Guest Prijatelj

SARTI

8166 poruka u ovoj temi

Pre 48 minuta, nikola indjija je rekao/la:

Ove godine rezervisan Vurvuru. 50e dvosoban app sa 5 kreveta u avgustu.Direktna rezervacija sa Grkom.

O kom smeštaju je reč?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Хвала nunamina. Делује ми леп смештај и добра локација, а оно што написа nikolaindjija у потпуности подржавам.

Е, сад,негде прочитах да је корисник nunamina обилазио/ла Платаниу, па ме интересује да лично упореди ту плажу и Оранж (уколико си обилазио/ла исту), у смислу која је боља. Хвала ти.

Izmenjeno (Дејан_Свитац)
Грешка у писању.
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Plaza Platania je od Archontariki studija udaljena 300m,ne razlikuje se mnogo od plaze u samom Sartiju.Nismo isli cesto na tu najblizu plazu zbog vetra i talasa.Ne moze se uporedjivati sa najlepsom Orange plazom

Orange beach

IMG_20160713_115200.jpg

Izmenjeno (nunamina)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ovo na slici je Kavourotripes, a Oranž je onaj deo sa ležaljkama. Pošto su blizu jedna drugoj većina misli da je sve to Oranž. U svakom slučaju @nunamina je u pravu, ovo su top plaže Sitonije i Platania se ne može uporedjivati sa njima.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

У реду је то. Био сам на Оранж и одушевљен сам њоме, него вреди да се направи паралела. Хвала вам још једном.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mozda nekom bude od pomoci. Ja sam prosle godine bila u Sartiju, u vili Rena's house, preko grcko srpske agencije Nikana. Mnogo je povoljniji smestaj nego preko nasih agencija i sto je bitno, sve sto kazu tako i bude. Smestaj je odlican, cist, dovoljno prostran, kuhinja odvojena i potpuno opremljena, gazdarica ljubazna i uvek na usluzi, posteljina se menja posle 4 og dana, 50m od plaze...Sve naj, naj, osim sto terase gledaju na terase druge kuce koje su previse blizu i ometaju intimu. Plaza je divna, pescana, ispred vile u novom Sartiju. Bili smo pocetkom jula i vetar je stalno duvao, a talasi su bili bas veliki. Isli smo na okolne manje plaze koje su mnogo lepse i nema vetra. Po meni potpuni promasaj je doci u Sarti bez kola, jer treba obici druge divne plaze. Takodje, ja vetar ne podnosim. Mozda to nekom ne bi smetalo, ali da znate, bas duva.Za svaku informaciju, tu sam. I meni su drugi mnogo pomogli iskustvima. 

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni je vrhunska plaza Lagonisi beach na sitoniji.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Plaza Orange beach je FENOMENALNA sto se tice same plaze,vode,prirode ali je KATASTROFALNA sto se tice guzve......jer je relativno mala,i ljudi to popune ocas posla....i onda bukvalno jedni drugima sede na glavi......

Cuo sam i da opusteno mogu da vas zagrade na "parkingu" plaze(jer ima puno automobila i nema dovoljno mesta za parkiranje),pa vi cekajte da se vlasnik auta pojavi kako bi mogli svoj auto da isparkirate.....(?!)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima,

jel moze neko da mi preporuci neki veliki apartman (6 osoba, ukljucujuci i decu) u prvom redu do plaze. Corali su mi rekli da su vec bukirani za period koji meni treba, a Kostas se ne javlja. Ostali smestaji, sto sam do sada nasao, su do 4 osobe. Bitno mi je iz par razloga da je prvi red, ako nema, onda na vreme da pocnem da trazim na neko drugo mesto.

Hvala unapred

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Teško ćeš naći tako veliki apartman u prvom redu do mora. Znam da u kući Aristotelis koja se izdaje preko agencije ima tako veliki app i mislim da Giota house isto ima 1/6 app. Eto pa ti vidi da li odgovara.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Aristotelis sam vec video ali mi ne odgovaraju termini. Giota nije losa, mada ima dosta da se hoda do centra, nije bas za svaki dan sa malom decom. Videcu.   Hvala.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 10.1.2017. at 7:52, Krga je rekao/la:

Pozdrav svima,

jel moze neko da mi preporuci neki veliki apartman (6 osoba, ukljucujuci i decu) u prvom redu do plaze. Corali su mi rekli da su vec bukirani za period koji meni treba, a Kostas se ne javlja. Ostali smestaji, sto sam do sada nasao, su do 4 osobe. Bitno mi je iz par razloga da je prvi red, ako nema, onda na vreme da pocnem da trazim na neko drugo mesto.

Hvala unapred

Prosle godine smo bili u Mare monti vili.Sestra i zet su bili u 5 krevetnoj mezoneti na dva nivoa.Cena bila oko 650e u avgustu.Isli preko barcino turs.Mislim da je vise nemaju u ponudi.Neka agencija iz N.Sada je prodaje sada.Nije bas u prvom redu ali ima do plaze 150m.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 1/7/2017 at 16:03, Дејан_Свитац je rekao/la:

Ево још једно питање. Одустао сам од Ta Vrahakia студија, за који мислим да је одличан и од Katerina Tsaliki, иако сматрам да и он није лош. Одлучио сам се за Archontariki студио. Налази се близу магистрале, са десне стране када се крене према Сикији. Јесте даље од центра Сартија, али ми и не треба ближе, јер идем колима, а и планирамо да обилазимо околне плаже, а Сарти само за вечерњу шетњу. Е, сада, да ли је неко био у овом студију? Користила би ми свака информација. Хвала.

I meni se učinili zanimljivim, poslao im mail još pre mesec dana i odgovora nema.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Неће да ти одговоре, јер си вероватно послао на мејл власника виле. Иди преко агенције Никана. Они су посредници. Одговориће ти врло брзо. Узгред, резервисао сам у овом студију и надам се да нисам погрешио.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 3 sata, Dowie je rekao/la:

I meni se učinili zanimljivim, poslao im mail još pre mesec dana i odgovora nema.

Odgovorice i vlasnici vile,cim krene rezervacija,a to nije bilo pre mesec dana.U direktnom kontaktu ce biti povoljnije bar 10 E dnevno(nase iskustvo od prosle godine)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27009
    Ukupno tema
    905838
    Ukupno poruka