Guest Prijatelj

SARTI

8169 poruka u ovoj temi

Trazio neke informacije u vezi sa House Zogia posto sam dobio ok ponudu od njih i videh neke starije. Ako mozda neko zna kakva je plaza u tom delu gde je Zogia (novi Sarti blizu kuce Kostas)? Da li ima beach bar sa lezaljkama? Da nema neki ok restoran sa mogucnoscu polupansiona ili slicno? Dvoumim se izmedju Zogia i Giota u delu Sarti Beach skroz na kraju, imamo malu bebu od godinu i 9 meseci pa zbog talasa, plicaka i slicno ne znam da li je bolje ici u Sarti Beach deo? Hvala unapred na pomoci

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

U delu gde je Zogia plaža je odlična. Meni se recimo taj deo više svidja od dela Sarti beach, ali to uzmi kao moje subjektivno mišljenje. Medjutim, voda je tu dublja sa bržim prelaskom u dubinu. E sad, ako je voda mirna bez talasa tebi je sve jedno u kom si delu jer dete tog uzrasta ne mozes ostaviti bez kontrole ni u vodi ni van nje. Ali ako ima većih talasa  onda mislim da sa detetom tog uzrasta u tom delu ne bi mogao u vodu već bi morao u Sarti beach ili na neku drugu plažu. Inače, sto se beach barova tice, mislim da kod Zogie, u tom delu, postoje dva. Ima i par taverni ali se vecina nalazi u starom delu.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tacno, lepo si sve rekao. A da li znas mozda kakve su sobe u Zogia vili? Mislim da su skroz ok, ali ne izgleda lose ni u Giota o kojoj sam pricao. Jedino sto su mi za nju rekli je da nije kuhinja u sobi vec je izdvojena iz nje i samo je mi koristimo. Ali, to cak moze biti i ok, ne kuvas tu gde spavas :neznam:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne, ne znam, nisam bio u toj kući. Prolazio sam pored i spolja lepo izgleda, a po slikama soba bih rekao da je ok. Ako imaš nedoumicu oko studia koji ti nude najbolje je da potraziš da ti pošalju slike tog studia.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko može da mi napiše kakav je smeštaj u Tsaliki, videh samo jedan post na temu ovog smeštaja. Uzeli bi trokrevetni studio. Kakva je plaža ispred samih apartmana i koliko je smeštaj udaljen od recimo centra Sartija.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Plaža je peščana sa sitnim peskom a ulaz u more je postepen sa dužim plićakom. Za smestaj ne znam, nisam bio. Od centra je udaljen oko 2km, s napomenom da pored plaže do centra postoji uredjeno šetalište sa osvetljenjem i klupama za odmor. 

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 21.3.2017. at 18:53, Magla je rekao/la:

Da li je neko od forumasa letovao u haus Maria (isti vlasnik kao i haus wienna) i ukoliko jeste, da li moze da napise par reci o smestaju?

Isto kao i Nole73 prolazio i video...deluje lepo i bili su puni pocetkom jula...imas ponudu direkt od njih https://www.grckainfo.com/hotels/House-Maria?&checkin=27/03/2017&checkout=28/03/2017&adults=1&child=0 pa probaj

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pomoc pri izboru vile,

Gledam Astrin aranzman sredinom juna i ucinila mi se zanimljivom  vila Pirofani new. Na slikama agencije deluje pristojno. Znam da je u novom delu Sartija gde je plice, sto mi odgovara zbog dece, Ima li neko malo bolje informacije o pomenutoj vili?

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav forumasi.Mi uplatismo kucu Talizeti od 20-og avgusta.Nadam se da cemo sa vilom biti zadovoljni.E sad par pitanja za upucene.Kako stoje stvari sa parkingom oko vile?Ima li marketa i pekara u blizini?Kakva je plaza u blizini vile,ima li bech barova sa suncobranima i lezaljkama?Hvala unapred:D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Parkiranje je na ulici oko kuće. Prvih nekoliko dana će te možda imati problema oko parkiranja jer je izmedju 15. i 20.8. u Sartiju najveća gužva zbog praznika. U blizini postoji pekara kao i par manjih marketa. Plaža je peščana sa postepenim prelaskom u dubinu. Ne mogu da se setim da li postoji beach bar odmah po silasku sa ulice na plažu ali levo ili desno na par desetina metara sigurno postoji.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 4 sata, nole73 je rekao/la:

Parkiranje je na ulici oko kuće. Prvih nekoliko dana će te možda imati problema oko parkiranja jer je izmedju 15. i 20.8. u Sartiju najveća gužva zbog praznika. U blizini postoji pekara kao i par manjih marketa. Plaža je peščana sa postepenim prelaskom u dubinu. Ne mogu da se setim da li postoji beach bar odmah po silasku sa ulice na plažu ali levo ili desno na par desetina metara sigurno postoji.

Covece ti si bas prostudirao Sarti...bravo

Citam tvoje poruke i samo lupam lajkove...ljudi slusajte Noleta73 covek savrseno objasnjava.

Sto se tice smestaja po Sartiju ja nisam primetio rupe, sve su to ili skroz ok smestaji ili top, jedino sto su ove godine podigli cene, sto se da primetiti gotovo svuda.

Za parking mislim da nema vecih problema u novom delu jer je dosta siri, cini mi se, e sad kad su ti praznici ne znam nisam bio u tom periodu, ali gledajuci to da kada su kapaciteti bili puni, bilo je zaista dosta mesta

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A kakav je smeštaj u Exohi apartmanima. Vidim da je uz samu magistralu i da je lepo sređeno po slikama sa njihovog sajta. Na samom sajtu piše da su udaljeni od plaže 150 metara, a po mojoj proceni sa google mapa to je najmanje 600-700 metara. Da li je neko koristio njihov smeštaj i kako je bio celokupan utisak ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam se dvoumio izmedju Exohi i Mare d'doro. Exohi mi je ponudio cenu od 35 evra za termin od 25.06-05.07. sto je bas povoljno. Mislim da nisu losi, na slikama lepo izgledaju, zasmetala mi je samo jedna sitnica, izgleda da je slivnik od tus kabine na sred kupatila. Interesantan smestaj koji cu svakako obici, kako bi usao u izbor za neku narednu godinu. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

cao, Videla sam da mnogi od vas idu u grcku preko grcka.info?! gledala sam i kontaktirala kucu maria i vlasnik nam je dao skroz ok ponudu ali me brine ta placanja depozita?! moze li neko da mi kaze kako najbolje da uradim jer sam cula da su provizije u bankama po 35 evrica sto mi je mnogo...

hvala...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

zavisi koliki je depozit u intesi je na depozit od 300E bilo 1000 dinara, znam da i Komercijalna ima slicne uslove. proveri. U svakom slucaju provizija ti zavisi od visine depozita, imaju odredjenu sumu do koje je fiksno, posle ide neki %

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27032
    Ukupno tema
    906182
    Ukupno poruka