Milos70

Rafting Kamp "Drina Tara"

2 poruke u ovoj temi

Iz neke putnicke duznosti osetio sam potrebu da podelim sa vama realno neprijatno iskustvo sa navedenim kampom. 

Nas 4 drugara, odlucili se za vikend rafting, trazi po internetu, internet kaze "Drina Tara kamp" jedan od najboljih, ako ne i najbolji. 

Kontakt telefonom, rezervacija, sve ok, najava da dolazimo ok 23:00 (ma nema problema docekujemo mi ljude i u 01..) 

Pojavljujemo se u to vreme, prva informacija je da smo treca tura raftinga koji pocinje u 13:30 ("ustanete, dorucak oko 10, 11 lagano zaduzite opremu i krecemo"). Krene momak da nas vodi do smestaja, prolazimo malu ogradicu kad tamo neki bukvalno kokosinjac na sprat za tablom "rafting kamp Mata". Pitam gospodina, jer smo mi u "Drina Tara" ili u "Mata" kampu, sta je ovo?  Dobio sam odgovor da je velika navala pa iznajme nesto sa strane. 

Nisamo konformisti, niti razmazeni mamini i tatini sinovi pa se ne zalimo, nismo tu zbog smestaja i ako nema ni uticnica u "sobi" 

Vecera: obilini hladni rostilj!    Svaki drugi fast food u Beogradu je ozbiljan doktorat za isti.   Pice nam se pise na sobu, naravno cenovnik ili istaknute cene mozes samo da nagadjas, sto opet nije problem... Pravi problem pocinje sutra! 

Po dorucku u 11:00, oko 12:00 pitamo kad zaduzujemo opremu, obavestavaju nas da treba da rucamo!!! 

"Alo rodjaci, kako da rucam , doruckovao sam pre sat vremena??"    Zapravo svi osim 5 camaca trece ture ne znaju da nas rafting krece tek u 15:45!! 

U kamp smo stigli na rucak u 20:30, naravno pregladneli i iscrpljeni, i naravno placamo istu dogovorenu cenu. Nikad nisam osoba koja se raspravlja, jer onda to vodi u siguran sukob, ali cu im skinuti makar 50 gostiju, upornim ponavljanjem istinite price za ovaj kamp. 

Primaju preko kapaciteta, smestaju po okolnim kokosinjcima, izmisljaju trecu turu raftinga (i skiper nam je stidljivo priznao da to nije praksa, i da je trebao biti u 13:30, ali je guzva na granici)...     

Hrana im je ispod svakog ocekivanja za takvo SATRO organik mesto!  Usluga u restoranu je odlicna, skiper jos bolji, sve je to super osim SVESNE prevare u cilju da: "bolje da uzmem sad 80 eura * 40 ljudi koje bi odbio, i nadam se da ce doci ponovo"  haha  mene nece videti vise, ne taj kamp! 

 

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Manje više imali smo slično iskustvo. Naslučali smo se priča o vrhunskoj domaćoj hrani i provodu, istina ne o ovom kampu, ali smo se vodili nekom logikom najvećeg i sa najboljim marketingom na web strani, na kojoj tek kasnije vidim da ne možeš ostaviti komentar. Hrana ne da nije domaća kako su prezentovali, nego kao da je pripremana juče. Skoro sve, ako ne i sve za mezu je kupovno. Hleb od preključe, takođe nije video domaću radinost. Što se tiče atmosfere, uz vatru i neku tehno, pop muziku nije nam baš išlo to takozvano trebinjsko vino koje su služili, a koje smo mi u slast pili nedelju dana pre toga baš u Trebinju. Skiper koji nas je vodio na raftingu je otaljavao posao i izvačili smo mu reči iz usta uz gomilu pitanja i naših konstatacija koje smo sva sreća predhodno pokupili  sa net-a. Redovni bungalovi gde smo bili smešteni su čisti, ali nemaju nikakav prozor, tako da smo nas četvoro uz kiselo trebinjsko vino brzo potrošili sav prelepi planinski kiseonik. Sve u svemu dobar marketing sa veoma slabom realizacijom.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


 • Posetili nedavno   0 članova

  Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

 • Naša statistika

  26589
  Ukupno tema
  891314
  Ukupno poruka