Guest Prijatelj

SARTI

8163 poruke u ovoj temi

Nemogu da verujem da Magic uzima 1500.din po osobi za rezervaciju smestaja znaci nas cetvoro 6000din skoro 80ev da bi rezervisali smestaj ako idemo sopstvenim prevozom.Povoljne su im cene studija ali ovo je stvarno smesno

Nije smešno, nego je bezobrazno!

Ali da kažemo da su oni ("Magic") još i dobri, drugi uzimaju 7,8 pa čak i 9.000 dinara po apartmanu!

Pitam se samo ZA ŠTA? Koju to rezervaciju smeštaja mi plaćamo?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

A kazi mi Taci ako nije tajna kako se zove kuca i posto je takav apartman u junu

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kosta und Rosa apartmani...Nisam sigurna da li je to ime apartmana,ali tako pise na vizit karti ...Mi smo prosle godine setajuci po Sartiju naisli na njihovu kucu i svratili da pogledamo kakvi su im apartmani...Problem je sto oni govore grcki,italijanski i nemacki,ali ni rec engleskog...Dok smo bili tamo dali su nam visit kartu sa brojem telefona i nekako se rukama i sa par jos uvek nezaboravljenih reci nemackog iz skole sporazumeli sa njima...

Ipak nam je bio problem za ovu godinu,jer ipak telefonom bez znanja nekog od ovih jezika nista ne bih uradila...

Tako da je kolega s posla zvao za nas,bukvalno sam pitala ono sto je mene zanimalo,a covek mi je prevodio...Tako da sam bila u mogucnosti da pitam samo ono sto me bas zanima!

Znaci,ne postoji mail adresa koju bih ti dala da pogledas slike smestaja,da pises ljudima...Imam samo broj telefona i ukoliko imas nekog ko govori nemacki,grcki ili italijanski,mogu da ti dam broj.

U svakom slucaju pogledaj www.hotel-ammos.com,cini mi se da im nisu lose cene,a meni su za drugu polovinu jula ponudili smestaj za 45 evra.

Da se nisam snasla s ovim nemackim(ko mi je kriv sto ga nisam volela u skoli?),oni su mi bili opcija...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hotel Ammos je za jun 40ev ali se on nalazi u delu Sarti Beach hotela ali to je studio nije 1/4 apartman.A kazi mi gde se tacno nalazi ta kuca gde ides jel pre fudb.igralista ili posle i da li znas cenu za drugu polovinu juna i jesi bila unutra kako je

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kazi mi Taci jel ti sada tim ljudima treba da uplatis depozit na njihov racun da bi ti oni poslali vaucer i preko koje banke to treba,da li banka uzima procenat za slanje

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Njihova kuca je tu negde oko terena.Nije prvi red kuca do plaze.Malo je uvucena,sve kuce u komsiluku su jako lepe sa velikim dvoristima...U tom delu se recimo nijedna kuca ne izdaje preko agencija,cak ova kuca koju smo mi rezervisali nije ni na internetu...Oni imaju neke svoje goste i to valjda ide po preporuci...

Ja sam bila u kuci,znaci setajuci,upoznali smo ljude,oni su nas uveli da sve pogledamo,veoma pricljiv grcko-italijanski par...

Sobe su im sasvim korektne...Cisto je,ima neki standardan namestaj i sto je meni najvaznije...Ima veliku terasu i veliko dvoriste u maslinjaku...

Meni je problem,a to sam ti vec pisala u four seasson bilo to sto je soba mala,a suncana strana,pa unutra bukvalno ne moze da se dise bez klime u toku dana...A na terasu nisam mogla da izadjem dok ne zadje Sunce..

To je ono sto je meni bilo vazno i sto mi je smetalo!Opet,to je stvar ukusa...Da ne ulazim u te neke sitnice,ja sam se s agencijom Magic jako lepo provela prosle godine!

Sto se ovih ljudi tice...Ja nisam pricala sa njima,jer ne znam nemacki,pricao je kolega...Pitao je bukvalno ono sto je mene interesovalo.Tako da ne znam koliko bi smestaj mogao da kosta u junu...

Sto se depozita tice,kad je kolega rekao da smo se upoznali prosle godine,covek je rekao da onda nista ne treba da platimo kao depozit...Jedino je trebalo da danas posaljemo fotokopije pasosa,sto smo mi uradili i time potvrdimo rezervaciju...A on nama treba da posalje u aprilu kad bude u Grckoj(zivi u Nemackoj!) da posalje garantno pismo...

Eto,to je sve sto su mi oni trazili!

Ukoliko imas nekog ko govori nemacki,mogu da ti posaljem broj?!Ovaj moj kolega je otputovao u Holandiju i nece biti par dana u gradu,pa ne mogu da ga sad zamolim da ponovo zove da pita za Juni...Rado bih to uradila...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zaboravih da ti napisem,za svaku uplatu prema inostranstvu banka uzima procenat!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zaboravih da ti napisem,za svaku uplatu prema inostranstvu banka uzima procenat!

