majans

POLIHRONO

5247 poruka u ovoj temi

Pozdrav ljudi.

Prvi put idem u Polihrono, pa me zanima mišljenje o vili Tasula. Pre par danas sam odlučio da ću na more, a mogu samo u avgustu, tako da mi je jasno da sam kratak sa opcijama. 
Išao bih sa dvoje male dece, a povešću i ženu. :D

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pogledaj na Google maps recenzije.

Inače, ima dve Tasule - jedna je luksuznija a druga u ponudi Dunav Tursa je skromnija.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vila "Tasula" se sastoji od 4 zgrade,odnosno objekta, različite agencije ih zakupljuju,a samim tim se razlikuju cena i kvalitet. Čula sam da su sva 4 objekta ok, unutra, manje i više sredjeni. Spolja sam ih videla lično. Ime su dobili po gazdarici Tasuli,koja je ljubazna i izlazi u susret ako nešto 

Izmenjeno (klea2)
3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala vam oboma. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel moze nede u Polihronu da se kupi internet data kartica ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Na kiosku kod TAXI stanice, preko puta giros "Doktor", malo više ka magistrali.

Bar je tamo bilo,sada se sve brzinski menja.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako nema tamo ne gine mi izlet do Nea Moudanie :D

Izmenjeno (djolea)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pre dve godine pitao sam tamo i nisu prodavali pa bio sam do Kassandrie tamo imaju radnje cosmote, wind i vodafon

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdravo svima interesuje me prevoz u Polihronu za okolna mesta. Da li postoji gradski prevoz ili taxi ili oni taxi brodici i kolike su cene ako je neko išao prošle godine? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdravo svima interesuje me prevoz u Polihronu za okolna mesta. Da li postoji gradski prevoz ili taxi ili oni taxi brodici i kolike su cene ako je neko išao prošle godine? 

Ima gradski prevoz,autobus,cena karte po osobi 2,8 evra po pravcu.Svejedno dali idete do susednog mesta ili malo udaljenije. Ima taxi u Haniotiju, koji dolazi i na poziv u Polihrono. Ne prevoze nikakav prtljag , nista tipa vozim 100 metara, sto nasim ljudima najpre treba jer agencije ostave ljude gore na magistrali , pa prtljag vuces sam do vile i nazad,po prilicno strmim ulicama.Nema taxi brodica.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima gradski prevoz,autobus,cena karte po osobi 2,8 evra po pravcu.Svejedno dali idete do susednog mesta ili malo udaljenije. Ima taxi u Haniotiju, koji dolazi i na poziv u Polihrono. Ne prevoze nikakav prtljag , nista tipa vozim 100 metara, sto nasim ljudima najpre treba jer agencije ostave ljude gore na magistrali , pa prtljag vuces sam do vile i nazad,po prilicno strmim ulicama.Nema taxi brodica.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26885
    Ukupno tema
    902097
    Ukupno poruka