Guest Prijatelj

SARTI

8166 poruka u ovoj temi

+1

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Prvo jutro posle 7 dana da nema vetra i talasa. Mirno, sunčano i prelepo. Sarti je prelepo mestašce sa velikom plažom i svim sadržajima. Sitan pesak, dugačak plićak. Odlično za porodični odmor. Okolina takođe prelepa, sa mnoštvo plaža u blizini. Jedina mana jeste čest vetar i talasi. Nama to nije mnogo smetalo ali ko ima baš malu decu možda i bude smetnja. Šteta ali izgleda da svuda ima neko ALI ........

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koje plaze vredi obici?Zna li neko nesto o Mare monti aparthotelu u Sartiju?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
pre sat vremena, Dadica je rekao/la:

Koje plaze vredi obici?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav iz Sartija!!!

Dosli smo u nedelju jutro i nasli smestaj iako nismo nista rezervisali. U prvom redu su trazili i po 50e za 3 kreveta, 2 red 45 ali su bili hoteli a treci 35e i bili su solidno tvrdi na spustanje cene. Sa obzirom da je razlika izmedju redova  tj ulica oko 40metara i nije bas nesto mnogo bitno gde se nalazite.  Gradska plaza je dobra, voda cista i topla. Krecemo sa obilscima plaza u okolini pa javljamo utiske.  

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prvi put idem na Sitoniju i plan mi je da nam baza bude Sarti. Interesuje me u kom delu Sartija je bolje biti.. novi ili stari? I na kom delu je gradska plaza lepsa?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za decu je bolja plaža u novom delu Sartija. Duži plićak, sitan pesak za igru, puno mesta za svoj suncobran i tu najviše bude dece. Stari deo Sartija je s više plažnih barova, restorana uz more, muzike na plaži, pesak je i tu, ali je plićak kraći. Oko samog Sartija imate malih uvala do kojih možete i pešice, pa sami odlučite šta volite. U svakom slučaju, sem vetra i talasa, sve ostalo možete da birate. Lep odmor u Sartiju :)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno na detaljnom odgovoru. :)

A da su vetar i talasi svakodnevni? Trudnica sam, pa ne bih bas da se bacam po nemirnom moru. :) 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 27.6.2016. at 7:22, nesha274 je rekao/la:

Prvo jutro posle 7 dana da nema vetra i talasa. Mirno, sunčano i prelepo. Sarti je prelepo mestašce sa velikom plažom i svim sadržajima. Sitan pesak, dugačak plićak. Odlično za porodični odmor. Okolina takođe prelepa, sa mnoštvo plaža u blizini. Jedina mana jeste čest vetar i talasi. Nama to nije mnogo smetalo ali ko ima baš malu decu možda i bude smetnja. Šteta ali izgleda da svuda ima neko ALI ........

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jutro osvane bez vetra, more se tek mreška, a onda dok odete na plažu- sve se promeni. Nekada su manji talasi, nekada veći, ali su retki dani bez njih. Vetar prija kad su velike vrućine. Ali, Sarti je toliko zanimljiv sa svojom okolinom, a i samim mestom, tako da verujem da ćete naći nešto za sebe. Prošli smo razna mora, bili u nekim mestima i više puta, ali kad sve prevrtimo- u Sarti bismo se opet i opet vraćali :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Skoro smo dosli iz Sartija. Hvala svima na informacijama koje sam dobila pre nego sto smo otisli. Prezadovoljni smo, opet bi se vratili :-) Stari grad je divan, nekako romantican pogotovo uvece, ima dusu. Mi smo bili u Novom delu Sartija, zbog dece, ali smo ipak s'obzirom da su mala, morali da idemo uvek malo dalje od starog dela prema sarti beahcu zbog ulaska u vodu, jer sto se ide vise prema Sarti beachu sve je sitniji pesak i bolji ulazak u vodu ( veliki plicak). Voda je cista, divna, samo su poslednja 3 dana  bili talasi. Jedina zamerka za Sarti imamo sto nemaju tuseve na plazi, i ne bi im bilo lose kad bi imali jedan vozic. Cene su im ok. ali za nas ne realne, jogurt im je skup i groznog ukusa ( sad se toga setih) :-) ,cene im variraju od coska do coska pogotovo voce ( breskve negde 2e, na drugom mestu 1e) Suncobrane ako kupujete bolje ukupite one kvalitetnije, jer oni mali glupavi od 6,7,8 e ce Vam vetar oduvati. Eto.... :-) Pozdrav svima

Skoro smo dosli iz Sartija. Hvala svima na informacijama koje sam dobila pre nego sto smo otisli. Prezadovoljni smo, opet bi se vratili :-) Stari grad je divan, nekako romantican pogotovo uvece, ima dusu. Mi smo bili u Novom delu Sartija, zbog dece, ali smo ipak s'obzirom da su mala, morali da idemo uvek malo dalje od starog dela prema sarti beahcu zbog ulaska u vodu, jer sto se ide vise prema Sarti beachu sve je sitniji pesak i bolji ulazak u vodu ( veliki plicak). Voda je cista, divna, samo su poslednja 3 dana  bili talasi. Jedina zamerka za Sarti imamo sto nemaju tuseve na plazi, i ne bi im bilo lose kad bi imali jedan vozic. Cene su im ok. ali za nas ne realne, jogurt im je skup i groznog ukusa ( sad se toga setih) :-) ,cene im variraju od coska do coska pogotovo voce ( breskve negde 2e, na drugom mestu 1e) Suncobrane ako kupujete bolje ukupite one kvalitetnije, jer oni mali glupavi od 6,7,8 e ce Vam vetar oduvati. Eto.... :-) Pozdrav svima

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko do sada bio u Renas house? Ako jeste, molila bih utiske.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 6/30/2016 at 17:53, Lijanasta je rekao/la:

Recite mi molim Vas kako ste bili zadovoljni smestajem u Reni, koliko je udaljena od plaze i najblizih prodavnica. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li zna neko nesto o vili billy house, trebalo bi da je rezervisem za kraj jula ali bih hteo da cujem iz prve ruke bilo sta o toj vili, inace ovo bi mi bilo prvi put da letujem u sartiju tako da mi je sve nepoznato bilo kakva pomoc je dobrodosla:)

Izmenjeno (bane123)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906127
    Ukupno poruka