novi_beograd

Sa kucnim ljubimcem na odmor

314 poruka u ovoj temi

Dragi ljudi, jel se spremate :)  Mi bismo ove godine, ako se bude moglo, u Hanioti. Sada imamo samo malog psa ali ne uspavam da nađem smeštaj. Ima li ko kakve informacije?

Pozdrav svima. I mi vodimo psa, a imamo i nerealizovan vaucer od prosle godine, pa je sad bio baš izazov naci adekvatan smeštaj. Nudili su nam u Travellandu pet friendly apartmane Garifalos u Pefkohoriju (blizu Vam je Hanioti), ali moj muž nije hteo. Na kraju smo izabrali hotel u Uranopolisu koji je ove godine 40% snižen, ima igraonicu za pse i mislim da će naš Jorki uživati.

Inače, moja preporuka je da ne tražite pet friendly smestaj, vec da saljete, kad naletite na netu na smestaj koji Vam se sviđa, uz upit i sliku ljubimca. Mnogi su vlasnici, makar u našem slucaju, pristajali da prime psa kada bi videli koliko je mali.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Slazem se sa preporukom!

I nama se desavalo da nas prime sa ljubimcima jer su mali. Ja napomenem kilazu, da su uredno vakcinisani i cisti, i da nose sa sobom svoje krevetice.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima.. Jel mogu da zamolim ljude koji su letovali sa većim kucama da mi preporučena smeštaj za nas malo glomaznije dobrice ? hvala unapred

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Drugari,potreban nam je smestaj pet frendly,druga polovina septembra,u pitanju je nestasni bigl od 17 kg .Bilo bi dobro da bude halkidiki ili eventualno Olimska regija .Svaka preporuka je dobro dosla.Hvala

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav ekipici :)

Mi planiramo drugu polovinu avgusta na more sa našim mopisićem ali me zanimaju preporuke za Atos ili Sitoniju, da je mirno penzionersko mesto (zbog psa). Plan nam je da ga rano ujutro u uveče vodimo na plažu nikako preko dana što njemu i odgovara jer gospodin voli da spava. Ovo nam je rvo putovanje nakon 3 godine kako ga imamo, i sada smo odlučili da idemo zajedno jer ne želim da ga ostavljam na čuvanje, on je naš član porodice, čistiji od mnogih ljudi. Redovno je vakcinisan, pije Nexgard spectru. Operisano mu je nepce zbog disanja, Malo je prgav, ali obožava ljude i jako im se raduje. Ako imate neku preporuku za baš miran kraj, molim vas pomagajte.

Pozdrav od mene i Đure 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdravo,

Razmišljam o letovanju ove godine, ali imam i štene Bišona koje treba da vakcinišem ovih dana protiv besnila, čipujem i dobijem i pasoš za nju. Rečeno mi je da naredna 3m neće moći da putuje. Da li imate iskustva na granici, da li zaista ne puštaju bez min 3m nakon vakcine, da li bi me vratili? 

Hvala na odgovoru! ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdravo,

Razmišljam o letovanju ove godine, ali imam i štene Bišona koje treba da vakcinišem ovih dana protiv besnila, čipujem i dobijem i pasoš za nju. Rečeno mi je da naredna 3m neće moći da putuje. Da li imate iskustva na granici, da li zaista ne puštaju bez min 3m nakon vakcine, da li bi me vratili? 

Hvala na odgovoru! ?

Još jedan update i molba za odgovor na prethodni post ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@maja_j  U pravilu bi trebalo da imate svu potrebnu dokumentaciju. Osim pasosa potrebna je potvrda veterinara o zdravstvenom stanju ljubimca, titar test koji se najduze ceka i potvrda o vakcinaciji. Podrazumeva se da je vas ljubimac stariji od tri meseca, kao i da je u skladu sa zakonom cipovan....

