Tirkizna

Afisos

76 poruka u ovoj temi

Izvinite na malo sklepanim recenicama, pisem iz kola, na putu smo kuci, smrc.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

@Multivita, hvala Vam na detaljnom opisu, idem u avgustu i bas ste me obradovali. Da li ste mozda primetili da ima nekih vodenih sportova i sadrzaja na bilo kojoj od plaza? Mog momka to mnogo zanima, a nisam naisla da je neko pisao o tome, mozda mi je promaklo. Takodje, da li ste primetili da li u Afisosu ima vodenih taksija? Citali smo na sajtovima razlicitih agencija da postoje i voze do plaza, ali nikakvih konkretnijih informacija nema.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nismo videli nigde vodene sportove a ni vodene taksije. Mislim na Afisos dve plaze i Potistiku. U Kala Neri smo samo setali, nisam zagledala. U avgustu je veca guzva tada Grci dolaze u vecem broju pa mozda tada bude.Uzivajte u divnom moru i ambijentu autenticne Grcke.

Izmenjeno (Multivita)
Slovna greska
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pilot bay nije nesto lep sam kafic jer ima sano lexaljke oko sanka ali je ok. Muzika promenjiva.

Meni se cini da smo mi koristili lezaljke Pilot b.-a jer bila fenomenalna elektronska muzika i bas me je zanimalo ime kafica Lezali smo drugi red do mora, nekoliko puta.

Drago mi je da vam je bilo lepo!!! Ja sam kamenje zanemarila jer smo isli levo na plivanje ili na druge plaze, bolje! Parging je bas veliki problem, ako se doalzi samo na jedan dan ili ako se ide sa decom, a vila vam je malo dalje. Nama auto nije trebao ni u mestu, ni do te dve najblize plaze.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nas apartman je bio odmah iza Albatrosa, na sredini Abovos plaze, sa svojim parkingom tako da mi nismo imali tih problema. Sa decom ionako nije dobar izbor biti u samom centru Afisosa. U Pilot bay ponekad je bila ok muzika a jedan dan smo pobegli jer su trestali neki turbo ritmovi, bio je vikend. Joj, da mi se sad bucnuti u ono divno cisto i toplo more!

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Draga @Vedervaks, toliko sam srecna sto si Afisos dozivela sa istim zarom i zavolela ga, kao sto sam ja:cvetic::hello:!!!!!!

Najdrzae mi je sto ti se svidela divna, mala, skrivena Lagudi plaza, idealna, moja omiljena, od svih u Grckoj, iako ima lepsih!

Zao mi je za voznju vozicem, ostarice se drugi put, ako opet odete.

Gde si nasla tu prodavnicu u Agriji?

Ona je divna uvece, kada zatvore setaliste za saobracaj! Ja kada sam je ugledala prvi put, dok smo vozili ka Afisosu, znala sam da ce mi se svideti za vecernje setnje :)

Volos-ja sam se zaljubila u njega i evo i ovog leta sa bila na jedan dan, iz Platamona:D On mi je lepsi i od Soluna, ne racunajuci Ano Poli u Solunu.

Fotografije su ti odlicne! :klap:

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala @Tirkizna, bas mi je drago da ti to kazes :cvetak:

Prodavnica je u ulici do mora, nesto pre crkve- kad se ide iz pravca Afisosa, zove se Moros leather sandals. Vlasnik sedi ispred, ne zna gotovo nista engleskog, ali nepogresivo dodaje sandale, pa kad izaberes on ih nesto proverava, zateze,  demonstrira kako upijaju vodu tako sto olize svoj prst i povuce po sandali :D 
Naravno ima cudno radno vreme kao i sve u tom kraju, od 9-14h pa od 17-22h. E to radno vreme grckih prodavnica u Volosu je jedino sto me nerviralo a u isto vreme im se i divim :D 

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da, da, cuveno radno vreme :-) Tako je i u nekim drugim mediteranskim gradoviam, aima i u nekim manjim mestima kod nas ;-) Uvek smo isli predvece u Agriju, cak smo i blizu crkve bili jer je bilo vencanje, ali nisam primetila radnju, sem ako nije otvorena nakon naseg letovanja.

Mi cemo se u Af.vratiti sigurno :srce:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Vedervaks

Sjajan opis upotpunjen super fotkicama. Zadovoljstvo je bilo čitati ga :):)

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno, ovo je prvi put da na bilo kom forumu pisem utiske i postavljam slike, i znace mi povratne informacije, narocito pozitivne :D:cvetak:

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo jedna povratna informacija.. Ovi utisci i fotografije ucvrstili su moju odluku da idem u Afitos...

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo jedna povratna informacija.. Ovi utisci i fotografije ucvrstili su moju odluku da idem u Afisos…

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26962
    Ukupno tema
    904659
    Ukupno poruka