi se u Budvi okupala, a meni je nekako ici na more, a da se ne bucnem, bezveze. Mislim, isla sam ja sto puta zimi na more i ok je, ali ovo je vec nekako maj, pa imas osecaj da je vec leto(mada ovo vreme kako je krenulo...)

A Zlatibor i Palic su ok. Samo ako izaberes Zlatibor pozuri, vec su puni, ja sam rezervisala jos pre 10 dana. Mi smo bili i proslog Uskrsa i isto je bila frka za smestaj, ali nije bila nekako guzva kao za Novu. Valjda se svi razmile okolo, pa se ne primecuje toliko. Jedino sto mi je bilo smesno u jednom kaficu na jutarnjoj kafi, onako opusteno, kad dosli dvoje klinaca, plafon 18 god. ona smontirana od glave do pete, on zalizan, namirisan, bas je bilo smesno. Mislim da nisu bas iskapirali da su na planini. To sam videla jedino za Novu, inace mi se svidja sto su ljudi uglavnom u skroz opustenim varijantama.

Apropo mora, ako bas volis-moja kuma je znala da dodje u petak ili subotu, i u nedelju da se vrati, da bi u ponedeljak isla pravo na posao. Kolima. A moj brat je avionom isao, bio 2 dana i isto se vratio na posao. Tako da, zavisi sta hoces! A meni se cini da je karta bila oko 100E kada je on isao.

Izmenjeno (suki)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Videti potpis!

:D

(ako daju vizu!)

Nikola, jel to svi putevi ipak vode u Rim? :D

Kako ides, preko neke agencije ili si nesto nasao preko neta?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nikola, jel to svi putevi ipak vode u Rim? :D

Kako ides, preko neke agencije ili si nesto nasao preko neta?

Ovoga puta, OVAJ put - zaista vodi u Rim! :kez:

Pod uslovom da dobijem vizu, a to je ujedno i ograničavajući faktor organizacije puta bio - idem sa agencijom. Ne bi trebalo da bude problema oko toga...

Bus (ekonomik varijanta), 1 dan Firenca, 1 Venecija, pauza u Pizi i 3 cela dana Rima.

I usput neka mestašca.

Radujem se Veneciji, ponovo, radujem se Firenci prvi put, Krivom tornju takodje prvi, i naročito Rimu, iako ne znam šta očekujem od tog grada. Nadam se da neću da ga poredim sa Parizom, ALI da ću da osetim onu ispunjenost kao tamo...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nikola, jel znas mozda koja je cena avio karte do Tivta? Do sada sam uvek isla busomi nije mi nikakav problem, ali sada imam samo 3-4 slobodna dana, pa ne mogu nista pametnije da iskombinujem.

tnx

Ne znam...Verovatno nije teško da se nadje na JAT-ovom sajtu.

Ja tu varijantu uvek odbacim - i inače me ubijaju u pojam aerodromske takse, a na relaciji Beograd-Tivat posebno.

Ja prespavam put u busu, i sutradan sam pored mora ko nov. Zgodno je kad prvog radnog dana obaveze nisu baš rano ujutru, druga smena idealno. Ceo dodatni dan se dobija.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni svasta nesto pada na pamet za 1. Maj ali ....uvek ono ali :angry: Tunis...pa kao ajde mnogo je , mozda Tara a ne,ne,ne mozda nesto drugo :blink::blink::blink: :wacko:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Obzirom da ću imati spojene praznike iskoristiću ih za put u Slovačku. Ponuda je jako povoljna pa rekoh sebi-što da ne. Kombinacija je Trenčin sa posetom Bratislavi. Ako je neko imao priliku da poseti Trenčin svaki savet bi mi dobro došao.

Izmenjeno (nina kg)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jedina sansa mi je da odem do vikendice,a to je nesto dalje od Mladenovca(kad vidim ove komentare da neko planira Rim,Tunis lepo vam zavidim).Resila sam da pristedim za Egipat do septembra mada je i to pod znakom pitanja.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

AAAAAAAAA taj pusti Egipat... poslednjih pet godina planiram da odem tamo i uvek ispadne nesto deseto :(

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

AAAAAAAAA taj pusti Egipat... poslednjih pet godina planiram da odem tamo i uvek ispadne nesto deseto :(

AAAAA.... bez te borbe i problema i otežavajućih faktora i promena planova - nije bilo putovanja zadnjijh 10 godina. Ali moram da priznam, da dobar deo udela u tome je lično moj.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

EH! TE PUSTE VIZE :angry: TO JE ONO STO ME NAJVISE NERVIRA OKO ODLASKA U INOSTRANSTVO...STA SVE TREBA DA SKUPIS OD PAPIRA- JAKO PONIZAVAJUCE PO MOM MISLJENJU KAO DA DOLAZIMO IZ NEKE VARVARSKE ZEMLE :tuzni:

A AERODROMSKE TAKSE - E TO JE VEC KLASICNA OTIMACINA I PLJACKA, PA ONDA DAJ ZA OVO, PA ZA ONO... I KAD SE SABERES NA KRAJU :angry: <_< :angry:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja isto merkam taj prvi maj i najbliži sam odlasku u Krivaju! I ja sam se dugo pitao šta je to,ali sam upoznao jednog dečka koji je odande pa sam sada malo upućeniji! To je kao neko eko naselje... Iamju i jedan hotel,koji je skoro renoviran... OVDE možete pročitati i o naselju a i o hotelu! Treba mi priroda a ovde ima toga u izobilju,još mi je blizu i Zobnatica pa eto lepog vikenda! :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Treba mi priroda a ovde ima toga u izobilju,još mi je blizu i Zobnatica pa eto lepog vikenda! :D

Uff, secam se Zobnatice. Bila sam tamo davno, na jesen i bas mi je ostala u lepom secanju. Secam se da smo nocili u onom hotelu (cini mi se Jadran), pa obisli ergelu konja i hipodrom. Secam se da sam se uplasila kad sam mazila konja, pa je on odreagovao na moj strah. Hotel ima lepu terasicu, ispred su divni drvoredi, pa je prava uzivancija piti kafu napolju.

Mislim da sada tamo u blizini ima i neka carda.

Uff, kad preracunam pre koliko godina je to bilo...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26962
    Ukupno tema
    904650
    Ukupno poruka