milicapilica

Sunrise Select Garden Beach Resort and Spa

66 poruka u ovoj temi

Ima li neko da je skorije bio u ovom hotelu (da ne kazem za vreme epidemije) da pideli utiske o hotelu?!  ??

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Uplacen ultra last minute za ovaj hotel, putujemo 02.09. 

Bbilo bi super ako je neko trenutno tsmo ili se skorije vratio da kaze koju rec, nema nekih opisa nakon korona pauze, pa bih bila jako zahvalna ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jeste li stigli? Kakvi su vam utisci? Radi li sve? :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo da napišem par utisaka o Gardenu.

Stigli smo 9.-og i ostajemo do 19.-og septembra. 

Hotel lep i vrlo čist. Sobe prostrane i čiste. Sobar se baš trudi kao i svo ostalo osoblje, svi su vrlo ljubazni i predusretljivi.

Hrana dobra, nije prezačinjena, doručak najmanji izbor, večera najveći. 

Išli u meksički (odličan) i španski (solidan) restoran.

Akva park dobar, dete je oduševljeno.

Hotel polu pun. Jedino se na obrocima može videti gužva, a na plaži uopšte nema gužve.

Pored nas Srba, ima još Ukrajinaca, Rusa i najviše Egipćana, a oni se najviše kupaju u bazenima, tako da verovatno zato nema gužve na plaži.

Animacija fina ne mnogo napadna, uveče lepši program u Mamluku.

Plaža je prostrana, ali je veštačka, nasuta nekim mnogo sitnim peskom koji mulja vodu i zato je voda mnogo mutna što meni mnogo smeta i to je jedina zamerka i razlog zašto najverovatnije nećemo ponoviti ovaj hotel.

Ja volim da od samog plićaka stavim masku i gledam kroz prozirnu vodu, ribice, školjkice a u dubini i korale.Ovde je to nemoguće.

Nesto bistrija voda je na kraju pontona i ima malo riba i korala, ali treba da se prepešači nekih 400 metata pontonom, što smara na 40 stepeni.

Ukratko nemam drugih zamerki sem mutne vode u moru.

Pošto se suprug i ja bavimo ronjenjem sa bocama svaku preporuku dajemo Srpskom ronilačkom klubu. Možete ih naći na fb ili na instagramu, imaju i svoj sajt. Mimo  (Muhamed) je srpski zet, sjajan čovek i ronilac. Išli smo već dva puta i još ćemo ići tri puta sa njim na ronjenje.

Ako nekog interesuje jos nešto neka pita.

Koliko vas je u sobi? Nas ide 3 pa me zanima da li cemo sve 3 biti u sobi ili ce nas razdvojiti s obzirom da pise da u sobi mogu da budu max 2 odrasle osobe?

Kakav je internet u sobama? Moze li da se pusti film?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koliko vas je u sobi? Nas ide 3 pa me zanima da li cemo sve 3 biti u sobi ili ce nas razdvojiti s obzirom da pise da u sobi mogu da budu max 2 odrasle osobe?

U sobi nas je troje, dvoje odraslih i dete 8 godina. Ne znam da li moze troje odraslih.

Internet je solidan u celom hotelu. Nismo probali da puštamo film. Svakako smo uzeli i jednu karticu 12e 49 GB , posto smo dosta van hotela.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo bili ove godine,i izbor je bio bas ovaj hotel jer je primao 3 osobe u jednu sobu,obzirom da cerka ima skoro 16 godina,ona se racuna kao odrasla osoba i bili smo zajedno u sobi naravno.

Inace zbog ove situacije sa Covid-om,u mnogim hotelima nije dozvoljen boravak 3 odrasle osobe u jednoj sobi.

Sto se interneta tice,nama je bio odlican,gledali smo sve.

Lep provod :)

Evo da napišem par utisaka o Gardenu.

Stigli smo 9.-og i ostajemo do 19.-og septembra. 

Hotel lep i vrlo čist. Sobe prostrane i čiste. Sobar se baš trudi kao i svo ostalo osoblje, svi su vrlo ljubazni i predusretljivi.

Hrana dobra, nije prezačinjena, doručak najmanji izbor, večera najveći. 

Išli u meksički (odličan) i španski (solidan) restoran.

