marayap23

Albatros White Beach Resort 5*

200 poruka u ovoj temi

Pozdrav,

Od poznanika smo dobili preporuku za hotel, ali imam jedno pitanje vezano za sobu, koje mozda nekome nije vazno, ali nama ipak puno znaci u odabiru (obzirom da nam je godisnji odmor dragocen i da cena aranzmana nije mala). Naime putujemo sa dvoje male dece (4 i 5.5 god) te molba za nekoga ko je vec boravio sa dvoje dece da nam pojasni kakav je raspored lezaja. U nasim agencijama nisam pronasla ponudu family sobe, vec se navodi samo bracni lezaj plus jedan pomocni. To je u redu sa jednim detetom, ali sta vas saceka sa dvoje dece? Da li je moguce da svih 12 dana suprug i ja treba da delimo bracni lezaj sa jednim detetom, koje pri tome jako nemirno spava i vrti se bukvalno celu noc? I to sve na tropskoj vrucini. Bila sam danas u jednoj agenciji gde sam dobila ne bas ubedljiv odgovor da nema family sobe (mi bismo doplatili da budemo sigurni, ali takve nema) vec da se u standardnu sobu ili junior suit dodaje pomocni lezaj za svako dete ili pak postoji sofa na razvlacenje na koju mogu dva deteta...lepo zvuci, samo sto to tako ne pise u njihovoj ponudi (eksplicitno stoji samo bracni + jedan pomocni lezaj). Da ne bude da stignemo tamo i budemo neprijatno iznenadjeni.

Unapred hvala, pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pozdrav,

Od poznanika smo dobili preporuku za hotel, ali imam jedno pitanje vezano za sobu, koje mozda nekome nije vazno, ali nama ipak puno znaci u odabiru (obzirom da nam je godisnji odmor dragocen i da cena aranzmana nije mala). Naime putujemo sa dvoje male dece (4 i 5.5 god) te molba za nekoga ko je vec boravio sa dvoje dece da nam pojasni kakav je raspored lezaja. U nasim agencijama nisam pronasla ponudu family sobe, vec se navodi samo bracni lezaj plus jedan pomocni. To je u redu sa jednim detetom, ali sta vas saceka sa dvoje dece? Da li je moguce da svih 12 dana suprug i ja treba da delimo bracni lezaj sa jednim detetom, koje pri tome jako nemirno spava i vrti se bukvalno celu noc? I to sve na tropskoj vrucini. Bila sam danas u jednoj agenciji gde sam dobila ne bas ubedljiv odgovor da nema family sobe (mi bismo doplatili da budemo sigurni, ali takve nema) vec da se u standardnu sobu ili junior suit dodaje pomocni lezaj za svako dete ili pak postoji sofa na razvlacenje na koju mogu dva deteta...lepo zvuci, samo sto to tako ne pise u njihovoj ponudi (eksplicitno stoji samo bracni + jedan pomocni lezaj). Da ne bude da stignemo tamo i budemo neprijatno iznenadjeni.

Unapred hvala, pozdrav

Poštovana @Agatha pitanje je samo za agenciju preko koje ste uplatili Vaš dragoceni odmor. Ako znaju da prodaju aranžman, gde se za decu plaća samo avionska karta valjda treba da znaju pa da kažu kakva je kombinacija kreveta u sobi. Sreća je što je Albatros White beach dobar hotel sa dobrim osobljem u kom sam lično bila nekoliko puta, tako da uzaćiće Vam u susret i dati najbolju kombinaciju. E sad da li će biti bračni krevet plus još jedan krevet i pomoćni krevet po zavisi od soba. Ali najbolje je da tražite info od agencije ili na licu mesta na recepciji ili kasnije od sobara tražite pomoćni krevet.  

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Postovana,

Pitanje se odnosilo iskljucivo  na clanove koji su boravili u ovom hotelu sa dvoje dece, a ljubazni su da podele svoje iskustvo vezano za sobu koju su dobili. 

Puno hvala na takvom feedbacku.

Pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Поштовање свима након повеће паузе :)

Од последње посете форуму, породица се проширила а жеља нам је да се овог пута вратимо у Хургаду, где смо давне 2018. тада први пут трудна супруга и ја, имали своје прво велико и незаборавно искуство са Египтом.

Наиме, водимо се политиком "двоје деце гратис" као и већина породица са малом децом, и све нас наводи на Албатрос Вајт Бич и Титаник Ројал хотеле јер су нам деца јако мала (2 и 4 године)

С обзиром да сам упознат са чињеницом да је Титаник у доњем делу Хургаде далеко од свега, непосредно близу Дезерт Роуза у којем смо одседали први пут и да је плажа плитка и то јако дуго плитка, некако ми ова солуција више иде као алтернатива за не дај Боже, у случају да Вајт Бич отпадне. 

Волео бих да чујем искуства чланова који су путовали у Вајт Бич у задњих годину-две, са малом децом и занима ме да ли постоји могућност резервације смештаја директно преко њиховог сајта (или преко Букинга) а да избегнемо мега-марже набијене од стране наших агенција. Колико је заправо и јефтиније у односу на наше агенције када се букира директно? 

Како се бирају собе приликом букирања код њих? Да ли је потребно напоменути посебно ако хоћемо неку локацију ближе изласку на море а опет са погледом на базен или како већ? 

Да ли је могуће купити посебно повратне авио карте са терминима који су мало више хумани ове године? Полазак у 6 рано ујутру и повратак из Хургаде у 2 после поноћи нам не одговара јер ем смо из унутрашњости земље, ем деца имају правилне термине спавања. Можда би полазак некако и пребродили али повратак у 2 рано ујутру је нешто што је јако лоше, притом је чекаут у 12 (па и са касним чекаутом, опет не ваља). 

Хвала унапред на одговорима :)

Поздрав!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Air Cairo leti samo u tim terminima. Subotom je prošle godine poletao oko 8, ali je zato povratak iz Hurgade oko 4 ujutru. Ako biste išli preko neke agencije koja ima čarter onda Vas možda utrefi i neko humanije vreme poletanja/sletanja. Mi smo kupili karte -wizzair, letimo iz Budimpešte, cena karte ispala smešna, 500 eur ukupno za sve tri sa prtljagom. Avion poleće iz Budimpešte oko 15.15., a iz Hurgade nešto oko 19h. 

Što se hotela za koji pitate tiče ne znam, nisam bila. Mada, deca su Vam mala, najlepši, najmekši pesak je na plaži hotela Caribbean world Soma bay. Pored njega je Solymar, plaža je ista, hrana je bolja u Solymaru, Karibijen ima lepšd vrtove, suncobrane i ležaljke.

Što se tiče eventualnog izbegavanja agencijskih marži uvek možete od hotela da tražite ponudu pa da uporedite. Nama obično ispadne jeftinije nego preko agencije.

Možete razmotriti i apartmanski smeštaj. Mi izdajemo app u hotelu Gravity u Sahl Hasheesu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27006
    Ukupno tema
    905763
    Ukupno poruka