Nenad123

POSSIDI

92 poruke u ovoj temi

POSSIDI PARADISE hotel

Ove godine planiramo odmor na Kasandri (ili Sitoniji) sa porodicom, dete ima 10 godina.

Kakva su iskustva sa ovim hotelom i kakvo je Possidi mesto?

Unapred hvala svima koji imaju nekakvu informaciju! :)

Izmenjeno (suki)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Vidim da je sezona uveliko pocela, pa bih i ja da upitam dobre ljude ima li koga da je prosle godine bio u Dolfinbeach hotelu, mesto Possidi na Halkidikiju. Na site-u izgleda extra a ponuda koju sam dobila za pun pansion u full sezoni je tako povoljna da pocinjem da se kolebam... Molim pomoc! :smorilo:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Upravo smo se vratili iz Possidia.Ko voli miran odmor, toplo preporucujem,narocito za porodice sa malom decom.Mesto je malo i mirno, ako imate ishranu u hotelu, nece vam smetati sto ima samo jednu mesaru i dve-tri prodavnice.Hotel od plaze deli ulica koja nije puno prometna, tako da ste skoro na samoj plazi.Za hotel sa 3 zvezdice i po toj ceni vrlo je zadovoljavajuci.Zaposleni su vrlo ljubazni, narocito menadzer koji zna srpski jezik, sto nam je bilo od pomoci kada se ispostavilo da je nasa agencija-Atlantic travel- napravila veliki propust pri rezervaciji i da smo mi stigli 4 dana ranije nego sto su nas u hotelu ocekivali. Naravno,smestili su nas, ali nije prijatno kada posle puta , sa umornom decom u autu , cekate da vidite da li slucajno ima slobodnih soba.Osim tog propusta agencije, sve je ostalo bilo OK.

Konacno,ako od odmora ocekujete odmaranje,mir,druzenje sa svojom porodicom - idite u Possidi hotel Dolphin Beach.Ako ocekujete lud provod-ovo je suvise malo mesto

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel možeš malo više opisati o tom mestu, hotelu, ceni, neku slikicu i tačno gde se nalazi mesto.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo bili u Possidiu 2006.godine (suprug i ja) mesto je malo i slatko, za one koji traze miran omor idealno. Za letovanje u ovom mestu vam je neophodan automobil,vecina gostiju tako dolazi u ovo mesto ,mi autobuse nismo vidjali.

Boravili smo u hotelu Possidi Paradise http://www.possidiparadise.gr/index_en.htm ; i bili jako zadovoljni i hranom i smestajem. Ispred hotela se nalazi "gradska plaza" koja je sljunkovito-peskovita. More je cisto i toplo (bili smo u drugoj polovini juna).

Samo mesto Possidi se sastoji iz dve uvale u prvoj se nalazi tzv. urbaniji deo sa navedenim hotelima i tavernama i sl.

Prva uvala -u njoj se nalaze 3 hotela; Delfin,P.Paradise i jos jedan cijeg imena se ne secam; par prodavnica, nekoliko taverni i jedna mesara. Supermarket Lidl se nalazi u mestu Furka koje je na par km od Possidia. Moj utisak je da u ovom mestu treba boraviti u hotelu (ili se pre dolaska izuzetno dobro obezbediti potrepstinama ukoliko boravite u apartmanu). U samom mestu i pored njega (na brdu iznad) ima prelepih vila/kuca apartmanskog tipa.

Druga uvala- je na 1-2km udaljenosti od prve i sastoji se od prelepe izuzetno dugacke pescane plaze.Pesak na ovoj plazi je gotovo beo, a more je prelepe tirkizne boje, pa imate utisak kao da ste na nekom dalekom ostrvu.

Druga uvala je karakteristicna i po plazi "cocus beach" koju vikendom bukvalno zaposednu Grci i tu zurka ,uz muziku ,traje ceo dan, pravo ludilo :) Radnim danom je na ovoj plazi prilicno mirno i prazno, lezaljke i suncobran su gratis uz obaveznu konzumaciju pica. Gosti Possidia se uglavnom kupaju u drugoj uvali.

U ovom drugom delu uvale se nalazi i Htl Possidi Holidays koji ima 4* ili 5*, usluga je ALL Inc., u njemu boreve uglavnom Nemci.Mi smo se kupali na njegovoj plazi,suncobran (ogroman, koji pravi pravi hlad) i 2 lezaljke su tada bili 8eur; za ovo placanje obavezno dobijete fiskalni racun i zakup vam traje ceo dan, tako da slobodno mozete ostici na popodnevnu dremku u hotel. U ovoj drugoj uvali postoje delovi plaze koji su bez lezaljki gde slobodno mozete zabosti sopstveni suncobran.

Ukoliko vas jos nesto interesuje slobodno pitajte :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Possidi!!!!smestaj,plaza...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hotel Dolphin beach

Mnogo mi se dopao ovaj hotel, ali nemam bas nikakvu dodatnu informaciju, da li je iko tamo boravio, a i u Possidiju? Cena je isto pristojna...

Izmenjeno (suki)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

taj hotel je u mestu posidi dok su plaže na oko 2,3 ili 4 km odatle.Mislim na dobre plaže. Mesto je malo ali lepo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da,čini mi se da je tu najlepša plaža sa druge strane rta i mislim da se zove Egeopelagitika,jako je dugačka,peščana,ima nekoliko barova sa ležaljkama i puno slobodnog prostora...Ta strana je i zaklonjenija od vetra u odnosu na onu gde je mesto Posidi...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jeste, najlepsa plaza je kod Cocos beach bara i imate odlican hotel Posidi holiday.

Izmenjeno (mikap)
obrisan citat, direktan odgovor na post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko možda odsedao u hotelu Possidi paradise 4* i kako je zadovaoljan smeštajem, ishranom, plažom.

Planiram da putujem na letovanje sa dvoje male dece pa su mi dosta bitne ove informacije.

Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prosle godine smo bili u Possidi paradise hotelu sa dvoje male dece i bilo nam je ekstra! Smestaj je vise nego solidan,klopa je fantasticna nema sta nema, plaza ok i sto je najvaznije od sobe do plaze ima trideset metara. osoblje hotela je vrlo ljubazno . Mi smo bili od 5 do 16 jul. jedina zamerka je sto nema nekih sadrzaja za decu i sto je pice na plazi preskupo.Lezajke se ne naplacuju ali je zato pice obavezno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Imas preko www.mellitours.gr taj hotel all inklusive za tu cenu od 47 evra za koju nasi nude PP

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi vec dve godine po redu idemo u Possidi Holidays. Mogu vam od sveg srca preporuciti ovaj hotel. Vidim da nije mnogo popularan ovde, al najlepsa plaza na Kassandri je upravo ispred ovog hotela. I sam hotel je odlican.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Imas preko www.mellitours.gr taj hotel all inklusive za tu cenu od 47 evra za koju nasi nude PP

gde se vidi cena i ponuda na sajtu ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27006
    Ukupno tema
    905763
    Ukupno poruka