Lilica

Škole jezika na Malti

18 poruka u ovoj temi

Da li neko zna nesto o skolama engleskog na Malti? Naravno, o ozbiljnim skolama jer idem da ucim engleski (a usput da se malo i okupam, naravno). Gledala sam nesto na sajtu EC, St.Julians, cini mi se malo skupo, pa bar za smestaj da gledam da prodjem jeftinije....

Ima li neko iskustava....ima li zainteresovanih za maj - jun 2009? Pisite, sve me zanima.....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Kada sam ja bila, Suzana inace vidic Kontikija, tamo zivi i ona mi je govorila za te skole....ima u internatu, smestaj u porodici...vise nedelja....raznih kombinacija.

Eto mog predloga, pogledaj u Kontikiju i zatrazi kontakt sa Suzanom, oni je znaju.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Gledala sam na sajtu Kontikija, ali za Maltu nema nista....a i Kontiki je prilicno skup inace, nesto bih isla pre na varijantu preko neta.... Nadam se svakako da ce uskoro izbaciti ponudu za skolu na Malti. Hvala u svakom slucaju....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vidim da odavno niko nije pisao o Malti.....

Da li neko zna nesto o skolama engleskog na Malti? Naravno, o ozbiljnim skolama jer idem da ucim engleski (a usput da se malo i okupam, naravno). Gledala sam nesto na sajtu EC, St.Julians, cini mi se malo skupo, pa bar za smestaj da gledam da prodjem jeftinije....

Ima li neko iskustava....ima li zainteresovanih za maj - jun 2009? Pisite, sve me zanima.....

ozbiljno sam zainteresovan da idem u predsezoni ili postsezoni na Maltu 3-4-5 nedelje...Isao bih u sopstvenom aranzmanu, sam bih sve organizovao iz ekonomskog razloga a i zanimljivije je, nasao sam 5 nedelja kurs+smestaj za manje od 800e..Ako si jos uvek zainteresovana javni se na maltamalta09@yahoo.com

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Je li moguce da niko nema novosti sa Malte?

:shokiran:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A kod tebe jel ima novosti oko ucenja jezika i odlaska? Jesi li nesto nasla van agencije?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ah, ja odlazim 18. konacno.................Da, svakako sam organizovala sve sama, nisam isla preko agencije vec sam nasla skolu na netu: www.ecenglish.com.

Izmenjeno (DraganV)
Ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Odlicno! Kako si odradila vizu?....sta ti je bilo garantno pismo?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Garantno pismo sam dobila od skole. Preko skole sam rezervisala i smestaj, tako da sam sve to od njih dobila mail-om i to sam nosila u ambasadu. Da bih dobila garantno pismo, morala sam uplatiti skoli novac (za kompletan aranzman). Za vizu inace nisu pravili problem, ali nisam dobila schengen nego student vizu, jer kad imas pozivno pismo od skole, onda izdaju samo studentske vize. Posle sam saznala da sam mogla dobiti i schengen da sam potegla veze, al' posto mi to nije palo na pamet dobih student vizu. Inace, studentska viza za Maltu i Italiju se ne placa, za razliku od UK, gde je studentska viza jedna od skupljih (preko 100 funti).

Izmenjeno (DraganV)
Ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Korisne informacije za forum, hvala i zelim ti da uspesno sve obavis i sretan putyep.gif

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kakva je sprachaffe koledz. Koji je po vama najboli koledz na malti za provod-ucenje jezika sa 17 godina.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ovo pitanje ne razumem.

Ili je provod ili ucenje.

Vidis, Malta je jako tradicionalna zemlja, Crkva ima glavno slovo i vaznije skole i koledzi su pod njenim velom. Smestajem u internate moraju se strogo postovati pravila istih, a u porodicama takodje.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

na prvom mestu me zanima kakav je nocni zivot a posle koliko moze da se nauci jezik za 3 nedelje. i hteo sam da pitam koji je po tebi jos dobar koledz cuo sam da ima neki i u silemi ,

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nocni zivot je skoncentrisan u Pacevilu, to je odmah pored Slime, odlican je i za svaciji ukus. Konkretno za tvoj uzrast je izdvojen jedan deo koji je bucan i buran ...diskoteke, cela jedna ulica, lepo osvetljena, mnostvo mladih...u blizini su razni klubovi za malo starije .....ako negde ima provoda onda je ovo mesto....bezbedno, policajac prati ceo taj deo, narkomanije skoro da i nema....

nije tipa pijanih Britanaca, nego lepo sredjene i fensi omladine.....izlasci su skupi.

Za koledz, ne mogu da kazem jer ja nisam pohadjala..hehe...ovo ces morati ili sam da istrazis po netu ili se mozda neko javi ko je bio.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Lilice, gde si bila smestena, koliko je kostao i koliko je trajao kurs, po kojem programu ste radili, koliko vas je bilo u grupi... Dakle, nesto o samoj skoli. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26910
    Ukupno tema
    902653
    Ukupno poruka