milicapilica

Sunrise Select Garden Beach Resort and Spa

66 poruka u ovoj temi

Isla bih u ovaj hotel, ali ne vidim da ga je neko opisao. Da li je to isto sto i Sunrise Mamlouk Palace, jer su slike na TA iste. Ne bih volela da ima puno guzve na plazi, da se ne jure rano ujutru lezaljke i da nema puno dece :) Verovatno mnogo trazim za malo para :).

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Nije isti hotel, ali deli plazu sa  Mamloukom, a mislim i sa Sunrice Grand Select Cristal Bay. Sva tri hotela su iz istog lanca.

Izmenjeno (seagull)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sunrise Garden i Mamlouk su jedan pored drugoga i  mozete koristiti sadrzaje i jednog i drugog dok ste tamo,znaci restorane,barove,tuseve,aqua park koji je uradjen ove god itd,dele plazu ali s'obzirom na sadasnju situaciju ne verujem da ima guzve,generalno imaju odlicne ocene a i videh da im je cena bas pristojna ove god,na njihovoj stranici na fejsu imate dosta slika i komentara,mi smo bili dva puta u Sunrise Royal Makadi hotelu i prezadovoljni:-) Ako se odlucite necete pogresiti:-) 

P.S.Sunrise Cristal bay nije u Hurgadi vec 20 km od nje blize Sahl Hashishu...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na odgovorima, prenecu utiske kad se vratim......

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Crystal Bay,Mamlouk i Garden su jedan pored drugog sva tri.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo me posle 15 dana provedenih u hotelu , da ostavim ne bas lepe utiske. Moji komentari nece biti sjajni, jer sve uporedjujem sa hotelima visoko rangiranim na TA, mada koliko para, toliko i muzike, tako da sam mogla da pretpostavim da nece sve biti idealno. Najvise sam razocarana lezaljkama , koje su plasticne, neudobne, polomljene, i najgore od svega , ne mogu da se spuste u horizontalni polozaj, tako da suncanje ledja, tj lezanje na stomaku ne dolazi u obzir, ukoliko ne zelite da polomite vrat !!! Plaza je mala, neuredna, jako prljava, nesto se oni trude da ciste, ali od 10 kesa i flasa pokupe 5, a ostalih 5 pokupice nekad u toku dana, kada se nakupi 50 kesa, flasa, .... Iznenadjena sam ogromnom brojem Arapa, svi imaju po 5-10 deteta, koji piste, vriste, prljaju, bacaju hranu i sl. Ranijih godina ih nisam vidjala, bila sam u Palm Royalu, La Revu isl, ne znam da li ih sada ima i tamo, ili su im ovi Sunrise hoteli omiljeni ?!, pa su ih okupirali. Hrana je svako vece ista, prosto nema razlike izmedju Mexican theme, Italian theme ili Oriental theme, i opet ogroman broj Arapa sa decom, koja pipaju hranu rukama, bacaju na pod, prepune tanjire, pa ih ostave nepojedene, uzas koji nikada do sada nisam videla. Na kraju smo isli u Gamala bar, koji je kao za evropljane, mnogo manji izbor hrane, ali tisina i mir su bili presudni. Inace postoji quiet pool, na koji ne treba da dolaze deca, medjutim, arapi se svadjaju kada ih cuvar opomene, i opet dovode decu, a i oni sami prave nepodnosljivu buku, galamu i nered.  Sobe nisu ciste, cleaner ne dolazi bas svaki dan i ne ostavlja kafu, cajeve, sampone, t.papir i ostalo. Zalila sam se guest relations manageru, i nista nije pomoglo. Animacija je odlicna, mada je meni ta stavka na poslednjem mestu po vaznosti. Da rezimiram: hrana ista svaki dan , hotel i plaza prljavi, lezaljke neudobne ( ja volim da sam po ceo dan na plazi, pa mi je to jako bitno), osoblje ni malo ljubazno. Bitno je reci ovo : nasi ljudi koje sam tamo upoznala, i kojima je ovo prvi put u Egiptu su uglavnom odusevljeni, i nikako im nije jasno sta se meni ovde sve ne svidja , i da li je moguce da ima i bolje ???!!!! :) Znaci za prvi put ovo je odlican hotel, ali oni koji su isli u visoko rangirane resorte ( 1-10 mesto na TA ), ne mogu da ocekuju nista dobro. 

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Rezervisali smo ovaj hotel. Odlicne recenzije ima svuda ali nekako ne vidim da je popularan na nasim forumima. Da li je neko boravio tamo i kakvi su utisci? Hvala.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Rezervisala sam Mamlouk,  sto dodje isto kao i Garden, zbog vrlo dobrih skorasnjih komentara. Nagledala se snimaka i sad samo da docekam. Prvi put idem u Egipat i uveliko studiram po internetu. Hvala svima sa foruma koji pisu svoje utiske i daju savete na temu Hurgada.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koliko ja znam , nisu Mamlouk i Garden isti hoteli  :neznam:

Ali sam za oba cula da su super :)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da da,  nisu isto. Jedan pored drugog ,  gde je moguce koristiti sve usluge oba. Zapratila sam na fb fan grupe ova dva hotela i tako mogu da vidim sta gosti komentarisu i objavljuju. Sve deluje zaista obecavajuce. 

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mislim da niste pogresili i da ce vam biti super :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo na kraju promenili aranzman sa Karibiana na Sunrise Garden. Ja sam odusevljena! Stvarno ne mogu da nadjem ni jednu zamerku. Prosle godine smo isli u Sunrise Royal Makadi i bilo nam je super, ove mozda jos bolje. Plaza je lepsa u SRM , a hrana definitivno ovde. Kao da nismo u Egiptu :-)

Osoblje divno, svi preljubazni, usluzni, sve cisto, sredjeno... Ma za svaku pohvalu!

Late check out je 30e, koga zanima. Narukvice ne skidaju,.

Ako nekog jos nesto zanima, pitajte

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kakva je plaza u Sunrise Garden,jel dugacak plicak,i da li ima negde da se proseta mimo hotela?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam bila u SRM, ove godine gledam ovaj... Mislim da ću da prelomi zbog Aqva parka. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906128
    Ukupno poruka