vlada79

Smestaj u Amsterdamu

12 poruka u ovoj temi

Moja preporuka Stay okay hostel,odlicni su-barem je nama bilo ok 2008 godine. Mozda ima i jeftinijih-internet je majka :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

cao!

samo da vam preporucim da ne idete u Youth hostel meetingpoint u amsterdamu =)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Odoh do banke da uplatim Amsterdam! :cool::srce:

Aranžman je 24.09-01.10. 2011. Busom, 4 dana u Amsterdamu, po 1 dan u Minhenu i Pragu. I podrazumeva se, poseta Hagu i Roterdamu. :) Biću smešten u Hans Brinker hostelu. Na odličnom je mestu, blizu Leidseplein-a. Do Dam trga nekih 15 minuta peške. Kritike na tripadvisor.com su solidne.

Jedva čekam da avantura počne! :D

Najbolji sajt za hostele je hostelworld.com. Pregledajte! Pozdrav! :cool:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Upravo planiramo rezervaciju hostela, moze li neko da preporuci neki? :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pogledaj hotel 83, nalazi se u samom centru. Nocenje u dvokrevetnoj sa doruckom smo placali oko 60e, ali imali smo i kupatilo, lcd. Dakle, za Amsterdam neverovatno dobra cena!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

To i mene interesuje. Da li neko ima neku dobru preporuku za prenoćište u Amsterdamu?

Hosteli ne dozvoljavaju da se prenoći samo jedna noć, mora biti minimum 3 noćenja (bar što se većine tiče), tako da oni otpadaju, pa ako imate neku dobru preporuku pišite please!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

to da hosteli ne dozvoljavaju noćenje bar bez tri noći u Amsterdamu nije tačno. Upravo sam gledao hostele, dosta njih ograničavaju na dve noći, ali sam pronašao i neke gde možeš ostati i jednu noć. Cena hostela nije ista svim danima u nedelji, petakom i subotom je skuplje nego ostalim danima. Za 29. i 30. april kada si planirao da ideš i kada je Kraljičin dan, iako je nedelja i ponedeljak oni su za te dane podigli cene duplo. Vidim da je dosta kapaciteta već popunjeno za te datume, tako da ti preporučujem da požuriš sa rezervacijom. Ja sam konkretno bio u Shelter City hostelu, ulica Barndesteeg 21, hostel je malo bučan noću jer se nalazi u Crvenoj četvrti, ali vidim da je za te dane već dobro popunjen i da su cene paprene (krevet u 8 krevetnoj sobi je oko 30 evra). Pošto ideš sa ženom predpostavljam da tražite dvokrevetnu sobu, tako da ti je bolja opcija onda hotel. Probaj na sajtu booking.com da nešto pronađeš, ali požuri sa rezervacijom.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel moze neka preporuka za hotel u centru Amsterdama ili za neki koji je blizu stanica sa kojima se brzo stize do centra.

Hvala unapred

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav, vidim da postoji jako puno tema na temu "Putopisi o Amsterdamu", sta videti, sta posetiti, sta ne, i jako sam zahvalna na tome svakom putniku. Takodje videh da je povoljnije ici avionom nego autobusom jer povratna autobuska karta od 200e iznosi vise nego avio koja iznosi oko 150e, zavisi kako u kojoj agenciji. Posto smo odlucile da idemo avionom, zanima me kakve su cene privatnog smestaja, isle bismo 3 drugarice i ja, znaci nas 4, pocetkom aprila, na nekoliko dana. Da li se vise isplati bukirati neki smestaj ili iznajmiti stan na taj period? Kako se krecu cene i ima li neko neku preporuku? Sto jeftinije to bolje. Nikakvi posebni zahtevi, pootrebno je samo da je cisto, da ima 4 kreveta i kupatilo. Hvala unapred svima koji odgovore :) 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nažalost ne mogu vam pomoći oko smeštaja. Ja sam uvek spavala kod familije. 

Samo hoću da vam kažem, da ću danas prečešljati temu Amsterdam, pa ću sve poruke koje se tiču semeštaja prebaciti u ovu temu.

Ceo ovaj potforum Holandija ću malo doterati u narednih dan-dva

Pa će malo doći do tumbanja poruka.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pogledajte Hans Brinker hostel,lokacija je extra,blizu trga Leidseplein,na pešačkoj udaljenosti od mnogih važnih atrakcija a to puno znači.Kreveti su na sprat,nije baš komforno,to je loše,ali je čisto,imaju i solidan doručak.Za taj novac se teško može nešto naći na tako dobroj lokaciji.Jedino neki stan na Air bnb pošto vas je četvoro,možda se može dobiti nešto povoljno,ali je pitanje na kojoj lokaciji.Generalno deru u Amsterdamu za naše standarde,jer su im plate naravno daleko veće.Ako vam nije bitan komfor već samo da se prespava,Hans Brinker je pravi izbor.Za nešto bolje bi morali da se više ispružite jer su hoteli neverovatno skupi.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 1/25/2017 at 14:18, mikap je rekao/la:

Nažalost ne mogu vam pomoći oko smeštaja. Ja sam uvek spavala kod familije. 

Vazi, hvala Vam, i iscitacu naravno :) 

U 1/25/2017 at 16:24, Leicester je rekao/la:

Pogledajte Hans Brinker hostel,lokacija je extra,blizu trga Leidseplein,na pešačkoj udaljenosti od mnogih važnih atrakcija a to puno znači.

Hvala najlepse, pogledacu sad njihovu ponudu na booking.com :) Svako dobro :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906127
    Ukupno poruka