Tirkizna

Volos

39 poruka u ovoj temi

Odlično, sve je znači blizu. Hvala puno Teogonija!

Već sam pikirao da odmorimo s klincima u tom velikom parku sa dečjim igralištem, desno od Univerziteta.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da bi preporučio moram prvo da probam:rolleyes:.Verujte ekstra je riba.

Kad sa šetališta a od replike broda Argonauta krenete pravo gore i predjete preko semafora.Sa desne strane su dve prodavnice girosa.U prvoj smo kupili giros za manje od 2e sa prilogom

Kultura je samo nadogradnja...

karta Volosa.jpg

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Stavicu i ja neke slike iz muzeja, znam samo da ne sme na net da se kaci slika iz muzeja na kojoj smo i mi :neznam::D

Odlican muzej za sve ljubitelje istorije!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da javim, da su u Volosu nikla dva kružna toka. Na putu kroz centar. Verovatno je bilo potrebe za njima mada mi je malo smešno jer i u Srbiji niču na sve strane :)
Elem, radovi su u toku na jednom mada se lako prolazi blago zaobilazeći kroz stari deo Volosa. A drugi je završen davno.
Prošli smo par puta kroz sam grad a u povratku obaliznicom i definitivno je puno lakše obilaznicom. Ok je i kroz Volos ako je rano jutro ali kasnije kad počne gužva  je čisto gubljenje vremena.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Arheološki muzej u Volosu

DSCN8652.JPG

DSCN8736.JPG

DSCN8758.JPG

DSCN8766.JPG

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kakav je Volos za letovanje, ima li blizu plaza da ne mora busom da se ide do nje? Otisla bih mozda 5, 6, 7 dana. Koliko kosta izlet do Skiatosa tj. povratna karta trajektom?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima, 

Da li možda neko ima preporuku za privatan smeštaj na par dana u Volosu za porodicu sa jednim detetom od 20-og jula?

Hvala unapred!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27009
    Ukupno tema
    905841
    Ukupno poruka