Tirkizna

Zasto ste ove godine odabrali bas To mesto za letovanje?

95 poruka u ovoj temi

Znas li ima li kafica bas do vode? Ili neke klupe, bas do vode?Meni ej to bas bitno, ako vec nema luke ;-)

Nisam bio, ali imam slike iz Sirivija. Slikao ortak (profi fotograf) kad je bio pre 2 god.

11061275_10153419511876684_4638403426153390257_o.jpg

1799025_10152541418931684_8881729757957557592_o.jpg

10368304_10152527946726684_6382180846475225263_o.jpg

10353328_10152527042536684_579902285671820713_o.jpg

Izmenjeno (Igor Lukač)
4

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Na onom doku ima klupa .ko ugrabi mesto,uzivancija...:laugh:a ko voli moze u divljem delu da sedi na kamenju uz samo more....

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nesto mi to malo...citava duzina mesta?

mozda google cikica lagi:D

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Slike su prelepe,na to sto nece uz more da dodamo jos 500m pa da se nadjemo na 2 km...:hahaha:

Tirkizna,pogledaj slike kod Nikane na sajtu...:)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

mislis da oduzmemo 200-300m, pa da bude 1.2-1.3km:hahaha:

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vidi,ujutru i u podne kada upeče zvezda nije ista merna jedinica,1m lako se pretvori u 3m...:hahaha:

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Igore, ako su one slike sa teme Plaza i more tvoje, onda su mnogo bolje od ovih profi fotografa ;-)

Veranda, nema bas slika setalista u S.kod Nikane.

Moj prvi odabir, sa muzem-Afioso, Pelion.

Pre svega sam odabrala mesto jer ce biti malo nasih. Do sada nije pisoa niko ko je bas tamo letovao, smao valjda jedna osoba koja je bila na 1 dan. Agencije nude malo smestaja, cak i bez agencije, ne verujem da ce nas biti puno odavde.

Drugo je blizina Volosa, jedva cekam da ga obidjem, bar 2x!

Afisos mi je lepsi od ostalih mesta na zapadu poluostrva.

Zacudo, uopste me nisu privukli opisi forumasa koji su odusevljeni istocnom obalom. Iako spominju divne plaze, prirodu, sela, nekako to nije uticalo na mene ( sem 1 plaze) Mozda mi se misljenje promeni. Secam se sa koliko zara se, npr, pislao o Tasosu i ja sam ubrzo osetila leptirice :D i jedva cekala da odem!

Drugo mesto ce biti Nea Mudanja ili Jerisos, za sada je odnos 60:40 :D

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

moje, imas i ostatak u mom potpisu

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja  već danima lečim dušu sa Igorovim slikama,prvenstveno Krfa ali gledam i ostale...:suncase:Tirkizna, slikaću ja šetališta ove godine...:turista:da se izvadim za dužinu...

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ove godine dogovor je pao na Zakintos,a razlog je eto malo burniji noćni život,kao i poseta jednoj od najlepših plaži Navajo.Dvoumio sam se između Parge i Zakintosa,ali pošto je smeštaj u Pargi bio daleko i od centra i od Valtos plaže rekao sam sebi da ću se ovog leta ipak odlučiti za neko mesto gde su mi i plaža i sam centar gradića u krugu od 200-300m.Prošle god.na Lefkadi bio sam smešten u Perigaliju pored Nidrija tako da sam od plaže i centra pešačio po 1km i po,a po suncu to je da ti se smuči.Tako da se nadam lepom provodu i lepim plažama na ostrvu,naravno slike šaljem kad se vratim posle 9 avgusta.:suncase:

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Siviri! interesovalao me je mesto koje je kombinacija suma i mora....Tragala sam po forumima i naletela na to mestasce Vazno mi je da bude mirno (mala deca i prebrz tempo cele godine), ali opet u blizini zivljih mesta (Kalitea). Takodje i predivni Afitos je tu, gradic sa dusom. Medjutim, konacno sam odlucila kada sam videla da se tokom leta odrzava u Siviriju  (brdasce u sumi, 1km od centra), cuveni festival, muzike, plesa i pozorista....To me je posebno privuklo, kao i smestaj na samoj obali sa divnom travnatom povrsinom i zabranjenim saobracajem na setalistu  (pogodnost za decu, da ne brinemo zbog njihove jurnjave). Nadam se da se necu razocarati...A zasto bih?! Idem na odmooor! :)

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Drugo letovanje-Parga!

Zasto? Zato sto nisam mogla da se odlucim izmedju mesta na kojima nisam bila :D, a posto sam u P.bila 2 puta, znam sta nas ceka, dok ce za drugarice biti prijatno iznenadjenje, iako su naravno videle slike :-)

Mesto je posebno lepo, ima gde da se seta, divne restorane i kafice, ima Valtos i Piso Crineri, svaka divna na svoj nacin, ima tvrdavu :-), super izlete, a nije los ni nocni zivot :-) Uspela sam i da se uklopim sa cenom, tako da, nema vise razmisljanaj, bar za ovo leto :D

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906105
    Ukupno poruka