footballfactory

Kako stići do gradova u Austriji iz Srbije

41 poruka u ovoj temi

Da li ima neko predlog kako najpovoljnije da stignem do Vilacha, ima voz iz Bg ali je povratna prilicno skupa, 12 000 din...mozda do Ljubljane ili Maribora..ne znam

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

sto bas u Vilach,,,...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

sto bas u Vilach,,,...

Ha,ha,ha, :hahaha: :hahaha:i onda kazu da su zene radoznale!
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Radoznalost sa razlogom......

Supruga i ja danas popodne krecemo za Austriju svojim autom

pa mozda se uklopimo

:happy:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko skoro putovao do Klagenfurta i kako? Gledam prevoze i nema direktan iz Srbije do Klagenfurta.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jos nisam procitao temu, cim budem imao vremena sve cu procitam ovih dana :)

Zanima me kako vi ljudi idete iz Srbije u Salzburg? Kolima, busom, avionom?

Ja bi isao u Salzburg avionom sledece godine na 4 dana i vidim cena avionske karte je oko 33 hiljade din...a putuje se od 4 sati pa i vise.

Hocu da vidim Berchtesgaden i Eagles Nest. Hocu da popijem pivo na tom vrhu Alpa, prelep pogled....

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kolima ...bili smo vec par puta...uglavnom tokom proleca i leta. Od prosle godine je to vec druga prica zbog migrantske krize. 

Ima guzve na granici pa treba malo vise strpljenja. Pogotovo ako se ide od Salzburga do Minhena autoputem.

Kad si vec u Salzburgu ...tu je i Garmischparten Kirchen iznad njega i vrh Zugspitz... a u blizini je i zamak Neuschweinstein ... tako da ima tu sta da se vidi ali je potrebno vremena. A kolima je ve lakse.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U Monday, August 08, 2016 at 15:23, ZexyS je rekao/la:

Jos nisam procitao temu, cim budem imao vremena sve cu procitam ovih dana :)

Zanima me kako vi ljudi idete iz Srbije u Salzburg? Kolima, busom, avionom?

Ja bi isao u Salzburg avionom sledece godine na 4 dana i vidim cena avionske karte je oko 33 hiljade din...a putuje se od 4 sati pa i vise.

Hocu da vidim Berchtesgaden i Eagles Nest. Hocu da popijem pivo na tom vrhu Alpa, prelep pogled....

Do Berchtesgadena se ide direktno iz Salzburga magistralnim putem. U samom mestu ima odlicna banja u lepom okruzenju planina sa dosta bazena i sadrzaja. Malo dalje odes na Konigsee i provozas se brodicem po dugackom jezeru smestenom izmedju litica. Jako lepo veruj mi, a mozes da piknikujes na drugom kraju pa se vratis uvece. Nemoj da brines za migrante, na tu stranu nece sigurno, nebi prosle ni divokoze, a dalje u Nemacku ako hoces vratis se ka Salzburgu pa odes ka Minhenu, jer ne moze dalje odatle, to je slepi kolosek, zato je Hitler i izabrao to uporiste, jer se lako kontrolise a tesko je dostupno. Idi kolima obavezno ili avion pa tamo rent a car, jer je priroda oko Salcburga prelepa.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne vozim, pa mi kola nisu opcija na zalost.

Kako se najlakse stize do Salzburga iz Srbije ne racunajuci kola?

Avionom se nesto dugo putuje ako ides sa AirSerbia (preko 4 sata i vise jer nije direktna linija). Ili mozda bolje avionom do Beca a posle vozom do Salzburga?

Ako bi se islo avionom do Beca onda moze i Bec da se uklopi u turu i razgledanje, ostati koji dan duze...

U 8/9/2016 at 21:26, DekiP je rekao/la:

Do Berchtesgadena se ide direktno iz Salzburga magistralnim putem. U samom mestu ima odlicna banja u lepom okruzenju planina sa dosta bazena i sadrzaja. Malo dalje odes na Konigsee i provozas se brodicem po dugackom jezeru smestenom izmedju litica. Jako lepo veruj mi, a mozes da piknikujes na drugom kraju pa se vratis uvece. Nemoj da brines za migrante, na tu stranu nece sigurno, nebi prosle ni divokoze, a dalje u Nemacku ako hoces vratis se ka Salzburgu pa odes ka Minhenu, jer ne moze dalje odatle, to je slepi kolosek, zato je Hitler i izabrao to uporiste, jer se lako kontrolise a tesko je dostupno. Idi kolima obavezno ili avion pa tamo rent a car, jer je priroda oko Salcburga prelepa.

Verujem da je priroda prelepa. 

Isao bi u maju ili u junu u Salzburg jer jedino tada se moze doci do Orlovog Gnezda...ostali deo godine zatvoren. Volim ww2 i amaterski sam istoricar pa mi sve u vezi toga zanimljivo da posetim i vidim.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zna li neko cenu povratne vozne i autobuske karte Beograd-Salzburg? I koliko sati se putuje vozom a koliko autobusom?

Hvala unapred :)

Izmenjeno (ZexyS)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26884
    Ukupno tema
    902086
    Ukupno poruka