milicapilica

Sunrise Select Garden Beach Resort and Spa

66 poruka u ovoj temi

Ja sam se bas dvoumila izmedju Gardena i SRM i prelomila za Garden (19.06).Sledece godine cu SRM.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mi smo u nedoumici između Caribbean World Resort i ovog hotela... Da li bi neko mogao da mi kaže kakva je plaža, da li je sitan  pesak ili šljunak, da li je ulazak u vodu sa dugačkim plićakom i naposletku, nema li korala koji sprečavaju bezbrižno brčkanje i plivanje...? :rolleyes:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam danas rezervisala ovaj hotel.. Isto kao i Vefi 19.06.... 12 dana/11 noci. Prvi put u Egipat i bas imam velika ocekivanja!! Na Tripadviseru odlicni komentari, na Bookingu ocena 9,2...tako da jedva cekam.. Jedino me brinu te stomacne tegobe koje se javljaju kod vecine...Pozdrav svima!!!

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam danas rezervisala ovaj hotel.. Isto kao i Vefi 19.06.... 12 dana/11 noci. Prvi put u Egipat i bas imam velika ocekivanja!! Na Tripadviseru odlicni komentari, na Bookingu ocena 9,2...tako da jedva cekam.. Jedino me brinu te stomacne tegobe koje se javljaju kod vecine...Pozdrav svima!!!

Samo pijte probiotik sve vreme dok ste u Egiptu, izbegavajte vodu sa cesme, led i tome slicno i bice sve OK. Ako se desi neki problem onda Antinal ili Enterofuril i to je to.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo prosle godine bili prvi put u Egiptu. 3 dana pre polaska smo poceli sa probiotikom.Koristili smo samo flasiranu vodu.Mene je uhvatila dijareja 7. dan,muza 5.dan,vrlo kratko,bukvalno samo jedan dan.Popili Enterofuril i sve ok.Deci prosla bez problema.Mozda je i do promene klime,mozda i do stomaka.Svi smo isto jeli i pili (sokovi iz automata).

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na savetima... ?️

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo na kraju promenili aranzman sa Karibiana na Sunrise Garden. Ja sam odusevljena! Stvarno ne mogu da nadjem ni jednu zamerku. Prosle godine smo isli u Sunrise Royal Makadi i bilo nam je super, ove mozda jos bolje. Plaza je lepsa u SRM , a hrana definitivno ovde. Kao da nismo u Egiptu :-)

Osoblje divno, svi preljubazni, usluzni, sve cisto, sredjeno... Ma za svaku pohvalu!

Late check out je 30e, koga zanima. Narukvice ne skidaju,.

Ako nekog jos nesto zanima, pitajte

Mi smo na kraju promenili aranzman sa Karibiana na Sunrise Garden. Ja sam odusevljena! Stvarno ne mogu da nadjem ni jednu zamerku. Prosle godine smo isli u Sunrise Royal Makadi i bilo nam je super, ove mozda jos bolje. Plaza je lepsa u SRM , a hrana definitivno ovde. Kao da nismo u Egiptu :-)

Osoblje divno, svi preljubazni, usluzni, sve cisto, sredjeno... Ma za svaku pohvalu!

Late check out je 30e, koga zanima. Narukvice ne skidaju,.

Ako nekog jos nesto zanima, pitajte.     

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vefi da li vi putujete preko Wayauta 19.06 na 11 noci? Ako da, imate li predstavu kada je let? Pozzzz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da,da.Verovatno popodne (18h),kao i prosle godine.E,super.Imamo drustvo :cvetak:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jao bas super, prepoznacemo se vec nekako.. Jako mi odgovara taj vecernji polazak... Muz i ja nagovorismo sina tinejdžera da ide sa nama jos ove godine...tako da mi je ovo putovanje i vise od običnog letovanja...pozdrav i cujemo se jos svakako, ako nista ranije, onda pred put! 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kakvi su komentari za hranu za garden? Bas mi je bitna informacija. Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da cemo se vratiti sa mnogo kg viska :hahaha:Salu na stranu,kazu da je to hotel sa najboljom hranom u Hurgadi.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dragi ljudi, mi rezimiramo ovaj hotel početkom septembra da posetimo.

Ima li neko da je rešio da ide u Garden sad od kad su poceli da rade? 

I molim nekoga ko je bio i kome nije teško da mi napiše malo detalja o ovom hotelu.

Najvise me interesuje ima li živog sveta pod vodom, ima li koralnog grebena na plazi? Mi volimo da ronimo pa bi voleli da ima. 

Čitam ovde da je hotel čist i hrana dobra.

Hvala unapred na odgovorima.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Molim vas ako neko zna da mi odgovori na pitanja u vezi Sunrise Select Gardena. 

Ima li hotel wi-fi ili kupiti karticu?

Ima li neki blok soba da je bolji pa da treba mejlom zamoliti?

Gde se zakazuju vecere za restorane i koji sve restorani postoje?

Izmenjeno (K2)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kao što sam rekla Garden i Mamlouk dele plažu, restorane i ostale sadržaje. Što se tiče soba zavisi šta vam više odgovara, mi smo u Mamlouk poslednji put bili blizu plaže ali smo zato pešačili do restorana, tako da je po meni svejedno gde će vam biti soba. Sobe su prostrane, svetle, dobro opremljene, WiFi je odličan, od restorana imate pored glavnog, azijski, meksički, riblji, italijanski, gril house, i mislim orijentalne. Azijski je za svaku preporuku, to ne smete preskočiti:D zakazuje se na recepciji, ali sve vam to objasne kada dođete u hotel. Akva park je u sklopu Gardena, tako da u tom hotelu bude više porodica sa decom nego u Mamlouk. Plaža je peščana, lepo uređenja, na kraju plaže imate ponton. Sve u svemu odličan hotel sa izvrsnom uslugom;)

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27009
    Ukupno tema
    905838
    Ukupno poruka