A jel znas otprilike na 150 ili 200ev koliki je procenat i iz koje banke to mogu uplatiti

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Taci,ako mozes kazi mi broj tog coveka u Nemackoj nasla sam nekoga ko moze zvati umesto mene i kazi mi koliko je otprilike kuca udaljena od plaze jel u drugoj ulici i da li je na strani od fudb.terena prema Sarti Beachu ili na drugoj strani prema starom delu pa da mogu da se orijentisem.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Katty,jesi li dobila moju poruku?Zbog toga sto smo pocele da pisemo o broju telefona nekih ljudi koje ja ipak ne poznajem,mislila sam da je bolje da ti posaljem u varijanti personal message...Meni se poruka vratila,pa za slucaj da je nisi procitala,da ne pomislis da necu da odgovorim...Visit kartica sa brojem tih ljudi mi je ostala na poslu...Poslacu ti sutra broj...Ukoliko nisi procitala tu poruku,onda cu jos jednom i lokaciju kuce da opisem...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Taci,sada sam poludela,prvo sam ti odgovorila na privatnu poruku i to dugaaacko i poslala i ono nista,nema je i sada ponovo napisala i da posaljem nece i nestane mi cela poruka.Nemogu da se snadjem u slanju privatnih poruka,negde gresim.Sada ponovo cu napisati na forumu ali nemogu bas sve sto sam htela.Mozes mi sutra poslati broj imam prijateljicu koja prica nemacki,a ako mozes i pravo ime netreba prezime kako bi rekli odakle nam broj.Interesuje me za kucu ima li parking,je li u drugoj ulici od igralista,da li ima TV i klimu i jel jedan krevet bracni u jednoj sobi a druga dva odvojena u drugoj,jel kupatilo zadovoljavajuce.Znam da je previse pitanja ali kad me sve interesuje.I kazi mi da li je prva ulica do plaze jako bucna nocu jer kako sam citala tu prolaze stalno skuteri gore-dole.Hvala puno sto mi pomazes!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Taci neznam da li si mi od jutros nesto odgovorila ja nista nisam primila,posle jedan sat necu biti tu,tek veceras cu se ukljuciti.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Katty, procitala sam na drugim temama da si zavrsila potragu za smestajem u Sartiju i da si konacno sve rezervisala. Drago mi je zbog toga.

Mi se jos uvek premisljamo da li ponovo da idemo na Tasos, kao provereno odlicnu varijantu, ili da ipak probamo nesto novo: Sitonija (Sarti ili Vurvuru) ili Krf (Dasija ili Kasiopi).

Za sada mi u Sartiju najprivlacnije izgleda smestaj u dvokrevetnim bungalovima ili u cetvorokrevetnim duplex apartmanima, ako nas bude islo vise, sve u okviru "Sarti beach" hotela. Medjutim, svesna sam da je taj smestaj bar kilometar udaljen od prvih prodavnica, pekara, restorana... Taj problemcic bi moje drustvo i progutalo, kad bismo bili sigurni da u blizini Sartija ima lepih, malih, divljih uvalica, na kojima mozemo da se osamimo i uzivamo. Jos kad bi tim uvalicama mogli da pridjemo kolima - EXTRA !!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mirarbi i ja se nadam da cemo kolima mogli doci do onih lepih plaza,a i ja sam razmisljalja o Sarti beach hotelu,lepa je plaza ispred i cena je ok,ali samo zato sto je daleko od centra zbog ishrane odustala sam,jer jedno dete mi je malo.Kada bi isla sa drustvom bez dece mozda bi se odlucila za taj hotel.Za sada ostaje kuca Galini.

Na Tasosu jos nisam bila,veruj mi da nijednom nisam ni pomislila da letujem tamo,jer sam slusala ranijih godina da je nekom lepo,drugi opet nije odusevljen pa onda sam i ja tako stvarno milsila.Ali posle ovih lepih slika na forumu,mozda se predomislim pa sledece godine odem tamo.

Jos 4 meseca i na moreee!

Ranije sam isla uvek na sajam turizma pa tek onda rezervisala smestaj a prosle godine i ove vec u februaru rezervisala.Mozda odem na ovaj sajam cisto da vidim sta nude i da li sam nesto bolje propustila.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Katty, procitala sam na drugim temama da si zavrsila potragu za smestajem u Sartiju i da si konacno sve rezervisala. Drago mi je zbog toga.

Mi se jos uvek premisljamo da li ponovo da idemo na Tasos, kao provereno odlicnu varijantu, ili da ipak probamo nesto novo: Sitonija (Sarti ili Vurvuru) ili Krf (Dasija ili Kasiopi).

Za sada mi u Sartiju najprivlacnije izgleda smestaj u dvokrevetnim bungalovima ili u cetvorokrevetnim duplex apartmanima, ako nas bude islo vise, sve u okviru "Sarti beach" hotela. Medjutim, svesna sam da je taj smestaj bar kilometar udaljen od prvih prodavnica, pekara, restorana... Taj problemcic bi moje drustvo i progutalo, kad bismo bili sigurni da u blizini Sartija ima lepih, malih, divljih uvalica, na kojima mozemo da se osamimo i uzivamo. Jos kad bi tim uvalicama mogli da pridjemo kolima - EXTRA !!!

Mirarbi,

sto se plaza tice nemoj da brines...Sitonija je prepuna malih,divljih plazica...I sve su prelepe...

Ne znam koliko je za preporuku,ali ja sam prosle godine bila dva puta,a ove godine idem ponovoooo...Sta cu kad nisam stigla da se brcnem na svim prelepim plazama...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26962
    Ukupno tema
    904680
    Ukupno poruka