Putovanja.info

Pre postavljanja nove teme

1 poruka u ovoj temi

Naslov teme: Zbog lakšeg snalaženja i bolje preglednosti ovog potforuma, bilo bi dobro da već u naslovu teme napišete koja vas destinacija interesuje (ili više njih), u kom periodu biste putovali i, eventualno, koliko osoba je u pitanju.

Diskusije na temi: izbegavajte pominjanje naziva turističkih agencija i smeštaja, cena aranžmana i imena turističkih vodiča. Za te detalje koristite privatne poruke (klik na ime člana, u gornjem delu profila je opcija Privatna poruka).

Kad pronađete saputnika ili kad vaš poziv za putovanje više nije aktuelan, dovoljno je da napišete nov komentar na temi: nije aktuelno, pronađen saputnik ili sl. (i mi ćemo blagovremeno uklanjati teme koje nisu aktuelne, zbog bolje preglednosti potforuma).

Preporučujemo:

ne navodite e-mail adrese, brojeve fiksnih / mobilnih telefona i lične podatke na temama, već za kontakt sa potencijalnim saputnicima koristite privatne poruke. Na taj način sva komunikacija ostaje između vas. Navođenje e-mail adresa, u najmanju ruku, može da vas dovede na spam liste i da uzrokuje zatrpavanje inbox-a neželjenim mejlovima. U slučaju javnog navođenja broja telefona ili ličnih podataka, rizikujete da budete žrtva raznih oblika uznemiravanja.

 upoznajte se (uživo!) sa osobom / osobama sa kojima planirate da putujete. Savetujemo da to obavite pre puta!

Želimo vam puno sreće u pronalaženju partnera za putovanja :hello:

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima
Guest
Tema je sada zaključana za dalju diskusiju.

 • Posetili nedavno   0 članova

  Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

 • Naša statistika

  26993
  Ukupno tema
  905514
  Ukupno poruka