footballfactory

Kako stići do gradova u Austriji iz Srbije

41 poruka u ovoj temi

Graz je stvarno zanimljiva destinacija, ali stvarno ne vidim sta je komplikovano da minibus dodje po tebe na kucnu adresu i za 5000 dinara te odveze i doveze do Graza i nazad

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Graz je stvarno zanimljiva destinacija, ali stvarno ne vidim sta je komplikovano da minibus dodje po tebe na kucnu adresu i za 5000 dinara te odveze i doveze do Graza i nazad

Slazem se da je lakse minibusom u ovom slucaju, ali se slazem i sa rele82 da je glupo sto nema direktnih letova za mnoge destinacije. Sto tako rade?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nekako mi je ipak lakse avionom bez obzira na cekanje nego da se to isto vreme vozim busom. Ovako mi je komotnije. A i to vreme dok se ceka ne moram da sedim...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa kome je lakse da umesto 45evra minibusom, plati 250 do Graza avionom (povratnu), onda nista lakse: Direkt Lufthansa

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Slazem se da je lakse minibusom u ovom slucaju, ali se slazem i sa rele82 da je glupo sto nema direktnih letova za mnoge destinacije. Sto tako rade?

Verovatno ne mogu da popune let. Nije tajna da su avioni cesto poluprazni na mnogim destinacijama. Tu mislim pre svega na redovne linije...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima mnogo vise ljudi na forumu koji virtualno putuju, mnogo vise nego u stvarnom zivotu. Naizgled postoji veliko interesovanje za skijanje ili za odlazak na razna putovanja itd. Prosle godine, na jednom forumu skijaskom 10 dana su ljudi prizeljkivali u martu povoljne meteoroloske uslove na Kopu za skijanje i kada se to ostvarilo i dalje na Kopu nije bilo nikoga na stazama, a likovi koji su to prizeljkivali, i dalje su ostali na forumu da pisu komentare.

Tako i za ostala putovanja, pa i za Graz. Kad bi neko uveo ATR avionisku liniju, nekima bi smetao propelerac, pa bi isli samo ako uvedu AirBus.

Vise puta sam isao za Graz autom, a letos i minibusom. Izaslo me po osobi minibus+1 spavanje 65 evra.

Neko voli da ode jedanput godisnje ali "siroko", a neko umereno ali vise puta.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nekako mi je ipak lakse avionom bez obzira na cekanje nego da se to isto vreme vozim busom. Ovako mi je komotnije. A i to vreme dok se ceka ne moram da sedim...

Pa kome nisu problem pare uvek moze da se nadje aviokarta, ali ko ima mnogo para ipak voli da ustedi, valjda... pa ako se malo potrude na netu mogu da vide da su cene avio karata dosta razlicite i moze da ti ostane para da kupis nesto sebi...

Rale82 pretpostavljam da ti dosta putujes, aj kazi gde su najjeftiniji???

A za ove poluprazne avione nije ni cudo, neka daju nekoj niskotarifnoj kompaniji da naplacuje manje pa nece biti poluprazni

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa nije bas mnogo ali par puta godisnje. U poslednje vreme gledam direktno kod kompanija i gledam preko aerogaga.com koji su ponekad jeftiniji i od kompanija.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja kupio kartu. :) Pa srecan mi put :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E pa Srecan ti put.... Koliko ti je bila jeftinija karta? Od drugih da znam za dalje...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja kupio kartu. :) Pa srecan mi put :)

Da, i ja bih voleo da znam koliko si platio kartu, koja aviokompanija i koliko se putuje?

Nekad coveku promakne nesto povoljno, a obzirom da ja posecujem Graz nekoliko puta godisnje, ne bih voleo da mi je promakla povoljna avio karta

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

oko 2000 hiljade jeftinije.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I 3 metra dalje :-)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

oko 2000 hiljade jeftinije.

Hvala na info....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja samo da kazem kad sam isla pre jedno 5godina bilo je jedno presedanje znam da mi niko nije rekao nego mi samo dali kartu ja slucajno promenim da ima presedanje. Tako da obrati paznju na to inace neces stici do beca hehe

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26884
    Ukupno tema
    902086
    Ukupno poruka