Akva park dobar, dete je oduševljeno.

Hotel polu pun. Jedino se na obrocima može videti gužva, a na plaži uopšte nema gužve.

Pored nas Srba, ima još Ukrajinaca, Rusa i najviše Egipćana, a oni se najviše kupaju u bazenima, tako da verovatno zato nema gužve na plaži.

Animacija fina ne mnogo napadna, uveče lepši program u Mamluku.

Plaža je prostrana, ali je veštačka, nasuta nekim mnogo sitnim peskom koji mulja vodu i zato je voda mnogo mutna što meni mnogo smeta i to je jedina zamerka i razlog zašto najverovatnije nećemo ponoviti ovaj hotel.

Ja volim da od samog plićaka stavim masku i gledam kroz prozirnu vodu, ribice, školjkice a u dubini i korale.Ovde je to nemoguće.

Nesto bistrija voda je na kraju pontona i ima malo riba i korala, ali treba da se prepešači nekih 400 metata pontonom, što smara na 40 stepeni.

Ukratko nemam drugih zamerki sem mutne vode u moru.

Pošto se suprug i ja bavimo ronjenjem sa bocama svaku preporuku dajemo Srpskom ronilačkom klubu. Možete ih naći na fb ili na instagramu, imaju i svoj sajt. Mimo  (Muhamed) je srpski zet, sjajan čovek i ronilac. Išli smo već dva puta i još ćemo ići tri puta sa njim na ronjenje.

Ako nekog interesuje jos nešto neka pita.

Odlican opis hotela,moj dozivljaj je identican,usluga odlicna,lep resort sa dosta sadrzaja,mogucnost koriscenja prakticno 2 hotela,plaza velika,bez guzve,sredjena,ali mutna voda i to neko nasuto dno koje mi se nije svidelo.

Sto se mene tice,hotel kao hotel i usluga,sobe,hrana,animacija,ponovila bih sve,ali bih mali minus dala toj podlozi u vodi,i samim tim mutna voda sem na povrsini.Isli smo na izlete brodom i kupali se u divnom crvenom moru.

Lep provod :)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Drugari, da li je neko ove godine već bio u hotelu? :suncase:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Trenutno smo u hotelu, o utiscima ću kada se malo slegnu jer smo imali neprijatnosti na dolasku noćas i danas dok nismo rešili situaciju sa sobom o čemu sam pisala u aktuelnostima, ali sve ukupno hotel je dobar, deca su oduševljena aquaparkom, odgovara opisima i klipovima koje imate na YouTube.. lepo uređeno dvorište, bazeni su takođe veliki sa dovoljno ležaljki..ali npr. što je po meni ružno za hotel sa pet zvezdica, za jednu sobu samo dva lica dobiju pristup internetu, onom hotelskom, govorim za one koji ne kupe one posebne kartice da znaju. Daju vam šifru, ali uloguje se dvoje, ako vas je više u porodici, nema za sve.

Hrana se i dalje servira isto, oni vam sipaju šta želite, ali je naravno ima dosta, izbor je velik i zadovoljavajućeg ukusa bar sve što smo danas probali..deca su naročito bila zadovoljna izborom na plaži, pice, sladoled, voće i sl.. voda je topla za kupanje, temperatura vazduha  već izuzetno visoka.. kažu da sada morate stalno posebno tražiti peškire kad hoćete da vam ih menjaju, posebno plažne,  navodno da se smanje kontakti sa osobljem zbog kovida, mi jos nismo stigli do menjanja, pa ne mogu da potvrdim..eto ukratko za početak

