gagana ks

Iznajmljivanje automobila na Kritu

118 poruka u ovoj temi

Posto je tema o Kritu dosta opsirna predlazem da na jednom mestu pisemo o iskustvima sa rent a car agencijama. Mene konkretno interesuje preporuka za rent a car agencije u Agia Marini i okolini a mozete pisati preporuke i za druge krajeve Krita.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Evo i mene zanima rent a car u Retimnu ako neko ima neki predlog? I kako se krecu cene iznajmljivanja na dan? :rolleyes:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko unapred rentirao auto preko sajta na Kritu (i koja agencija je u pitanju)? Interesuje me konkretno Rethymno u avgustu, da li je potražnja za automobilima veća od ponude?

Hvala :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nisam bila na Kritu,ali drugarica je bila porsle godine,kaze da su ranije preko sajta iznajmili auto za 35e na dan,a tamo kad su otisli bilo je mnogo skuplje ili im je to isto neko rekao, pa su zato uradili par meseci ranije....eto,ako vam to pomaze...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Прошле године сам резервисао ауто путем интернета преко агенције Монца у Ретимну. Цена за 9 дана, била је 216 евра-фул осигурање (са непотпуним осигурањем може за 171 евро). Ауто ме је чекао испред хотела Браскос у Ретимну и све је било коректно са њихове стране. У питању је ауто из најнижег ценовног ранга - Сузуки Алто. Ауто је био готово нов 2015. годиште и није било никакавих проблема. Приликом враћања паркирао сам га у неку од околних улица а кључеве оставио на рецепцији. Напомињем да је период био од 24. јуна до 2. јула.

http://rent-a-car-in-greece.gr/

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam mislila da tamo uzmemo auto, ali sad kad citam vase komentare razmisljam da unapred rezervisrmo.  Da li se placa neki depozit za rezervaciju?

Sad sam gledala ovaj sajt, za 5 dana, pocev od 24 juna na najmanji auto cena je 113e. Rekla bih bas povoljno. Pretpostavljam da nije full osiguranje? Ne videh da pise.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@ gagana ks: Никакав депозит нисмо платили. Треба проверити у вези осигурања. Ми смо резервисали 9 дана - 19 евра на дан, али смо ипак на лицу места доплатили за фул осигурање. Једино је до Балоса лош пут, па смо због тога узели фул осигурање.

Izmenjeno (bataacanski)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Poslala sam im mail pa cemo videti. Mi planiramo na Balos brodicem, zbog deteta. A bome i zbog nas, nismo u nekoj zavidnoj kondiciji :D

Ali svakako smo mislili da uzmemo full osiguranje.

Izmenjeno (gagana ks)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko ima iskustva sa ovom agencijom?

http://www.hire-cars-crete.gr/en

Ponudili su nam auto B klase, 7 dana 160e?? Puno osiguranje.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Molim iskusnije za savet.

Da je ovo ok?

Full insurance with 0 excess (FDW)

Collision damage waiver with 0 excess (CDW)

Third party Liability insurance (TPL) with 0 excess  

Fire protection coverage (FPC) with 0 excess

Theft protection coverage (TPC) with 0 excess

Personal Accident insurance (PAI) with 0 excess

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prošle godine kad smo hteli da iznajmimo auto, sećam se da sam imao nedoumica što se tiče osiguranja. Naime, često se dešava da full insurance (koje one napišu), ne podrazumeva neke stvari tipa
:
1. pucanje pneumatika (guma)
2. šteta stakala (šoferke)
3. šteta ispod vozila 

Agencije koje pokrivaju sve ovo i gde samo sednete i vozite bez brige dal će se nešto desiti, iznajme svoja vozila preko neta nekoliko meseci unapred, tako da na licu mesta nema šanse da pronadjete slobodno vozilo ovog tipa.

Takodje obratite pažnju da negde vam pokrivaju šteto do odredjenog iznosa (čini mi se da je bilo do 300e), tako da OBAVEZNO tražite full insurance with no excess!

Agencije ne preporučuju vožnju van asfaltiranih puteva, ali recimo put za Balos je loš, tako da nisam hteo da rizikujem.

Na kraju, posle 15ak mailova i obilaženja agencija smo odustali od rent-a-car i išli autobusom do Falasarne, Balosa i Elafonisija, s obzirom da smo bili smešteni u blizini Hanje (Agia Marina).

Nadam se da sam nekom pomogao.

Pozdrav.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo prvi put iznajmili preko agencije preko koje smo isli na odmor... tj preko vodica 

Ne secam se cene jer je bilo pre 3 godine ali bilo je oko 30 eur ja mislim.... 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

33 eur na dan sam nasla za 8 dana u avgustu da li je to OK cena? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

33 eur na dan sam nasla za 8 dana u avgustu da li je to OK cena? 

probaj jos da trazis. 

zavisi i za koju klasu automobila. za A i B je to mozda mnogo

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo na kraju auto uzeli u Auto-Hire. Rezervisali iz Srbije. Cena za 7 dana je bila 185e za Citroen C1. Kasnije smo produzili za jos jedan dan.

A dobijali smo bas razlicite ponude. Oni najjeftini su bili sa bas losim recenzijama na netu i to smo odmah otpisali. Mnogi nisu imali slobodnih automobila iako smo upit slali mesec dana ranije.

Na kraju smo izabrali najpovoljniju ponudu od onih agencija koje su imali solidne komentare na internetu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26962
    Ukupno tema
    904659
    Ukupno poruka