Guest Prijatelj

SARTI

8169 poruka u ovoj temi

Jesmo bili u prizemlju i mnogo je bolja prica nego gore , videcete stepeniste u hodniku .. Moj studio je bio za 3 osobe , studio br2 je za 4 osobe i istog je kvaliteta kao i moj .. E sad studio br3 je posebna prica , terasa atrium , manje dimenzije itd , on je takodje za  4 osobe ... Od vile do plaze imate 80m, a do trga Sartija 800m , prva prodavnica vam je na 100m , parkinga okolo koliko hocete i tiha je ulica .. Magistrala je 300m udaljena , takodje i pumpa .. Videcete , bas je lepo pozicionirana vila :) Sto se tice lezaljki , ulica gde izlazi na plazu nema lezaljki , ali 200 m ka centru vec nailazite na prvi caffe sa lezaljkama, ipak je plaza dugacka 3km i nije moguce je pokriti celu sa lezaljkama .. Uzivajte na letovanju i ne brinite nista ako je studio br2 vas :) Pozdrav

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

U agenciji su nam rekli da se studii kojima su terase ili prozori skoro zalepljeni za dr vilu prodaju po nizim, promo cenama. Mi nismo uplatili takav. Znaci treba da bude lep kao u Vasem opisu! :DVidecemo broj tek kad stignemo, a do tad ima dostaaaaa!!! U mislima sam odavno na moru! Mnogo Vam hvala na detaljnom odgovoru! Veliki pozdrav za Vas I lepo se provedite gde god da ove godine idete! :thankyou:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo,uplacena vila Sartios preko ns travela,od 19. jula, deset nocenja i prevoz za dvoje.. Cena sa popustom od 10% za uplate u celosti do prvog marta 295e.. Verovatno smo mogli i jeftinije preko agencije,ali ne bi imali tako dobar smestaj i na tako dobroj lokaciji.. Hvala svima na savetima i pomoci! 

Izmenjeno (djuskalica)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Potrebna mi je mala pomoc :) Trenutno sam u fazi trazenja smestaja u Sartiju, idem sa deckom tokom jula. Iako mi je Sarti izgledao kao malo mesto, neki vasi komentari su me bacili u dilemu da li je zaista toliko bitno biti u novom ili starom delu(smatrala sam da se ionako svuda stize za 5min). Moram napomenuti da idemo kolima i da nemamo dece. Sitoniju smo izabrali jer je decku dosadilo da stalno vozi pa bismo ovako imali i plazu u mestu ako nam se tog dana ne mrda. Svakako cemo svake veceri ici u setnje, kafice, i sta vec jos mesto nudi.

Da li mi onda pre preporucujete stari Sarti, kako bi nam uvece sve bilo blize? Da li laganom setnjom tokom dana svakako mozemo da obidjemo celu plazu, odemo do Sarti beacha, kako sam videla tamo ima lepih beach barova, i da izaberemo vec gde cemo se kupati. Da li je situacija sa parkingom nezgodnija u starom delu, tj da li je prebukirano? Na nekim slikama vila sam videla  da se nalaze na uzbrdici pa me zanima da li je to u celom delu Sartija....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uzbrdica je samo u starom delu Sartija. Obicno ispred svake vile ima mesta za parkiranje (ulica) ali malo vila ima svoj parking. Mi vec godinama letujemo kod Aristea-e (stari Sarti) i oni imaju jedan prostor pored kuce gde je parking za njihove goste. Ja licno vise volim stari deo Sartija, ali to je potpuno individualno.

Sa jednog kraja starog Sartija do drugog kraja novog Sartija je jedna lepa lagana setnja od nekih 30-tak minuta...... Nema nikakvog napora ili problema da se proseta. Pored plaze je jako lepo uredjeno setaliste, i naravno, ima barova, restorana i slicno....

Mislim da gde god da nadjete smestaj necete pogresiti.

Izmenjeno (damal)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pitanje za one koji su cesce boravili u Sartiju.Dali je plaza popunjena lezaljkama iz obliznjih barova i kafica i koliko ima mesta za licne suncobrane?Hvala.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Plaza je 2km. Ima dovoljno slobodnog mesta za licni plazni mobilijar

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 14 minut, Igor Lukač je rekao/la:

Plaza je 2km. Ima dovoljno slobodnog mesta za licni plazni mobilijar

Hvala.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da se nadovežem....plaža koja pripada starom Sartiju je malo više "bukirana" od strane kafića (pogotovu na samom početku, gde je broj kafića i najveći) ali naravno, ima slobodnog mesta. Ko je ranoranilac, može da bira mesto, ali ko dolazi malo kasnije, neće baš naći mesto "do vode".

U novom delu nema nikakvih problema sa nalaženjem mesta po želji....

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 2/16/2017 at 10:39, damal je rekao/la:

Uzbrdica je samo u starom delu Sartija. Obicno ispred svake vile ima mesta za parkiranje (ulica) ali malo vila ima svoj parking. Mi vec godinama letujemo kod Aristea-e (stari Sarti) i oni imaju jedan prostor pored kuce gde je parking za njihove goste. Ja licno vise volim stari deo Sartija, ali to je potpuno individualno.