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sunrise select garden se prilično napunio sa završetkom ramazana,  prosto da ne verujete koliki je broj ljudi došao samo za dan i meni lično izgubio atmosferu koju je do danas imao. Nekako je vladao drugačiji red i mir ovde, uvek je bilo mesta na plaži, u restoranu i sl. maltene bez stajanja u redu..ima mesta i sad, da me ne shvatite pogrešno, ali su redovi u restoranu duži, za ležaljke u prva tri reda mora da se porani, zatim, moram da primetim da su deca arapske nacionalnosti daleko slobodnija u ponašanju od naše (u smislu guranja, galame, pravljenja nededa i sl. Trudim se da biram reči)..generalno, utisak od danas, kada kroz hotel cirkuliše mnogo više ljudi sa decom različitog uzrasta, je da je Sunrise garden nekako primamljiviji za porodice sa decom mladjeg uzrasta, a da bi preporuka parovima i starijim tinejdžerima bio Mamluk npr. Ionako sve sadržaje mogu da koriste gosti oba hotela, ali je u Gardenu veća gužva zbog akvaparka i sličnih sadržaja za decu... generalno, tačnije rečeno, komotnije smo se osećali do danas, sad već razmišljam i o tome da li su oni testirani, koliko vode računa o zdravstvenoj bezbednosti i koliko su to činili do sad i sl., ali nadam se da i oni ulažu bar elementarnu obazrivost da bi nam svima ovde bilo ok. Inače, vreme je pravo letnje, ali pirki i neki prijatan vetar pa je sasvim podnošljivo. 

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@nenka kakva je situacija sa higijenom? Šta vam donose i kad u sobu (peškire, vodu, menjanje posteljine, šamponi...)?

Jel na obroke idete u glavni restoran ili može i negde na plaži da se pojede doručak, ručak? 

Jel WiFi za ta dva uređaja ima dobar signal svuda?

P.S. Nadam se da je ova navala došla samo na dan-dva i da ćete nastaviti sa uživanjem u miru! ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

kkmarija,

higijena u kompleksu je zaista na zadovoljavajućem nivou, a u sobama funkcioniše onako kao što svi pišu..pojavi se neko tokom dana (nema pravila kad), pita je l treba nešto, morate da naglasite i koliko peškira, da li čišćenje hoćete odmah ili npr. sutra, izbace smeće, ako date dolar ili dva tražite više flašica vode, inače će vam ostaviti dve iako je nas četvoro u sobi, menjanje peškira po potrebi se pravda koronom, pa ćete i to dobiti više ako ste dali neki bakšiš i sl.ali o takvom načinu ophodjenja osoblja su već svi pisali i to je prosto tako. Inače su ljubazni, u restoranu osoblje nosi maske, turisti ne, na svakom stolu su dezinficijenti, pribor za jelo je u najlon kesici i to je zaista u redu. Na plaži ima pomfrita,  pica, burgera, nešto poput girosa u kifli i to počinje od 10 sati.. ne može se ostati gladan nikako, na plaži ovo što sam pobrojala možete jesti do 17,00, a večera je od 19,00, a Ručak je od 13,00 do 15,00 sati u glavnom restoranu. Svake večeri su neke osmišljene zabave i ta grupa animatora je vrlo interesantna, inače oni vode i akvarobik i zumbu i tako neka druga dnevna zbivanja. Wi fi je dobar, ali mi imamo telefone, ne lap topove, niti nam treba za obavljanje nekog posla, pa za ovakvo korišćenje interneta je sasvim dobar. Inače, mi smo dobili četiri šifre jer smo prvog dana imali incident u vezi sa smeštajem, pa kad smo izborili bolju sobu i dovoljan broj kreveta, rekli su evo i još dve šifre gratis. U kupatilu imate šampončiće, gel za tuširanje, regenerator za kosu.. i to tražite da vam dodaju kad nestane, mada uglavnom  imamo i svoje. Sutra ćemo u Kairo na izlet, polazimo noću od 1,30, pa ćemo videti kako će i sve to izgledati.

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima, muž, ćerka (uskoro 14 god) i ja pokušavamo da izaberemo hotel u kome će nam svima biti lepo :) Suzili smo izbor na 4 hotela: CWR, SRM, Garden i Mamlouk. (tačnije obrnutim redosledom) Ćerka nije ljubitelj tobogana i ostalih zezancija u akva parkovima, više voli ta neka druženja, takmičenja i sl. Molim vas da nam pomognete da prelomimo ? Mada ko zna da li uopšte ima mesta za drugu polovinu juna... edit: sad tek videh da sam postovala na temi o Gardenu, izvinjavam se i molim admine da premeste post gde treba (ja ne umem :) )

Izmenjeno (susumiga)
Pogresna tema
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27008
    Ukupno tema
    905816
    Ukupno poruka