Tirkizna

Zasto ste ove godine odabrali bas To mesto za letovanje?

95 poruka u ovoj temi

Joj, ako mi verujes, ovih dana citam putopise sa Rodosa. Rodos je svakako u planu u skorijoj buducnosti,  on mi je prvi na listi zelja, ako ne racunam Kiklade (Naksos, Paros, Milos...) koji su ipak malo verovatni.

Ko zna, mozda i sledece godine, to se nikad ne zna.

Teske su to muke sa odabirom dedtinacije u Grckoj :D

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ove godine sam birala po ceni aranzmana..Trenutna situacija je takva da odmor i letovanje nisu u prioritetu...Kraj maja početak juna Vasiliki, Lefkada, 4.990 dinara paket aranzman...Bilo je extra i vreme i more..Posrećilo se..U avgustu Kokino Nero 109 evra paket aranžman , devet noći..Videćemo šta može da ponudi...

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ayia Napa.

S obzirom da je prvo letovanje ove godine bila neispitana destinacija - Ligurija, drugo letovanje ce biti mirnija, opustenija varijanta. Treci put letovanje na Kipru, drugi put u Ayia Napi, dakle, znamo sta nas ceka i to nam se dopada. A to je priblizna ako ne i potpuno ista temperatura vode i vazduha, oko 25-26 stepeni, plaze pescane, uredjene, sa svim neophodnim sadrzajima, more cisto, lepe boje, hrana odlicna, turisticka ponuda raznovrsna...a za decu, zaista mali raj...kako na plazama, tako u restoranima (svaki restoran ima igraliste za decu), na setalistima,....Ovaj put smo odabrali resort na plazi Landa , negde izmedju Nissi i Makronisos plaza, nadam se pozitivnim utiscima ali svakako cu ih ostaviti na temi. Slika plaze sa neta:

Сродна слика

Izmenjeno (mananna)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Divno, divno!!!:uraaaa:

Gde ste bili u Liguriji?

Ja sam u It.na moru bila samo u Riminiju i to zbog okoline,a i grad je sladak, more i nije neko :-(

Nakon povratka iz Parge, znam da nsiam pogresila za prvo letovanje, isto mi je bila poznata destinacija. Mislim da se ni u Afisos necu razocarati, a u Pelion tek sanse nema, svi se vracaju odusevljeni :-)

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ove godine Edipsos zbog zdravlja i izleta u Atinu. Nismo se razočarali, efekte termalnih voda i spa centra već osećamo, a i lepo smo se odmorili. Prava Grčka gde Grci tek sriču dobar dan i dovidjenja na srpskom, slabo govore engleski, ali se razumemo i sporazumevamo odlično :) Čak je i puno mladih ispod 30 godina iz Srbije odabralo banju za odmor. Svako za sebe pronadje nešto što mu se svidja i svi su puni utisaka. Atinu videti na nekoliko sati nije baš nešto, ali je zato put Evijom, pa grad Halkida i prelaz s ostrva na kopno ispunio sva naša očekivanja.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da, budete ok 5 sati u Atini, ali je to grad koji obavezno treba obici, ako ne na vise dana, onda makar na izletu :-) Moji roditelji su isto bili u Edipsosu ove godine i bas im je prijalo :-),a i nama se svidelo kada smo svracali :-)

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Divno, divno!!!:uraaaa:

Gde ste bili u Liguriji?

Ja sam u It.na moru bila samo u Riminiju i to zbog okoline,a i grad je sladak, more i nije neko :-(

Pietra Ligure.

Ostavila sam komentar na temi Čarobna Ligurija. Drugi svet u odnosu na severnu jadransku obalu Italije. More je cisto, prozirno i azurno. Plaze su sljunkovite. Temperatura vode je oko 24 stepena, a zbog stalnog hladnog vetra koji pirka sa Alpa temperatura vazduha je sasvim ok. Gradovi duž obale su uredjeni, sa starim delom, trgom, crkvom,...Nije sve podredjeno turistima kao u Lidu, to su gradovi gde ljudi normalno zive, a Italijani sa severa se tu spuštaju na more, pogotovo vikendom. Nije ni kao na jugu Italije, plaze nisu pescane, ljudi nisu toliko pozitivni i gostoprimstvo nije na tom nivou. Bogatstvo i hladnoca zapadne Evrope.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Malo ste otisli u OFF.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ove godine  Kasandra u Grčkoj po nagovoru prijatelja i bilo je prelepo, pogotovo ako prvi put putujete u Grčku kao ja :D

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kiklade (Naksos, Paros, Milos...) koji su ipak malo verovatni.

Ko zna, mozda i sledece godine, to se nikad ne zna.

Teske su to muke sa odabirom dedtinacije u Grckoj :D

Kako stoje stvari, 2018te tamo

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906105
    Ukupno poruka