E sad, da li ce vas vratiti ili ne ako nemate potrebnu dokumentaciju, to niko ne moze da vam kaze ili garantuje....zavisi  i u koju zemlju putujete, kojim prevozom....nama iako nosimo papire za ljubimce za prelazak automobilom u Grcku, Crnu Goru, Makedoniju, Bosnu nikada niko nije trazio nista za pse. Pogledaju na zadnje sediste, aha pas, dva...i to je to... sto naravno ne znaci da nekad nece zatraziti.

Izmenjeno (Pawtraveller)
Dodatak
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@maja_j  U pravilu bi trebalo da imate svu potrebnu dokumentaciju. Osim pasosa potrebna je potvrda veterinara o zdravstvenom stanju ljubimca, titar test koji se najduze ceka i potvrda o vakcinaciji. Podrazumeva se da je vas ljubimac stariji od tri meseca, kao i da je u skladu sa zakonom cipovan....

E sad, da li ce vas vratiti ili ne ako nemate potrebnu dokumentaciju, to niko ne moze da vam kaze ili garantuje....zavisi  i u koju zemlju putujete, kojim prevozom....nama iako nosimo papire za ljubimce za prelazak automobilom u Grcku, Crnu Goru, Makedoniju, Bosnu nikada niko nije trazio nista za pse. Pogledaju na zadnje sediste, aha pas, dva...i to je to... sto naravno ne znaci da nekad nece zatraziti.

Hvala Vam na odgovoru. Ja sam spremna da rizikujem i bez titer testa krenem put Grcke. Molim se za srece ove godine, da me posluzi. Jer je ne mogu nikome ostaviti na cuvanje. Jednostavno ne mogu.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima. I mi vodimo psa, a imamo i nerealizovan vaucer od prosle godine, pa je sad bio baš izazov naci adekvatan smeštaj. Nudili su nam u Travellandu pet friendly apartmane Garifalos u Pefkohoriju (blizu Vam je Hanioti), ali moj muž nije hteo. Na kraju smo izabrali hotel u Uranopolisu koji je ove godine 40% snižen, ima igraonicu za pse i mislim da će naš Jorki uživati.

Inače, moja preporuka je da ne tražite pet friendly smestaj, vec da saljete, kad naletite na netu na smestaj koji Vam se sviđa, uz upit i sliku ljubimca. Mnogi su vlasnici, makar u našem slucaju, pristajali da prime psa kada bi videli koliko je mali.

Može ime tog hotela u Uranopolisu, vreme je da se razmišlja o letovanju :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hotel je Alexandros Palace. Ove godine je, doduše, skuplji. Da cena nije povećana, bez razmišljanja bih ponovo isla. Na plazi je bilo dosta naših ljudi sa psima, i velikim i malim. Moj pas izuzetno voli da pliva i bukvalno ne izlazi iz vode, tako da mi je bitno da na plaži niko ne pravi problem. Hotel je stvarno za preporuku. Uživaju i ljubimci i gazde (hrana je izuzetna, plaza je odlična).

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Samo što je taj hotel ove godine  70% skuplji u odnosu na prošlu. Vidim da su cene baš skocile (ili su prošle godine bile snižene?).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima.. Jel mogu da zamolim ljude koji su letovali sa većim kucama da mi preporučena smeštaj za nas malo glomaznije dobrice ? hvala unapred

Ne ulazim ovde često pa se nadam da će vam ovaj odgovor koristiti za neko sledeće putovanje :)

Mi putujemo sa psom velike rase (58kg) i od prošle godine sa udomljenom pridošlicom od 35kg i smeštaji u kojima smo bili i koji su za preporuku:

Tasos- Potos, Velos apartmani

Lefkada - Nikiana, Vickey apratmani

Zbog veličine psa smo dobili velike apartmane iako je nas dvoje tako da smo imali i komfor i malo dvorište koje pripada apartmanu u oba slučaja.

U Vickey apartmanima dvorište sa zadnje strane smeštaja smo delili sa još jednim studiom ali pošto smo bili sredinom septembra, bili smo sami. 

A kod Janisa u Velos apratmanu isto sa zadnje strane ima dvorište kome ima pristup samo naš apartman i njegova mama koja nije pravila problem.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27041
    Ukupno tema
    906192
    Ukupno poruka