Hurgada_2017

Hurgada 2017

3 poruke u ovoj temi

Ko želi da letuje u Hurgadi ovoga leta neka mi se javi sa porukom :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pozdrav Hurgadi 2017,

Ovo je ista tema kao i Partneri za putovanje u Egipat...samo je možda razlika u starosnoj strukturi..:rolleyes: .ako ste omladina ok - srećno! ako ste dame 40+ javite se u rubriku Partneri...za Egipat 40+...već ima nekih kandidatkinja!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Čudi me da ovde nije življa diskusija, valjda su svi na temama konkretnih hotela ili postoji opravdana sumnja u "slučajne" saputnike. Ja bih postavila pitanje da li neko planira, recimo, u Continental ili Marriott u periodu od sredine avgusta do sredine oktobra sa drugaricom ili sa detetom i nema ništa protiv da proširi društvo - naravno svako u svojoj sobi...Može neka privatna poruka prethodno neki kontakt...ne može i ne želi svako sa svakim..:rolleyes:. Ne sumnjam da svi imaju sa kim da putuju ali neko može i hoće češće ili bi išao baš kad niko ne može...i milion drugih razloga... Ja, recimo, ne volim da putujem sa sestrom - ubiše nas kućne teme, đžaba mi odmor, a moram nekad da se odmorim i od kuće i porodice i "da danem dušom" :D  Planiram u pomenutom periodu u jedan od tih hotela, imam i drugaricu, ali ko hoće -neka se javi....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Guest
Tema je sada zaključana za dalju diskusiju.

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906139
    Ukupno poruka