Guest Prijatelj

SARTI

8166 poruka u ovoj temi

+2...

Izmenjeno (Igor Lukač)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima
U ‎4‎.‎7‎.‎2016‎. at 10:41, somi992 je rekao/la:

da li se pored ulaza, placaju i lezaljke u kampu Platanitsi,

mi smo pre nedelju dana u pivratku sa Kavurotrips plaže svratili u Platanitsi. Bio je jun mesec još i ostavili smo vozsčku na ulazu i kolima otišli putem desno od kapije do samog mora. Kolino sam videla, ležaljki nema.bilo je poluukopanih u pesak jer je od 24-27. juna bilo puno talasa. Mislim da ležaljke pripadaju kamperima obzirom da su privezane. Plaža je široka i peskovita. Slična gradskoj u Sartiju. Ništa posebno kada se uporedi sa nekim u okruženju. Kamp je super. Nisam zapazila kako je uređeno tuširanje. Planirala sam da se informišem o usćovima ostanka u ksmpu i da li iznajmljuju kamp nućice.

ulaz na Platanitsi nismo platili. Rečeno nam je da ako ulazimo kolima i ostanemo duže od 2 sata naplaćuje se ulsz 1,5€ po odrasloj osobi. Mi smo tada svratili oko 19h i zadržali se kratko. Moj favorit je Klimatarija. Uživajte. Okolina je prelepa.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

jos smo u Srtiju, ko krece na bum, smestaja ima u manjim apartmanima, svaki dan stizu ljudi i lako nalaze smestaj, medjutim problem su veci cetvorokrevetni apartmani kojih ima ali su slobodni an 5-6 noci, valjda rupa u rezervisanju. 
Mi smo i ove godine u Theodori, stari Sarti, naravno prezadovoljni, peskire i posteljinu nam menjaju svaki 3 dan, i ciste apartman. Sve sto je do njih fantazija, kao da smo u hotelu. Nije ni cudo sto u januaru nema mesta .

Plaza divna, mi smo odlucili da se ove godine parkiramo i ne mrdamo, lepe su okolne plaze, vecinu smo obisli, ali odmor bez brige da li ce neko izgorreti ili ne je nezamenljiv

i da vetar koji duva zna da zavara, na nasoj plazi je par njih bas ozbiljno izgorelo a druga svar je da sam cula nekolicinu njih da kukaju na jednu od vila astre koja je gore na magistrali, jure sa plaze da bi imali toplu vodu, a kazu svaki dan nesto iskrsne

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Idemo ove godine u Sarti, privukla me vila Evangelia tacnije zbog cene, pa da li neko ima iskustva sa ovom vilom?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vila Evangelia je onako dosta skromno namestena ali bila je cista. Blizu plaze u novom delu, posteljina i peskiri se menjaju na pet dana, ostave ispred vrata pa sami menjate. Mi smo bili u trokrevetnom na uglu i pored vrata od terase imali smo jos jedan prozorcic tako da je vazduh cirkulisao. Oni u sredini su se malo zalili da im je bilo zagusljivo. Ima i klimu i nama nije bila uracunata u cenu vec se doplacivala. Ne secam se tacno sta je bilo od posudja, nismo kuvali ali cini mi se da nista nije falilo. Blizu je market, pekara i nije bilo buke. Ne znam sta bih vam jos pisala ako imate pitanja slobodno pitajte.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E hvala Vam puno na brzom odgovoru, najvaznije mi je da je cisto, i da ima tople vode, zbog deteta prvenstveno, negde sam danas na forumu nalsa da je neko 2011 pisao da nije bilo tople vode, mozete li mi reci da li je bilo sve u redu sa kupatilom kad ste bili koje godine?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Samo jedna ispravka peskira nije bilo to sam mahinalno kucala. Licno sam bila 2012.god a 2014 i 2015 bili su prijatelji, bili smo u isto vreme pa smo se posecivali. Bilo je tople vode, jedino sto je kupatilo malo ali takva su uglavnom u Gr. Kuhinjica je u istoj prostoriji gde i kreveti pa ako kuvate a dete spava preko dana malo je nezgodno. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima,

dok sam ceprkao po netu sa idejom da se informisem o Sartiju nabasah na ovaj forum i prijatno se iznenandih!

Elem, moja lepsa polovina i ja planiramo da odemo u Sarti ili neko drugo mesto u blizini krajem avgusta - posle 20. posto sam skontao da je u prvoj polovini besmisleno tamo ici zbog godisnjih odmora Grka, na 7-10 dana kolima, i ideja je da sami nadjemo semstaj, pa pitanje u vezi sa tim glasi koliko je to izvodivo?

I drugo pitanje, ako je neko od vas voljan da ogdovori, vezano je za nocni zivot, kakvi su vam utisci u vezi sa tim i da li je Sarti dobar izbor u tom smislu? Negde sam nasao da postoji Goa beach bar i da je to ok mesto za izlaske, pa ako je ko voljan da prokomentarise, ili preporuci nesto drugo... Hvala!

Izmenjeno (dj_ani)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vila Ostraco, ako je neko bio samo ukratko, utisci, pozicija, higijena? Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Što se pozicije tiče, na odličnom mestu, u novom delu Sartija, na 30 metara od plaže. Nisam bio unutra ali spolja lepo izgleda. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cenovnik na beach baru Mohito, na kraju novog Sartija

received_1026014097446941.thumb.jpeg.d12

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Iste cene kao i prosle godine...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jos 39 dana a onda kada se vratim cu napraviti jos jedan snimak sa impresijama o Sartiju od ove godine.Prosto je neverovatno da vec trecu godinu za redom ne menjam mesto u kom letujem ali me evo vec treci put nesto primorava da se vratim i ponovo obidjem ove prelepe plaze...

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cene su  iste i u kafićima i po restoranima

Nismo primetili  razliku u odnosu na prošlu godinu

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27010
    Ukupno tema
    905857
    Ukupno poruka