Sa jednog kraja starog Sartija do drugog kraja novog Sartija je jedna lepa lagana setnja od nekih 30-tak minuta...... Nema nikakvog napora ili problema da se proseta. Pored plaze je jako lepo uredjeno setaliste, i naravno, ima barova, restorana i slicno....

Mislim da gde god da nadjete smestaj necete pogresiti.

Onda bismo definitivno trazili smestaj u staroj Sartiju, verujem da je zanimljivije i prakticnije. 

Ako sam dobro shvatila, neki dobar prevoz izmedju plaza bas i nije organizovan, ako ne racunam agencije? Zanima me mozda da li postoji neki prevoz do Goa plaze, ili Banana, gde su recimo zurke u toku dana, kako bismo eventualno i izbegli odlazak kolima.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 2/15/2017 at 0:15, dilajla je rekao/la:

Potrebna mi je mala pomoc :) Trenutno sam u fazi trazenja smestaja u Sartiju, idem sa deckom tokom jula. Iako mi je Sarti izgledao kao malo mesto, neki vasi komentari su me bacili u dilemu da li je zaista toliko bitno biti u novom ili starom delu(smatrala sam da se ionako svuda stize za 5min). Moram napomenuti da idemo kolima i da nemamo dece. Sitoniju smo izabrali jer je decku dosadilo da stalno vozi pa bismo ovako imali i plazu u mestu ako nam se tog dana ne mrda. Svakako cemo svake veceri ici u setnje, kafice, i sta vec jos mesto nudi.

Da li mi onda pre preporucujete stari Sarti, kako bi nam uvece sve bilo blize? Da li laganom setnjom tokom dana svakako mozemo da obidjemo celu plazu, odemo do Sarti beacha, kako sam videla tamo ima lepih beach barova, i da izaberemo vec gde cemo se kupati. Da li je situacija sa parkingom nezgodnija u starom delu, tj da li je prebukirano? Na nekim slikama vila sam videla  da se nalaze na uzbrdici pa me zanima da li je to u celom delu Sartija....

Сарти је одличан избор и нећете се покајати. Раздаљина између старог и новог дела не би требало да вас демотивише, јер као што неко већ рече, стаза поред плаже је уређена и за неких 20 минута лагане шетње стижете са једног на други крај Сартија. Плажа у Сартију је толико велика да ћете увек имати места на њој ако вас буде мрзело да идете ван, међутим, с обзиром да идете колима била би права штета да се стационирате у Сартију и не мрдате. Поготово што сте млади, бићете одушевљени околним плажама, које нису ни далеко, па дечку неће представљати замор ДО пола сата вожње. Шетња, кафићи, ресторани, то је нешто у шта ћете уживати и што ће вас, надам се поново привући да дођете у Сарти. Стари Сарти је свакако ближи тим објектима, па може превагнути код вас када је у питању избор локације. Паркирање је у читавом Сартију незгодно. У једној поруци сам написао, после 20,00ч ко се паркирао-паркирао се и стварно је тешко наћи неки празан кутак да "углавите" ауто. Било би добро да пронађете вилу која има и своје паркинг место, а којих и није тако мало колико сам могао да приметим, а нека од њих су и наткривена, па вам неће "горети" ауто на Сунцу дању. Ово је некоме можда и небитно, мени јако важно. Узбрдице су минималне и то у оном делустарог Сартија. Ако сам добро разумео, распитујете се за превоз да би дечко могао да се опусти на некој плажи и да попије мало више. Веза са околним плажама је чини ми се никаква, тако да добро размислите. По мени, ауто је преко потребан када летујете у Сартију, а желите да обилазите плаже. Друга ствар, у ауту увек можете напаковати све што желите што вам може обезбедити и дужи, да не кажем целодневни боравак на плажи, ако баш не желите да се много возикате.

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Može li neka preporuka za dobar smeštaj u Sartiju između starog i novog dela,bliže novom delu zbog plaže za malu decu,sa parkingom u blizini i do 150m od plaže

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ivana moja preporuka ti je u tom srednjem delu vila Atina, Kostas, ili sky hotel....to ti je bas lokacija izmedju starog i novog dela, iza parkinga....a plaza je blizu..........preporuka da ides u novom delu na plazu jer je tu plićak za decu...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima. Da li mozda neko od vas ima preporuku za apartmane u Sartiju. Trazim 3 apartama, za tri porodice (dve porodice imaju po troje dece) u istoj kuci. Vazno mi je da je kuca na palzi i da u dvoristu ima rostilj.

Hvala unapred!

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 24.2.2017. at 17:56, trnovaruzica je rekao/la:

Pozdrav svima. Da li mozda neko od vas ima preporuku za apartmane u Sartiju. Trazim 3 apartama, za tri porodice (dve porodice imaju po troje dece) u istoj kuci. Vazno mi je da je kuca na palzi i da u dvoristu ima rostilj.

Hvala unapred!

Na 7 km od Sartija je plaza Valti i apartmani bungalovi Roula koji mogu da prime porodice sa 3 dece. Odlicno opremljeni, cisti, dvoriste sa dva rostilja, parking, decije zanimacije, drugi red kuca od pescane plaze. U dvoristu ima 6 ili 8 bungalova/aparmana. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27043
    Ukupno tema
    906206
    Ukupno poruka