Guest Prijatelj

SARTI

8166 poruka u ovoj temi

Sarti je prelepo mesto i kad nema talasa, lepšu i čistiju plažu nisam videla u samom mestu. Ogromna je i more je prezoplo. Sitan pesak. Pikavaca uglavnom nema. Prva dva dana bili su ogromni talasi pa ko ima problema s ušima, teško njemu. Tada je brisao vetar i bilo je nemoguće za male neplivače. Onda se more smirilo i prsvi je raj. Mesto je živo uveče. Ima parkića kraj plaže za decu. Šetalište uz more mirno i dugo. A ko hoće gužvu samo skrene u paralelne dve ulice.

cene: Više malo. Lidli je relativno blizu ko obilazi plaže ka Nikitiju. Pa na pet dsna od odlaska svratiš i u Lidl da dopuniš. Inače najeftiniji market u novom delu Sartija blizu mostića. Jaja 6- 1€. Tost hleb 1,70€, giros2,5€, parče pice 1,5. Pekara ima ktofna he npr. 1,50 do 1,65. Na plaži 2€. Ležaljke u mestu 3€ a na okolnim plažama varira. Talgo beach prvi red 10€. Hahaha

Okolne plaže lagune su zaista lepe. Najbitnije da nema talasa ko ne voli ekskurzije.

Smeštaj u vili George) nije hotel već kuća u novom delu. Drugi red do mora. Blizu market i pekara. Kreveti udobni. Soba relativno prostrana. Higijena sobe ok mada uvek ide dodatno brisanje. Kupatlo ekstremno malo. Najveća zamerka je twrasa koja je bez tende i suncobrana celo jutro do oko 11h. Stavismo naš suncobran. Smeštaj može da se nađe i definitivno više ne plaćam agencijski.

Zaključak- iako su nam se kola pokvarila dan posle doladka i pukli 210€ na set kvačila i msjstora u samom Sartiju, iako mi plombirani zub proradio čim smo stigli i dobila temp od jakih talasa prva dva dana- i dalje pijem antibiotik, iako smo mladje dete inhalirali pet dana Sarti jednostavno ima prelele uslove za divno letovanje. I mirno i uzbudljivo. Definitivno bih došla opet i sama tražila smeštaj.

Naj plaža je Klimatarija.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pozdrav svima,

Moze mala pomoc u vezi sa smestajem u Sartiju. Imaju li negde na forumu mailovi direktno sa Grcima? Imate li neku vilu za preporuciti u Sartiju? Nista luksuzno vec pristojno jer smo ionako samo da prespavamo u studiju za sve osobe. Planiramo da idemo oko 22. jula

Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 19 sat, Natalija. N. je rekao/la:

Recite mi molim Vas kako ste bili zadovoljni smestajem u Reni, koliko je udaljena od plaze i najblizih prodavnica.

U Reni?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Juče smo se vratili iz Sartija. Utisci pozitivni osim prva tri dana kada su talasi bili ogromni. U mestu ima sve za kupiti ali su cene malo više od naših. Bili smo smešteni u Renas house i sve je blizu.  Smeštaj je ok. Čisto je, domaćini ljubazni,  peškire i posteljinu su menjali 4.dan. Nema pogled na more iako u ponudi piše, dvorište je nazovi dvorište, kuhinja je dosta oskudno opremljena, zavese za tuš nema pa je posle dece kupatilo nekad plivalo... Ipak odnos cene i kvaliteta smeštaja za mene je odličan..  

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno na informacijama za Renas house. Drago mi je da sad imamo informacije o smestaju, da znamo sta nas ocekuje. Mozete li mi jos reci koliko je udaljen najblizi megamarket i da li je tacno da imaju sopstveni parking?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

da li se pored ulaza, placaju i lezaljke u kampu Platanitsi,

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zna li neko nesto o vili Mare monti?u petak putujemo...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

preskocite vilu vasso preko astre....necete spavati danima ako budete imali bezobrazne komsije.a i realno studiji su veoma mali.
agencija ce se potrudi da vam uzme sto vise novaca ali da vam obezbedi mir u vreme odmora ...to joj ne pada na pamet.....sobzirom da su zidovi veoma tanki,da su vrata veoma tanka ,koja prilikom zatvaranja probudi i popa u crkvi...zaobidjite....
 moji prijatelji koji su dosli na "godisnji odmor" nisu mogli danima da spavaju zbog tinejdzera koji su bili u sobi pored.
vise puta naglasavano u agenciji da se uspostavi mir u vreme odmaranja (nocnog).ali.....

Izmenjeno (pajamen)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kakav je Sarti bez agencije, jel teško naći smeštaj na bum?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zavisi kad. Sad nije, u sred avgusta je pun kao i cela Sitonija

Izmenjeno (Igor Lukač)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 3.7.2016. at 1:06, Natalija. N. je rekao/la:

Hvala puno na informacijama za Renas house. Drago mi je da sad imamo informacije o smestaju, da znamo sta nas ocekuje. Mozete li mi jos reci koliko je udaljen najblizi megamarket i da li je tacno da imaju sopstveni parking?

Imaju sopstveni parking pored kuće,  nije zatvoren i nije pokriven. Marketi su na 2-3 ćoška, na minut dva hoda ali to nisu megamarketi, dobro su snabdeveni. Taj njihov megamarket Marinopoulos ili tako nešto je bio poluprazan, tek su ga punili ali cene namirnica koje sam videla nisu bile niže od onih u drugim marketima. Nadam se da sam pomogla jer sam i ja ovde pročitala mnogo korisnih informacija. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 7/2/2016 at 2:52, bane123 je rekao/la:

Da li zna neko nesto o vili billy house, trebalo bi da je rezervisem za kraj jula ali bih hteo da cujem iz prve ruke bilo sta o toj vili, inace ovo bi mi bilo prvi put da letujem u sartiju tako da mi je sve nepoznato bilo kakva pomoc je dobrodosla:)

Billys house

E gledaj ovako, ja sam to rezervisao telefonom za sutra. Znaci nije bilo depozita, i onda ga zovem iz Grcke kada sam usao, da mu kazem da kasnimo malo, a on samo sto nije izdao studio, kao fora ima puno ljudi ko ce vas da ceka. Neprofesionalno. Mi smo bili u nekoj mini sobi sa pogledom na more, bez kuhinje. Sve je bilo veoma korektno, klima radi, kreveti udobni, i sve je veoma cisto. Nema buke, dole je pekara i market, a na plazi ekstra bar sa onim lezaljkama sa dusecima. Odmah je dubina.

Znaci dobar smestaj, ljigav gazda. Ako treba nesto pitajte.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Molim za malu pomoć... Da li može neko nešto da mi kaže o Vili (Kući) Sarti Blue? Interesuje me da li je smeštaj dobar ili da potražim drugi?

Idem 24.07. pa ukoliko je potrebno da menjam smeštaj, da to uradim dok još ima vremena. :unsure:

Hvala unapred!:)

Izmenjeno (Jok@)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vidim da ste clan vec pune dve godine a da ste do sada postovali samo 4 puta. U sve cetiri poruke trazili ste pomoc od ostalih clanova. Nije lose da  svojim iskustvima i vecim angazovanjem i vi pomognete ostalim clanovima jer ovaj forum je tako i zamisljen. 

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tako je Dragane, dobiju informaciju i bezanije do sledece godine...

+1...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka