milicapilica

Sunrise Select Garden Beach Resort and Spa

66 poruka u ovoj temi

Evo da ostavim i ja utiske posle 6 dana. Nama je prvi put boravak u Egiptu, da naglasim, tako da nemam sa čim da uporedim, ali i više smo nego zadovoljni. Sobu smo dobili odličnu, na drugom spratu, sa pogledom na bazen, blizu je glavnog restorana, a jako blizu je i plaža. 

Sobu čiste svakodnevno, ne stignemo da ih vidimo, jer smo jako malo u sobi. Jedino što moramo da ih jurimo oko zamene peškira za plažu, jer nove dobijamo kad im predamo stare. 

Hrana je preukusna, raznovrsna, raspoređena na više mesta, tako da nema gužve i redova. 

Animatori su fenomenalni. Ceo dan su aktivnosti i za velike i za male. Animirali su i pokrenuli i muža i dete i mene. ?

Plaža i voda su nama super, ne smeta nam to što se popodne malo zamuti. 

Akva park isto odličan i zabavan. Veliki mogu da koriste i deca iznad 120cm. 

Mi zaista uživamo, odmaramo, zabavljamo se. ?

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

kkmarija,

baš mi je drago da su vam utisci takvi. I nama je hotel, posle malo turbulentnog početka skroz lego, a sad kako vreme ide, kako smo se vratili u stvarnost:posao, škola, spremanje po kući, tako bih rado još sedela u onom prekrasno uređenom dvorištu, mi smo imali sobu u prizemlju u zgradi broj 11, blizu je plaži i ujutro smo ja i suprug pili kafu na onim klupama "ljuljaškama" u hladovini..divno, uživajte u svemu i zabavljajte se sa animatorima (zumba,  akvarobik, pa uveče na terasi.). stvarno su super. Kako polako prolaze dani ja sam nešto sigurna da ćemo taj hotel ponoviti u nekoj bliskoj budućnosti, a čini mi se da nam je to i porodični utisak.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pošto ste radili PCR u Hurgadi, da li je hotel od vas tražio da ostanete u izolaciji do dobijanja rezultata, ili možete normalno da se šetate po kompleksu?  

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Normalno idemo po hotelu svugde bez da nas iko išta pita…Upravo imamo sastanak grupe sve dodatne informacije dobijamo sada od Mirele upravo….

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno na odgovoru, puno mi znači. Uživajte u letovanju!

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nešto pričaju ovde da od 15.06 više neće biti potreban pcr test za povratak naših turista u Srb.? :rolleyes: videćemo…

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@maximus66, jel ovo važi za sve? Za vakcinisane već sada nije potreban za povratak u Srbiju

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@maximus66, jel ovo važi za sve? Za vakcinisane već sada nije potreban za povratak u Srbiju

Nadamo se samo iskreno tome da će ukinuti ovu obavezu pcr testa za povratak. Inače nama (nismo vakcinisani) su rekli da bi predzadnji dan trebali ići na testiranje za povratak (30$+8€ prevoz) ili karantin…Javljam ako bude promene 

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jutros naši iz hotela otišli da se testiraju, ja ostao da čuvam decu svih nas iz grupe, kontam radim od kuće a i da vidimo baš kako ću proći bez pcr testa. :) Neko vreme nisam pratio forum, jel ima nekih izmena što se ovog tiče ili je sve i dalje isto ostalo?

Izmenjeno (maximus66)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@maximus66 i dalje sve isto. Tako sam i ja odlučila za povratak - ja vakcinisana i dete od 7 godina, nama test ne treba, a dve devojke od 15 godina u karantin. Ako se u međuvremenu nešto ne promeni, jer putujemo tek krajem jula, a vraćamo se 19.08.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sleteli upravo iz Hurgade onim letom AirSerbia u 00:45h, na aerodromu kod nas po sletanju u Bg. nikome koliko sam uspeo da vidim nisu tražili pcr test... :rolleyes:

Izmenjeno (maximus66)
4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27049
    Ukupno tema
    906376
    Ukupno poruka