777

Santa Susanna

52 poruke u ovoj temi

Ove godine porodično idemo u Santa Susanu, hotel Alhambra. Molim Vas da napišete ''par reči'' o ovom hotelu, mestu, plaži, pošto ste izgleda, jedino Vi bili tamo prošle godine. :-)

dal je u Alhambri bila buka od obliznjih hotela,lokala I kako ste zadovoljni bili sobom ... brine me sto nam trebaju dva lezaja a ne bracni a neke manje sobe u Spaniji naguraju jedan @francuzer@

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Postovani,

verovatno ste vec dobili neke informacije o ovom hotelu dok sam se ja (kasno) ukljucila na forum.

Hotel ima svoj restoran-bastu gde je uvece (ziva) muzika koja traje obicno do ponoci. Ne moze se reci da je mesto uvece tiho, ali po meni nije lose (kada se zatvore vrata sobe buka se skoro i ne cuje). U sobi u kojoj smo mi porodicno boravili bilo su dva lezaja vece sirine (oko 1,2m).

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Poštovani, 

                Ima puno korisnih informacija vezano za letovanje u Santa Susanni ali malo ko opisuje plažu, zatim da li ima nekih zabačenih lepih mesta za kupanje u okolini tog mesta? Neki savet bi dobro došao. Hvala unapred. :)  

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Poštovanje..

Da li bi mi neko potvrdio ili još bolje, opovrgao tu informaciju da je more hladno u julu/avgustu u Santa Susani? 

Za mene je ovo najvažnije, jer ne želim da se deca kupaju u bazenu na moru. Takođe, zanima me da li ima talasa i kakav je ulaz u more? Išla bih sa decom od 7 i 4 godine, pa me najviše brine to more i plaža.

Mi smo uvek letovali u mestima gde je temperatura vode oko 26-27 stepeni, i ne mogu da zamislim da je u Španiji hladno kao na Jadranu npr..

Unapred hvala.. 

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

MARGLAT DE MAR ILI KALELJA, meni je to sada enigma...moze li ko pomoci...hvala od srca

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

I jedno i drugo. Bio u Malgratu a obišao Kalelju jer su blizu, par kilometara.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Moje iskustvo nije bilo uopste dobro sa ovim mestom, niti mi se bilo sta tamo posebno svidelo, sad ukusi su razliciti.Prvo, napomena, nikad ne ici  autom a da pre toga niste nasli hotel sa privatnim parkingom, jer vrlo je moguce da ce Vam kroz par dana auto biti obijeno, ili cak posle sat nakon sto ste stigli kao sto se nama desilo, i to u sred bela dana, pritom automobil nije bio parkiran na zabacenom mestu,na deset metara od hotela, jer taj hotel nije posedovao svoj parking, iako vecina napise da ga poseduje.Santa Suzana nam je bilo usputno mesto, posto smo planirali ovog leta da letujemo na Costa Bravi, pa obilazili nakon povratka iz Barselone. Hotel je bio ok, na samoj plazi, H-Top Royal. Sledeca stvar koja se meni nije svidela jeste to sto na svakih deset metara sedi neki ludak koji sve redom koji setaju posmatra i nudi svasta nesto, razumecemo se sta, Da napomenem na policijskom parkingu nije samo nase auto bilo, to je svakodnevna pojava, po nacinu ponasanja policije se to moglo zakljuciti. Svuda se krade, slazem se, vecina ce to reci, ali meni se dosad nikad nije desilo, a bila sam u Spaniji mnogo puta, a pritom nikad nismo imali privatan parking, a u ovom mestu mi se desilo posle sat nakon dolaska.Pritom mesto je malo, jedna ulica, hoteli okolo i to je to.Nema sta obici, niti interesantno videti, za novac koji ste dali za to, a nije bas jeftino, mislim na cenu hotela koje se placa.Kafici kao kafici, klasicno kao i u svakom mestu primorskom. Plaza je siroka i duga, nije pescana, drugo nagli je ulaz u vodu tako da nije za letovanje sa malom decom. Toliko o mom zapazanju, koje moram da napomenem je trajalo samo dan, za nas je i to bilo previse. Srecno onima koji se odluce za ovu destinaciju, po mom misljenju ima mnogo boljih gde mozete potrositi novac.

Izmenjeno (Milicica13)
2

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


  • Posetili nedavno   0 članova

    Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

  • Naša statistika

    26982
    Ukupno tema
    905038
    Ukupno poruka