Guest Prijatelj

SARTI

8166 poruka u ovoj temi

Pre 1 minut, Bonbonica je rekao/la:

Lepo se provedite i napisite nam koji red dok ste tamo da vidimo kako je :rolleyes:

Jes ofkors :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

pozdrav svima!

molim vas da li mozete da mi kazete

planiram sa deckom, kolima na blef u sarti sada u julu za koji dan( od 23,24,25(jedan od tih dana) da krenem)  pa me interesuje da li se moze naci smestaj lako i kakve su cene za sobu/apartman za dvoje  10 dana?

pitam jer ne bih zelela da prevalimo put iz bg i da nema smestaja, nije problem jedno vece u kolima ali vise...:rolleyes:

i ako imate savet za neki smesta

hvala puno unapred!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Racunajte oko 600 eura...

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam kontaktirao 10ak apartmana u Sartiju i 3-4 u Kalamiciju i svi su bili zauzeti do kraja avgusta, tako da se ne bih usudio da idem na "bum", iako sam ranije bio pristalica takvih akcija.Jedva sam pronasao u Sartiju smestaj i to na 8 dana, 50e dnevno za nas dvoje, sto je minimalna cena za ovu sezonu.Imam utisak da su svi koji inace idu u Egipat, ili Tursku, ove godine otisli u Grcku, tolika je guzva.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

hvala vam na odgovorima

videcemo sta cemo tj gde cemo...

mi inace uvek putujemo na bum u grcku, ne mozemo ranije da planiramo odmor jer bukvalno na par dana ranije znamo da li idemo

nikad nisamo imali problema

nadam se da ni sada nece biti

ako je neko tamo sad neka javi kakva je situacija?

u svakom sl,ako odemo i smestimo se javim vam kako je :D

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 2 sata, Marijana123 je rekao/la:

hvala vam na odgovorima

videcemo sta cemo tj gde cemo...

mi inace uvek putujemo na bum u grcku, ne mozemo ranije da planiramo odmor jer bukvalno na par dana ranije znamo da li idemo

nikad nisamo imali problema

nadam se da ni sada nece biti

ako je neko tamo sad neka javi kakva je situacija?

u svakom sl,ako odemo i smestimo se javim vam kako je :D

Opusteno. Ja sam sa devojkom prosle godine isao na bum 28. jula i nasli smo odlican smestaj u starom Sartiju za 40 eura. Preko puta Obelix girosa. Studio sa francuskim krevetom, klimom, terasom, sve novo. Ove godine idemo opet (26.jul), ali je sada verenica :). Ista cena, a uspeli smo da rezervisemo 27.juna. Tad su bila slobodna dva apartmana. 

Prosle godine, u toku setnje Sartijem, smo videli dosta praznih apartmana, studija i td, posebno u novom delu, tako da sam siguran da uvek moze da se nadje. 

Pozdrav i srecan put :)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam ovoh dana poslala mozda 30tak upita za period oko 15tog augusta, i dobila tek 5-6 pozitivnih odgovora. Sve je iznad 55 eur.

Na kraju izmedju Sky hotel i Asteras smo se odlucili za Asteras, valjda nismo pogresili. Ako je neko bio, zanima me dali je potrebno nositi peskire?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Posto putujem kolima u Sarti, da li mi je pametno da se oslonim na Lidl u Nikitiju za neku vecu kupovinu namirnica kad budem dolazio na Sitoniju iz Beograda? Naravno, od kuce bih poneo neke najosnovnije namirnice.

Takodje, posto prvi put putujem na Sitoniju, odnosno Sarti, da li moze neko da mi preporuci gde je dobra klopa u Sartiju, pocev od girosa na brzinu pa do mesta gde bi moglo da se sedne i ruca nesto konkretno. Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pored Lidla ima jos 2 supermarketa u Nikitiju, tako da ces sigurno pronaci ono sto ti odgovara. Ako nema tu, nema nigde na Sitoniji

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 1 sat, zgruya je rekao/la:

Takodje, posto prvi put putujem na Sitoniju, odnosno Sarti, da li moze neko da mi preporuci gde je dobra klopa u Sartiju, pocev od girosa na brzinu pa do mesta gde bi moglo da se sedne i ruca nesto konkretno. Hvala

Ja sam giros kupovao u Obelixu,a najcesce na rucku bio kod Pirofanija, to vam je restoran u drugom redu od plaze u starom Sartiju!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 7/11/2016 at 12:36, nikolarrr je rekao/la:

Smestaj je kao sto ga agencija predstavlja skroz korektan. Moze da ti se desi da nemas terasu nego da ti se sto nalazi ispred sobe, to su uglavnom trokrevetne sobe koliko sam primetio. Kuca se nalazi na samom kraju Sartija, do centra imas 1,5 km. Za plazu si vec procitao kakva je. Ne bih ti preporucio da odes u smestaj bar pre 12, jer je pitanje da li ces moci da udjes. Ako te nesto vise interesuje slobodno pitaj, posto sam se vratio pre par dana i bio sam u tom smestaju. 

Nikolarrr, hvala ti puno na odgovoru. Nadam se da će biti sve ok i kada ja budem otišla. Veliki pozdrav za tebe. :thankyou2:

U 7/6/2016 at 13:57, DraganV je rekao/la:

Vidim da ste clan vec pune dve godine a da ste do sada postovali samo 4 puta. U sve cetiri poruke trazili ste pomoc od ostalih clanova. Nije lose da  svojim iskustvima i vecim angazovanjem i vi pomognete ostalim clanovima jer ovaj forum je tako i zamisljen. 

Poštovani Dragane, trudiću se da se u budućnosti i ja više angažujem. Pozdrav i za Vas.:kauboj::predaja::klanja::blush:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Podelite neku sliku za nas koji tek treba da idemo:dance:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko zna bilo sta o vili Remezzo u Sartiju? :) Hvala u napred

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 3 sata, zgruya je rekao/la:

Posto putujem kolima u Sarti, da li mi je pametno da se oslonim na Lidl u Nikitiju za neku vecu kupovinu namirnica kad budem dolazio na Sitoniju iz Beograda? Naravno, od kuce bih poneo neke najosnovnije namirnice.

Moje iskustvo, kada je o Lidlu u Nikitiju rec (poslednji put bila preprosle godine) a na putu za Sarti je sledece, iz Beograda ponesem, secer, kafu (obicnu, crnu, tj. tursku, jer je njihova dosta skuplja), supe u kesici I plazmu (mlevenu I obicnu, zbog dece) sve ostalo kupimo odmah tu u Lidlu. hrana, slatkisi, sokovi, kozmetika (samponi, kupke I preparati za suncanje). Posto moji vole da jedu spagete, kupim razlicite vrste testenina I gotovih sosova, i naravno narednan kackavalj. Na kasi ostavljamo do 120E I to mojoj petoclanoj porodici bude dovoljno narednih desetak dana. U Sartiju se uglavnom vecera giros u Ovelixu ili riba u prvom restoranu na pocetku plaze starog Sartija. Slobodno se osloni na Lidl I po snabdevenosti I po cenama.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno na savetima

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27025
    Ukupno tema
    906041
    Ukupno poruka