Guest Prijatelj

SARTI

8166 poruka u ovoj temi

U 7/14/2016 at 17:24, brzigonzales je rekao/la:

Molim vas za info koje su cene za smestaj krajem avgusta, pocetak septembra za studio 2+2dece za 14 dana u novom delu Sartija. Primer vile Ostraco ili Corali. Iskustva?? Hvala))

Što se tiče mapa i navigacija, HERE navigacija je po meni odlična. Besplatna je i veoma pouzdana. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Covek pitao za smestaj nije pitao za navigaciju...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima. Supruga i ja polovinom avgusta putujemo u Sarti. Nasli smo smestaj u Vergini pansionima. Ukoliko je neko bio tamo, da li moze ukratko da opise smestaj?

Ono sto sam video preko booking.com izgleda skroz pristojno. Jedino sto je malo dalje od centra mesta.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Greškom sam postavio, šta ujedaš odmah 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ok...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dragi forumasi, ja planiram na more sa devojkom 07.avgusta, i za sada je plan da majku i sestru ostavim u Sartiju, a ja idem dole ka Peloponezu i Kitnosu, e sad, ne zamerite mi, imam par pitanja, citao sam forum, ali me zanima neko skorije iskustvo, pa ko zna, hvala na odgovorima unapred. Pitanja su:

1) da li postoje autobusi ili nekakvi prevozi od Sartija do ostalih lepih plaza, posto ja njih ostavljam, auto ide samnom :) ako ima, koliko kostaju i kakav je prevoz u smislu reda voznje i tome sl.?

2)Ima nekoliko postova o Alexandros apartmanima u Sartiju, covek dao finu cenu 35e, doduse za dve nedelje, mozda je i to razlog, pa ako je neko skoro bio neki komentar u smislu higijene, daljine od grada i plaze, jer kao sto rekoh njih dve ce biti peske.

3) ako neko ima preporuku za kakav smestaj takodje hvala.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Slabo ti busevi idu po Sitoniji, nije se osloniti na njih. Ima ih ali malo polazaka, tako da je za taj vid obilaska plaza potreban zavidan avanturisticki duh i kondicija, jer staju na magistrali koja je uglavnom poprilicno udaljena od plaza i na brdu.

http://www.ktel-chalkidikis.gr/index.php?act=viewCat&catId=1039

Verovatno ima izleta brodicima ili kombijem, ali su oni znatno skuplji od redovnih autobuskih linija.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U Sitonija travelu imate predstavnike Astra travela, preko puta dečjeg igrališta i parkinga, i kod njih se može uplatiti kombi prevoz do obližnjih plaža. Takodje, mogu vam organizovati kopnene izlete do mesta na Atosu. Potražite Zorana i sve se dogovorite. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kojim putem uglavnom idete do Sartija?Ne bih pored Neos Marmarasa taj put mi deluje dalje malo i cini mi se preko brda i planina :) .Iz nekog razloga google mape mi ne pokazuju put pored Vurvurua kao mogucnost dok iGo taj put prvo pokaze.Ja bih tu da prodjemo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za Sarti uobicajeno je proci preko Vurvurua, ali taj put sigurno vodi preko citavog niza krivina, uzbrdica i nizbrdica. Da ne shvatis pogresno dovolljno je sirok i kvalitetan. Ali da ima krivina ima, da ima lepih uspona ima i toga i to bas nakon Vurvurua.

Izmenjeno (miletovmile)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja iskreno i ne znam za drugi put. Od Vurvurua do Sartija večnost... Kao kroz Bukove :D:D... Ali bitno je da je Sarti blizu.... 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Onda cemo tu.Vidim i ovamo preko Neosa pa kao preko polovine prsta bas pokazuje dosta krivinica...

☺ verujem da je zadnjih sat vremena puta kao vecnost...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima snimak celog puta na google naps pa ga pogledajte. Svakako je blize i bolje preko Vurvurua

Najgori deo puta a vozac najumorniji. Oprezno i polako

Uspon posle Vurvurua

Izmenjeno (Igor Lukač)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 5 minuta, Bonbonica je rekao/la:

Onda cemo tu.Vidim i ovamo preko Neosa pa kao preko polovine prsta bas pokazuje dosta krivinica...

☺ verujem da je zadnjih sat vremena puta kao vecnost...

Jeste ali prođe i to.... Neverovatan osećaj kad ugledaš Sarti sa vidikovca... Jedva čekam da krenemo u ponedeljak :)

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Lepo se provedite i napisite nam koji red dok ste tamo da vidimo kako je :rolleyes:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906128
    Ukupno poruka